- 15 Aralık 2009
- 9.220
- 14.619
- 498
- Konu Sahibi D'arbanwille
-
KIZLAR ELİMDE KALAN ÜRÜNLER BUDUR....
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON COOL COLLECTİON
6 RENKLİ ŞAHANEEE ALLIK
ÜSTELİK FIRÇASI VE AYNASI İLE BİRLİKTE!!!
SADECE 1 DEFA DENEMEK İÇİN KULLANILMIŞTIR.........jelatini bile üstünde
Işıltılı yanaklar ile tüm bakışları üzerine çekmek isteyenlere !!!
Renklendirir, belirginleştirir, ışıltı verir ! Sadece tek bir allık darbesi ile..
Elmacık kemikleri üzerine uygulanan allık yanakları renklendiririken ışıltı verir. Tek bir allık darbesi ile yanaklarda mükemmel bir görünüm elde edilir. Kolay kullanım sağlar. Ayna ve allık fırçası birliktedir. Cildinize sürdüğünüz anda parlaklık ve ışıltı verir.
ARKASINDA TAK-ÇIKAR AYNASI BULUNMAKTADIR.
katolok fiyatı: 32.00tl
YEPYENİ MÜKEMMMEL BİR ÜRÜN
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
AVON-2-UCLU-GOZ-FARI-VE-KALEMI- çok az kullanılmış
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ColorTREND Göz Farı Duo-Snow Storm biraz kullanıldı
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Loreal Göz Dudak Makyaj Temizleme sütü 125 ML yarıya kadar var
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Pastel kalıcı ruj çok kalıcı arkadaşlar MAT kırmızısı süper sadece denendi kırmızı olanıVaktim yok diyorsanız ve sabah sürüp akşama kadar tazelemeden kalıcı makyaj arıyorsanız Day Long formülü tam size göre.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
she yeşil oje kullanmadım hiç
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
avon personal match renkli nemlendirici
avon personal match barely there makeup
türkiyede bu ürünün aynısı malesefki yok kızlar bana yurtdışından geldi ister fondoteneiniz bi renk koyuysa bununla açabilirsiniz...isterseniz doğal bi görüntü için ek başına kullanaılabilir ister göz altı ve yanaklarınızıa aydınlık bir görüntü verebilirsiniz hiç kullanmadım alana şimdiden hayırlı olsun diyorum
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jillian Dempsey Avon Eyeliner, Avon Kohl Eyeliner-çok az kullanıldı--siyah renk
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
3 Katlı makyaj kutusu en üst katlara kalemler ortaya rujlar en alt bölümede fondoten ve pudralarınızı koyabailirsiniz yada takı kutusu yapın ne yapıcagınız size kalmış çok kullanışlı ve güzel bir üründür..
bunun turuncu olanı gönderilecektir arkadaşlar:)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
kibele hala cvp vermemişsnn ??özelden msj atamıormdaa..
kızlar bu arada bn avon temsilcisiyim sizlerden beğendiğim olursa siz katalogtan bakar avondan bişe isterseniz onu alır yollarm..
arkadaşlar takaslık malzemelerim son haliyle daha da devam edicem koymaya
she krem allık birkez denendi
c arley pudra 6 no %50si duruyor
maybelline pudra %70i duruyor
avon pırıltılı sünger hiç kullanılmadı
ematıon far seti renkleri harika hiç kullanılmadı
flormar far seti bir iki rengi sadece denendi yepyeni resimdende görülüyor
golden rose küp far mor renk sadece denendi
bourjoıs mor renk far rengine bakıldı yepyeni
lancome toz farlar beyaz - kahve yepyeni
5 renk simli eyeliner hiç biri kullanılmadı çok amaçlı kullanılabilir
flormar yeni seriden far altın rengi rengine bakıldı
avon yeşil toz far hiç kullanılmadı
avon far-turkuaz sadece 1 kere kullanıldı
avon iki renk far pembe-aştın sarısı-bir kere kullanıldı
bourjıs far pembe
garnier siyah noktalar için temizleyici hiç kullanılmadı
avon toz pudra soft musk %70 i duruyor
viking bakteriyel jel
Kızlar bu ürünlerin hepsiyle takas etmek istiyorum artık tek tek olmuyor kargo aprasıyla ugraşamaıyorum:))
eger alıcısı olursa bütünüyle takas edelim bitsin gitsin artık hediyelerimde olucaktır unutmayın....yerimsenibenvereliniortak
kOKOŞ KEDİ mAKYAJ KUTUNA TALİBİM.
m.A.C. Farları var ve allıkları avonun kremleri var . . Düşünürmüsün canım
mac allıklarını yazsan da biz de faydalansak aklinialirimsmile
Bugün eve gidince fotoğraflarını çekerim canım :) boshayallersmile
kibele hala cvp vermemişsnn ??özelden msj atamıormdaa..
kızlar bu arada bn avon temsilcisiyim sizlerden beğendiğim olursa siz katalogtan bakar avondan bişe isterseniz onu alır yollarm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?