- Konu Sahibi D'arbanwille
- #1.041
ınnovanın yuz bakım kremi kuru cilt
ınnovanın el bakım kremi
ınnovanın el bakım kremi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
KIZLAR BU PUDRAYI ALDIM SADECE 1 KERE KULLANDIM CİLDİME KOYU GELDİ İSTEYEN OLURSA VEREBİLİRİM...
Bende oldukça fazla ve hiç kullanmadığım fonda.,allık,aydınlatıcılar ve göz farları var. ısteyen varsa kargo yapabilirim vede rujlarrr :)
Merhaba,
Bu pudrayla takas etmek için kafanızda herhangi bir ürün var mı?
Takas düşünmüorum canım blogumda satıorumm![]()
paletin son hali budur arkadaşlar,bazı renkleri hiç kullanılmadı hatta...
88li ultra shimmer (parıltılı ) seridir...
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
özel mesaj yolu ile ulaşabilir...
![]()
canımgümüşrengi farına,maybelline farına,beyaz farına talibim,benim elimde neler kalmış bakayım resim ekliyim,ayrıca,kıyafetleri takas bölümünde kıyafetlerimde var bakabilirsin.![]()
Merhaba arkidişler =)
Elimde kullanmadığım bu ürünler var.
*Ruj ve eyeliner pen Flormar (rujun ucunu kestim, eyeliner pen'i de 1 kere deneme amaçlı kullandım, aldığım gün aynısından ablam da alıp getirdiği için veriyorum).
*Allık ve gümüş rengi far Golden Lady marka (Tamamen tezgahtar kızın oyununa geldim :) Daha açık bir allık isterken bununla, daha mat bir gri isterken bu gümüş rengiyle kandırdı :) Olur ya bazen diliniz tutulur, basiretiniz bağlanır, bir şey diyemezsiniz, benimki de o hesap oldu)
*Dikdörtgen kutulu far Maybelline (Bunu çok beğenerek aldım aynı renk hırkam var diye ama sadece bir kere kullandım, sonra hevesim geçti sanırım:))
*Beyaz far Lancome (Yine özel bir günde kullanmıştım, şimdi kullanmıyorum)
Evet benden bu kadar... İlginizi çeken bir şey olursa, ben buradayım, beklerim :)
ihtiyacım dahilinde malzemeye gereksinimim yok,ama ücretli olarak düşünen olursa
![]()
canımgümüşrengi farına,maybelline farına,beyaz farına talibim,benim elimde neler kalmış bakayım resim ekliyim,ayrıca,kıyafetleri takas bölümünde kıyafetlerimde var bakabilirsin.![]()
Merhaba arkidişler =)
Elimde kullanmadığım bu ürünler var.
*Ruj ve eyeliner pen Flormar (rujun ucunu kestim, eyeliner pen'i de 1 kere deneme amaçlı kullandım, aldığım gün aynısından ablam da alıp getirdiği için veriyorum).
*Allık ve gümüş rengi far Golden Lady marka (Tamamen tezgahtar kızın oyununa geldim :) Daha açık bir allık isterken bununla, daha mat bir gri isterken bu gümüş rengiyle kandırdı :) Olur ya bazen diliniz tutulur, basiretiniz bağlanır, bir şey diyemezsiniz, benimki de o hesap oldu)
*Dikdörtgen kutulu far Maybelline (Bunu çok beğenerek aldım aynı renk hırkam var diye ama sadece bir kere kullandım, sonra hevesim geçti sanırım:))
*Beyaz far Lancome (Yine özel bir günde kullanmıştım, şimdi kullanmıyorum)
Evet benden bu kadar... İlginizi çeken bir şey olursa, ben buradayım, beklerim :)
![]()
yamukprenses, mesajını şimdi gördüm, ürünler elimde duruyor, kıyafetlere bakmadım, bakacağım şimdi ama makyaj malzemesi varsa elinde daha makbule geçer :)