• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kullanmayacağım şeyleri geri gönderiyorum ayıp mı sizce

Niye gondermiyor ki? Kullanmayacagi seylerin sizin evde isi ne?
İlk evlendigimizde kv bana yun yorgan gondermisti,2 tane. Musalla tasina sarilip yatsan daha yumusak. Dedim ben bunlari kullanmam. Geri verelim yazik ziyan olmasin. Yok dedi kv,biz de evlenecek bir cifte hediye ettik durumlari yoktu diye. Sevabi kaynanama:KK66:
Bizde bi ton baza altında böyle cok eskıden yaşlı teyzeler boynuna asardı ya ondan falan vardı. Giymeyecegim kıyafet, 56 beden gecelık. Gönderdim geri. Dedım kı dıger kardeşinin çeyizine koyarsınız. Ben kullanmıyorum dedım. Ama sürekli bırseyler gelıyor. Dıyeyım mı bırsey yollama atcam artık dıye.

Bizde bi ton baza altında böyle cok eskıden yaşlı teyzeler boynuna asardı ya ondan falan vardı. Giymeyecegim kıyafet, 56 beden gecelık. Gönderdim geri. Dedım kı dıger kardeşinin çeyizine koyarsınız. Ben kullanmıyorum dedım. Ama sürekli bırseyler gelıyor. Dıyeyım mı bırsey yollama atcam artık dıye.
Baskalarina verecegim deyin. Belki keserler gondermeyi. Bu nedir yani cop ev mi sizinki?

Biz evimize yeni yerleşirken benim kaynanam da sacma sapan eski kullanilmiş kilim, kaç yil onceden kaldigi belirsiz fincanlar, bardaklar, nevresim ne bulsa yollamiş benden habersiz eşimle.
Başkasina vermeye utanacagim kalitesizlikte şeyler hani başkasina verilcek gibi degil.

Geri yollamadim direkt çöpe attim hepsini eşime de gösterdim. Gelirse çöpe gider dedim boyle.
Bizde de babaannesının mınderı falan var. Kuşlarım takılıyor üstünde. Baya eski. Bende bi 50 yıl öncesı ın tabak fincan hep eskı seyler vardı. Artık sıkıldım göndermekten. Eşimle sürekli poset poset gönderiyorum

"Teşekkür ederiz ama biz bunları kullanmıyoruz, evde kalabalık yapıyorlar. İsterseniz ihtiyacı olanlara verin" deyin.
Bunu söylediyseniz ve yine de göndermeye devam ediyorlarsa siz verin başkalarına.
Ben yokken eşime verıyor. O da hayır dıyemıyor alıyor. Dünde arabayı getır, yukarda kı koltugu götür dedı eşime. Ve ben kac kez kalabalık ev sevmiyorum dedım. Israr e dıyorlar.

Bizde de babaannesının mınderı falan var. Kuşlarım takılıyor üstünde. Baya eski. Bende bi 50 yıl öncesı ın tabak fincan hep eskı seyler vardı. Artık sıkıldım göndermekten. Eşimle sürekli poset poset gönderiyorum

Ben attim gitti, sormadi ama sorsa attim derim yani. Ama utancindan soramiyor olabilir benimki, kullanmayacagimi bile bile verdi cunku abuk sabuk kalitesiz, eski şeyler. Bir ust almişti penye 60 yaşinda teyzeye goreydi.

Bilmiyor yaşlı kadin demeyi çok isterdim ama kaç tane evli kizi var herseyi de biliyor. Bilinçli olarak sacma sapan eşyalar vermişti bana. 🙄🙄

Belki sizinki bilincli yapmiyordur.

Eşim annesigilden sürekli birşey getiriyor. Tencere, ses sistemi, yolluk, tüp aklıma gelenler. Ses sistemi ve parçaları çok yer kaplıyor ve kullanmıyor kesınlıkle. Götür diyorum götürmüyor. Giymeyecegi kıyafetleri getiriyor. Giymeyecek ama evde duruyor. Dünde kullanmadıkları koltugu götürün dediler. Aşırı ısrar ettiler, istemedim. Sürekli birseyler getırıyor.Geçen 2 büyük torba gönderdim geri. Çogunu kullanmıyorum ve geri yolluyorum ayıp mı sizce?
Aynen benimki de benden götürmek Kendinden getirmek istiyordu heppp
Sanki aynı evde yasıyoruz gibi.
Ben hiççç sevmem.
Çözüm hiçççç almamak

Ben attim gitti, sormadi ama sorsa attim derim yani. Ama utancindan soramiyor olabilir benimki kullanmayacagimi bile bile verdi cunku abuk sabuk kalitesiz, eski şeyler. Bir ust almişti penye 60 yaşinda teyzeye goreydi.

Bilmiyor yaşlı kadin demeyi çok isterdim ama kaç tane evli kizi var herseyi de biliyor. Bilinçli olarak sacma sapan eşyalar vermişti bana. 🙄🙄

Belki sizinki bilincli yapmiyordur.
Bana eski tencere tava falan vermıstı.Aynen geri gönderdim bende. Dogum yapınca gıyersın dıye 56 beden babaanne gecelıgı verdı. 36 bedenım

Aynen benimki de benden götürmek Kendinden getirmek istiyordu heppp
Sanki aynı evde yasıyoruz gibi.
Ben hiççç sevmem.
Çözüm hiçççç almamak
Eşimin gözü önunde atcam. Ve annesıne dıycem atıyorum artık dıye. Napayım. 5aydır böyle sıkıldım

Kayınvalideniz sizin evi depo olarak kullanıyor belliki. Atmaya kıyamıyor ama evde de dursun istemiyor. E napayım geline vereyim . Yahu kendi kullanmadığı şeyi gelin niye kullansın. Her gönderdiğini geri gönderin yerim yok diyin. Bu ne saçmalık

Kayınvalideniz sizin evi depo olarak kullanıyor belliki. Atmaya kıyamıyor ama evde de dursun istemiyor. E napayım geline vereyim . Yahu kendi kullanmadığı şeyi gelin niye kullansın. Her gönderdiğini geri gönderin yerim yok diyin. Bu ne saçmalık
Hep geri gönderıyorum valaha. Yollamaktan sıkıldım. O kadar sacma sey göderıyor ki. Hıcbır yenı degıl kullanılmış napayım
Eşime dedım bıdaha kullanılmış sey getırme bu eve

Bugün 2 koli attım. Eşim gördü. 5aylık evlıyız. Ev tıka basa sacma seyler le doldu. Atmaktan göndermekten bıktım. Ama secip secip göndercem. Bıdaha bırsey alma dıycem eşime
Valla verin bir yardim dernegine. Bayram eder insanlar yazik. Muhtac cok insanimiz var

Back
X