• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Herkese günaydınlar, iyi haftalar:KK200::KK200::KK200:
Umarım bu hafta daha şenlikli olur buralar. Ben kızımı ve eşimi işe gönderdikten sonra aldım kitabımı elime, biraz keyif yapacağım.

Bu ara biraz salmışsam da yeni haftayla beraber toparlanmayı planlıyorum. Beşlimi yazarak işe başlayayım:
  1. Çamaşır yıkanacak, asılacak
  2. Kuruyanlar katlanıp yerleltirilecek
  3. Ütü yapılacak
  4. Ev süpürülecek
  5. Mutfak detaylıca temizlenecek

Mutlu haftalar kızlar.. regl yüzünden bu hafta cok aktif değildim..

Sabah9da uyandım.
Kitap kahve keyfi yaptım. İki makine çamaşır yıkadım. Biri yıkanıyor.
Şimdi oglusa kendime kahvaltı hazırladım.
Sonra. Islere girisicem.
12:30 a ayarlayın kendinizi ...
Sevgiler

Temiz, tertipli ve en onemlisi huzurlu olmak ve her daim oyle kalmak isteyen Güzeller güzeli hanimlar....

Ister pasakli olun, ister tembel, ister bilgisiz olun, ister umitsiz... Hic fark etmez.

Niceleri bu yolda kullerinden dogduysa, siz de dogabilirsiniz.

Biz hep birlikte basardik
:KK19:
Neseyle, dostlukla, keyifle, anlayisla
:KK74:
Biz tatli bir yarismanin bahanesiyle hayati paylastik

Siz de baslamak istiyor ama nereden baslayacaginizi bilemiyorsaniz, ipin ucunu kacirdiysaniz ve bulmak istiyorsaniz, buyrun
küldaş olalim.

Kulkedilerinin Kurallari

1. Her kulkedisinin bir "buddy"si vardir. Karsilikli belirledikleri "zayif noktalari" iyilestirmek icin birbirlerine kıyasıya yardim ederler. Misal;

• Chentiq in buddysi kubdeftir. Kubdef camasirlarini kurur kurumaz utuleyip katlayana kadar, Chentiq te evde saga sola istifledigi ceri copu evden cikarana kadar birbirlerini kontrol ederler.
2. Her pazartesi "haftanin aliskanligi" belirlenir ve bildirim topiginde (
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/ ) duyurulur. Bu aliskanligin edinilmesi icin azami özen gösterilir. Misal;

• Tüm kulkedilerinin her aksam yatmadan once mutfak tezgahlari piril pirildir. :KK9: :KK9: :KK9:
3. Her 15 gunde bir "odak noktasi" belirlenir
ve bildirim topiginde (
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kulkedilerinin-macera-bildirim-topigi.862375/ ) duyurulur. 15 gunluk sure icerisinde evin o bölümü bal dok yala haline getirip bildirim topigine isim eklemeyen listeden cikarilir.

4. Günlük olarak girmek grup arkadaslarimiza olan sorumluluk acisindan onemlidir. Mazeretsiz 3 gun girmeyenlerin ismi listeden cikartilir. (Yarisma listesinde olmamaniz, topige ugramayacaginiz anlamina gelmiyor elbetteki. Herkese her daim kapimiz aciktir :KK60: :KK68:)
Evim cop ev olmak uzere esimle aram acilacak yardım

Simdi ne yapmam gerekiyor
Benim sorunum ben evi temizlemek istemiyorum icimden gelmiyor
Cok tuhaf bir sekilde evde birşey yapmak istemiyorum

Simdi ne yapmam gerekiyor
Benim sorunum ben evi temizlemek istemiyorum icimden gelmiyor
Cok tuhaf bir sekilde evde birşey yapmak istemiyorum
canım. bahsettiğim ilk mesajda verdiğim bir link var. orayı okumamuşsın anlaşılan.orada ne yapman gerektiği yazıyor.

canım. bahsmücadele e ilk mesajda verdiğim bir link var. orayı okumamuşsın anlaşılan.orada ne yapman gerektiği yazıyor.
Okudum ama kafam cok dolu anlayamadım oglumun inat problemiyle mucadele ediyorum gece gec yattik uykumu alamadim ve sersem gibiyim
Simdi tam olarak ne yapacagim
Evimi temizleyip bunları yaptim mi yazacagim
Gerçekten kafam donmuş durumda 1 saattir ağlayan oglum yeni sustu

Okudum ama kafam cok dolu anlayamadım oglumun inat problemiyle mucadele ediyorum gece gec yattik uykumu alamadim ve sersem gibiyim
Simdi tam olarak ne yapacagim
Evimi temizleyip bunları yaptim mi yazacagim
Gerçekten kafam donmuş durumda 1 saattir ağlayan oglum yeni sustu
Sen benim dedigimi yapmadin dimi canim. Su oglani 2 3 sabah 7 de uyandir. Bak aksam nasil uyuyacak

Back
X