• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benim kendi doktorum kabul etmiyordu. Evime uzak bir dr buldum kabul eden. Onunla anlaştık. Son aylarda ikisine birden gittim ben. Kısmet olmadı ama.

Nasipten ötesi yalan işte. Ama elinden geleni yapmışsın 'keşke' diyeceğin bir şey kalmamış en azından. Hakkınızda hayırlısı buymuş demekki

Niye kimse maratona katılmamış yahu:(
Ben yinede yazıyorum banane :)

Yatak odası toparlandı
Çocuk odası toparlandı
Oturma odası toparlandı
Makineye çamaşır atıldı
Çamaşırlar toplandı birazdan katlanacak
Bulaşık makinesi boşaltıl dı
Birkaç bulaşık makinaya dizildi
Birkaçı elde yıkandı
Tezgah toplandı
Yemek yapıldı şimdi oğlumla yicez
Bu kadar

günaydın kızlar,iyi ve güzel bir gününüz olsun inşallah..
günün ödevi bildirim topiğine yazıldı..
Nego Nego o malum günlerdeki sinirimi sana tarif dahi edemem,ben bile korkuyorum kendimden.birde son zamanlarda sinirin yanında acayip depresif bir ruh haline giriyorum.alıngan,ağlak,aşırı hassas,duygusal oluyorum.sinirle birleşince çok hırpalıyor beni.
Canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim işte. Antidepresan biraz hafifletti dün ki sinirim hafif şiddetteydi yani. Doktorum iki ay sonra daha sakin olacaksın dedi. Sen gitmişmiydin psikiyatriste. Benim ikinci doktorum ilki de iyiydi ama bu da hoşuma gitti. Ben söylemeden içimden geçenleri söyledi. Benim en büyük beklentim merhametli sakin bir anne olmak.
gerçekten çok ihtiyacım vardı.
iştekiler acill izne çıkınca olayın vehametini anladılar.
sadece şefim ve bir arkadaşım biliyordu.
o halde çalıştım bir de,yürüyemezken.
rahim kasığa doğru baskıdan büyümüştü ve resmen yırta yırta iniyordu.

her gece ani yoğun kanamayla uyanma korkusu yaşadım.
hiç bir hastane almadı.
evde kimse yoktu.
ölümü beklemek çok zor.
en kötüsü geride kalanları.
çok ağlayarak oturduğum yerde sebze ayıklamıştırım.

ve her şeye rağmen kendimi yine ben teselli ediyordum.
ne zordu anlatamam.

kanamayla evden çıkarken çocuklarıma son kez baktım komşuyla kapıda beni uğurlarken...

o yüzden hayat kimseye üzülecek,takacak kadar uzun değil.

önceliğim sadece huzur.

eşime vasiyetimi vermiştim,tabi çoğunun uygulanmayacağını bile bile.

neyse ya içini karartmayayım,her şeyin hayırlısı.
Sen böyle yazdıkça, kendine gelmen için eflal böyle bir korku mu yaşaman gerekiyor diye demeden geçemiyorum :( Allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın canım

Çocuk konusuna gelince ben 4 çocuk derdim. Eşim beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Düzelir mi eski haline döner mi bilmiyorum.
İşin tuhafı emzirmeyi bırakınca üçüncü çocuk hissi kalbimi sardı. Tabi uykusuz kaldığım, eşimden bezdiģim her an saçmalama diyorum.
İlerde yapmadığım için pişman olucam biliyorum :( ama ben iyi bir anne değilim gerçekten değilim. Bağıran bir anne iyi olamaz. Berbat bir çocukluk geçirdim maalesef onun etkisi çok fazla üzerimde.
Annemden babamdan yana sevgilerinden yana asla tatmin olmadım.
Eşim özünde kötü bir insan değil biliyorum değil, ben sevdim onu içini görüp sevdim. Neden bu kadar değişti, mutlaka benimde payım var.
Onu affetmeyi çok istiyorum ama bunun için hiç çaba sarfetmiyor :(
Üç oğlum olsun isterdim.

Canım bende aynen tarif ettiğin gibiyim işte. Antidepresan biraz hafifletti dün ki sinirim hafif şiddetteydi yani. Doktorum iki ay sonra daha sakin olacaksın dedi. Sen gitmişmiydin psikiyatriste. Benim ikinci doktorum ilki de iyiydi ama bu da hoşuma gitti. Ben söylemeden içimden geçenleri söyledi. Benim en büyük beklentim merhametli sakin bir anne olmak.

Sen böyle yazdıkça, kendine gelmen için eflal böyle bir korku mu yaşaman gerekiyor diye demeden geçemiyorum :KK43: Allah seni çocuklarına çocuklarını sana bağışlasın canım
Allah saklasın canım.
toparlayacaksın zamanla.

18 ocak ödevi : Halı silmek
19 ocak ödevi : Kapı silmek
20 ocak ödevi : Radyatör silmek
21 ocak ödevi : Çamaşır yıkamak
22 ocak ödevi : Ailecek mükellef bir kahvaltı yapmak + çalışanlar için ütü yapmak

Ödevleri haftalık vermeyi talep ediyorum. Herkes ona göre yapar planını. Ben veririm her hafta.

Çocuk konusuna gelince ben 4 çocuk derdim. Eşim beni çok büyük hayal kırıklığına uğrattı. Düzelir mi eski haline döner mi bilmiyorum.
İşin tuhafı emzirmeyi bırakınca üçüncü çocuk hissi kalbimi sardı. Tabi uykusuz kaldığım, eşimden bezdiģim her an saçmalama diyorum.
İlerde yapmadığım için pişman olucam biliyorum :KK43: ama ben iyi bir anne değilim gerçekten değilim. Bağıran bir anne iyi olamaz. Berbat bir çocukluk geçirdim maalesef onun etkisi çok fazla üzerimde.
Annemden babamdan yana sevgilerinden yana asla tatmin olmadım.
Eşim özünde kötü bir insan değil biliyorum değil, ben sevdim onu içini görüp sevdim. Neden bu kadar değişti, mutlaka benimde payım var.
Onu affetmeyi çok istiyorum ama bunun için hiç çaba sarfetmiyor :KK43:
Üç oğlum olsun isterdim.
hayırlısı canım.
şimdi olmasa da ilerde kendini her anlamda iyi hissettiğinde,yani en hayırlı zamanda nasip olur belki.

etrafındaki negatifliklere takılma.
sana uymuyorsa bırak elindekiler yeter sana.

iki tane mucize var ve onları işlemek gibi yoğun bir sorumluluğun var.
vaktini onları eksiksiz ,hayırlı birer insan olmak için harca.
hedeflerin,planların olsun.

yalan dünya,her şey boş.

kalıcı işler yapmak aslolan.

insan de geç.

18 ocak ödevi : Halı silmek
19 ocak ödevi : Kapı silmek
20 ocak ödevi : Radyatör silmek
21 ocak ödevi : Çamaşır yıkamak
22 ocak ödevi : Ailecek mükellef bir kahvaltı yapmak + çalışanlar için ütü yapmak

Ödevleri haftalık vermeyi talep ediyorum. Herkes ona göre yapar planını. Ben veririm her hafta.
ev bugün özgür.
toplamayacağım dedim ama öğlen salonu kısmen,mutfağı kısmen topladım.
yataklar da özgür.

oh içim rahatladı ya.:KK76::KK76::KK76::KK76:

chentiq chentiq [/USER][/USER] // calisan (07:00-19:00) + evli 2 cocuklu

kubdef kubdef // ev hanimi + evli 1 cocuk

Gruplar geri gelsin. Duzenli meydan okuma yapilsin.

dagci dagci // calisan + evli 3 cocuklu

Nego Nego // ev hanimi + evli 3 cocuklu

cnntrm cnntrm // ........ + evli 2 cocuklu

P pinartn // ev hanimi + evli 2 cocuklu

@NAVLEE ev hanimi + evli 1 çocuk

@Titan_ ev hanimi + evli

@buble // calisan + evli + 1 cocuk

Four lights Four lights

@MuskaM evli+2 çocuklu

@yesilkubbe
Evli Ev hanımı 1 çocuk
zambak86 zambak86 ev hanımı+evli+2 çocuk

canim. Ben topikin cogundan biraz daha farkli dusunuyorum bu konuda. Cocugu cogu zaman bencilce sebeplerden yapiyoruz. Nadiren cocugumuzun gelecegi icin yapiyoruz. Ista yalniz kalmasin bir kardesi olsun diye. Yasini imkanlarini ve aileni dusun. Cunku ben bir birey olarak neden dunyaya geldigimi sorgularken, bir evlilik kurtulsun diye yada annem cocuklari sevdigi icin, yada beni yetistirip kendini tatmin etmesi icin vs vs neden geldigim önemli. Ulke sartlarini, cocuga sunacagin sosyoekonomik imkanlari, kizini esini dusunmelisin. Aile olarak iliskileriniz nasil anne kiz iliskileriniz nasil. Ben oglan dogurdugum da iyi dedim/denildi. Bir kiz bie oglan yeter. Kimi 3 iyi olur dedi. Ama neye gore iste. Esim riza gosterse ben evlat edinmek isterdim. Hatta bana cinsiyet soranlara derim ki allaha bin sukur ya 10 cinsiyet yaratsaydi.. o zaman 10 cocuk mu yapmak gerekirdi diye.. biraz konu dagilmis olabilir ama.. tek cocuk var diye hayiflanmamak adina yazdım bunca seyi...

kiz cok mu gec kaldim deyip durma.. olacagi varsa sen gec kalsan da olur. Olmayacagi varsa erken karar versen de olmaz. Hayirlisini dilee.. sen gec almadin. Her sey olmasi gerektigi gibi.. boyle dedikce benim psikolojim bozuluyor :KK70:

odev olmayinca hemen girip yaziver. Burasi öyle... kafana estigi gibi.. bu arada sen fotolu istiyordun. Su 300 daginikligin oncesi ve sonrasini yapsana...

aynen

kiz daha cok yenisin. Birak bomba dursun durdugu yerde.. sac bantin var mi.. gecelikle misin :KK70: :KK70:

ay ben de o yaslarda olmak istitorum 19 ile 26 arasi.. ne guzeldi...kartlamadik canim... hala genciz guzeliz...

nasi bi yaptirim istersin:sopa:

aaa camur at izi kalsin:KK48:

hah iste. Eflal geldi hos geldi...

ben yoruldum senin yerine... kucugun huysuzlugu anlasildi somdi... muhtemelen senin aglamalarin ve olecek miyim sıkıntıların yansimiz. Karninda 7.5 ay bir bomba.. gelecek belirsiz.. ay o zamanki dagciya gidip opuyorum. Ve bu yıllarda cok cok mutlu olacagini ve endiselenmemesi gerektigini fisildiyorum kulagina...

ayy sanki topik ismi canlaniyor kafamda... sihir... kulkedileri.. sihirli degnek... balkabagi... dur dur cikacak bir seyler :KK70:

hah.. iste boyle..

ben 3950 ile dogurdum. Bir kac hafta da o kadar kilo almayacagina gire rahat ol. Eger istersen sana meryem ana otu dediklerinden koyabilirim suya. Sancilarin baslayinca...

Ahh ah... ben de ne yontemler biliyorum da iste :KK70: :KK70:

hahahhahhhaaa ayyyy oyyyy catliyorum gulmekten... isim vermeden bu hikayeyi paylasabilir miyim ileride... hahahhaa kapat ceneni... haal gülüyorum... :KK70: :KK70:

:KK56:
Sevinirim. Sana haber veririm sancilar baslayinca.

Saç bantı ve gecelik değil de banyodan sonra taranamadan kendi halinde kurumuş saçlar tepede topuz, eşofman altı ve üstümde %99 ihtimalle kusmuklanmış tişörtle dolaşıyorum:))

Nerde istiyorsan orda paylaşabilirsin canım :) Şimdi ben de gülüyorum da o anda ayağa kalkacak gücüm olsa neler yapardım bilemiyorum:)

dagci dagci zambak86 zambak86 ne zor şeyler yaşamışsınız aklım almıyor bir hastanenin hastayı geri çevirmesini.. Allah yavrularınızla mutlu bir ömür nasip etsin inşallah...
çok sağol canım,cesaret edemedikleri için almak istemiyorlardı,zor bir ameliyattı çünkü

gerçekten çok ihtiyacım vardı.
iştekiler acill izne çıkınca olayın vehametini anladılar.
sadece şefim ve bir arkadaşım biliyordu.
o halde çalıştım bir de,yürüyemezken.
rahim kasığa doğru baskıdan büyümüştü ve resmen yırta yırta iniyordu.

her gece ani yoğun kanamayla uyanma korkusu yaşadım.
hiç bir hastane almadı.
evde kimse yoktu.
ölümü beklemek çok zor.
en kötüsü geride kalanları.
çok ağlayarak oturduğum yerde sebze ayıklamıştırım.

ve her şeye rağmen kendimi yine ben teselli ediyordum.
ne zordu anlatamam.

kanamayla evden çıkarken çocuklarıma son kez baktım komşuyla kapıda beni uğurlarken...

o yüzden hayat kimseye üzülecek,takacak kadar uzun değil.

önceliğim sadece huzur.

eşime vasiyetimi vermiştim,tabi çoğunun uygulanmayacağını bile bile.

neyse ya içini karartmayayım,her şeyin hayırlısı.
Gözlerim doldu okurken. Gelmiş geçmiş olsun.

Kızlar maraton muydu düello muydu hatırlayamadım kimler katılır benle :) 1 saatlik bir tempoya ihtiyacım var
duollada iyi fikirmis dusunmek lazim:)
Amin inşallah

Nasip canım. Belki de olacağına denk geldi benim de bilmiyorum..

Süt için o kadar çok şey yapıyorum ki birkaç gündür. İşe yaramaya başladı ama hangisi yaradı bilmiyorum. Saraçoğlunun incir kürü, humana still tee, boza, lactamil emziren anneler için sütlü içecek, lactamil poşet çay, vitamoms, promalt. Ayrıca su da içiyorum tabi. Mide, mide değil; ırmak oldu artık çağlıyor :KK70:

Sezaryen sonrası vajinal doğumu her doktor kabul etmiyor maalesef. Yine de birkaç yıl öncesine göre epey çoğalmış yapan doktorlar.
bende stell tea ve rezene cok ise yaramisti artik patlicaklar diye korkuyordum sonra sut nasil azalir diye arastirdim sacma bi blogta adacayi azaltiyor diye okudum cok degil sadece 1 yudum ictim. Sutum nerdeyse kesiliyordu :/ sonra tekrar rezene stell tea falan elhamdulillah hala emziriyorum :) simdi ihlamura terfi ettim :)

sezeryan sonrasi normal dogum icin 4 5 sene gecmesi gerekiyormus diye duymustum ben. Bakalim nasip.

Back
X