• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

• GÜNLÜK 5 MADDE:
  1. B.Makinasını doldurmak
  2. evi süpürmek
  3. etrafı toplamak
  4. sobanın altını silmek
  5. yemek yapmak

• GÜNLÜK ÖDEV:
    • sobanın altını silmek

• İLK HAFTANIN ALIŞKANLIĞI AKŞAM BULAŞIK BIRAKMAMAK:

• ODAK NOKTASI MADDELERİ:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
Cok guzel yazmissin

MUTLULUKTA DİKİŞ TUTTURAMAMAK

Nedir doğru olan? Nedir yanlış yaptığım? Nedir doğru yaptığım halde savunamadığım?
Debelendikçe dibe batıyorum. Daha umutsuz, daha mutsuz oluyorum. Daha bi bıkkın, daha bi yılgın.

Düzeltmeye çalışıyorum kendimce, olmuyor...
Ondan istiyorum kendisini düzeltmesini, olmuyor...
Bir de kızım var arada, bizim en ufak tartışmamızda bile rahatsızlığını belli eden, bize sesimizi yükseltmememiz konusunda kendince uyarı veren, susun diyen...

Her yaptığıma müdahale edilmesi, olumsuz yaklaşılması; beni ben yapmaktan uzaklaştırdı. Arıyorum, kendimi bulamıyorum.
Boşancam diyorum aklıma kızım geliyor, kötü şeyler düşünüyorum aklıma kızım geliyor.

Bakıyorum, kızımdan başka değer verdiğim hiçbir şey kalmamış. Dikiş tutturamıyorum.

Zaten biliyorsunuz; arkadaş yok, dost yok, dert ortağı yok...

Napayım ben, ne yapayım da her şey eski haline dönsün.

Nedir doğru olan? Nedir yanlış yaptığım? Nedir doğru yaptığım halde savunamadığım?
Debelendikçe dibe batıyorum. Daha umutsuz, daha mutsuz oluyorum. Daha bi bıkkın, daha bi yılgın.

Bir de kızım var arada, bizim en ufak tartışmamızda bile rahatsızlığını belli eden, bize sesimizi yükseltmememiz konusunda kendince uyarı veren, susun diyen...

Her yaptığıma müdahale edilmesi, olumsuz yaklaşılması; beni ben yapmaktan uzaklaştırdı. Arıyorum, kendimi bulamıyorum.
Boşancam diyorum aklıma kızım geliyor, kötü şeyler düşünüyorum aklıma kızım geliyor.

Bakıyorum, kızımdan başka değer verdiğim hiçbir şey kalmamış. Dikiş tutturamıyorum.

Sana verebilecek bir fikrim yok malesed canim ama emin ol yalniz degilsin.

• GÜNLÜK ÖDEV:

• 1.gun kapi +
    • 2.gun radyator +

• İLK HAFTANIN ALIskANLIĞI AKŞAM BULAŞIK BIRAKMAMAK:
1.gun +
2.gun +
(İmmmmmmh piril piril)
  • ODAK NOKTASI MADDELERİ:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek +
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek +
10. Camlar silinecek +
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek +
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek +
15. Fayanslar silinecek +
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek +

Bence bulasik makinasi buzdolabi falan altini cekip silmeyi de ekleyelim listeye.
Bide herkesin mutfaginda fazlalik bisi vardir bi oarca bisiyi mutfaktan cikarmak olsun. Sizce?

Canım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.

Alışkanlık bildirimlerini nasıl yapacağız? bugün kalan bir kaç bardağı da eşim yıkadı tahammülü yok adamın bulaşığa bu da yeni huyu :)

O ne güzel bir tahammülsüzlük öyle keşke benim eşimde de olsa :)))

P pinartn @NAVLEE çok geçmiş olsun kızlar. Rabbim şifa versin kuzucuklara

Canım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.

P pinartn NAVLEE NAVLEE çok geçmiş olsun kızlar. Rabbim şifa versin kuzucuklara

Akşam kızmamak için kendimi zor tuttum sinir oldum çık mutfağımdan lütfen diyorum bırakmasaydın diyo :)) sadece bir tava ve çay kahve içtiğimiz bardaklar vardı yıkayacaktım zaten
Yarın haftasonu evdeymiş öyle görmek istemiyormuş hoşuma gitmiyor ya ilginç :bicak: halbuki eskiden ne çok isterdimo_O

Akşam kızmamak için kendimi zor tuttum sinir oldum çık mutfağımdan lütfen diyorum bırakmasaydın diyo :)) sadece bir tava ve çay kahve içtiğimiz bardaklar vardı yıkayacaktım zaten
Yarın haftasonu evdeymiş öyle görmek istemiyormuş hoşuma gitmiyor ya ilginç :bicak: halbuki eskiden ne çok isterdimo_O
niye kız bırak yıkasın

Sağol cnm yaj

İnsanoğluna yaranılmıyor işte :D

Çok geçmiş olsun benim kızds hasta ne oluyor bunlara anlamıyorum
Sagolun arkadaslar. @NAVLEE size de gecmis ollsun

Back
X