- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Allah razi olsun canim umarim geçergeçmiş olsun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Allah razi olsun canim umarim geçergeçmiş olsun
Aynısı bende de var canım, fibromiyalji değilmi? Bizimki genetikKas romatizmasi canim
Evet canim azcik yorgunluk ve soguk mahvediyorAynısı bende de var canım, fibromiyalji değilmi? Bizimki genetik
Yorgunluk, üşümek hiç gelmiyor değil mi?
Maalesef ömür boyu sürecek bir hastalık sadece egzersizlerle biraz hafifletebiliriz o kadar
Birde bu hastalık benim sürekli D vitamininin düşürüyor
Sanada geçmiş olsun canim Rabbim sifamizi versinAynısı bende de var canım, fibromiyalji değilmi? Bizimki genetik
Yorgunluk, üşümek hiç gelmiyor değil mi?
Maalesef ömür boyu sürecek bir hastalık sadece egzersizlerle biraz hafifletebiliriz o kadar
Birde bu hastalık benim sürekli D vitamininin düşürüyor
tesekkür ederim canım
Canım en güzel sirke ve karbonatocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum
tamam bir bakayım canım alerjim yüzünden zorlanıyorum dün halıma çay döküldü ama ellerim hemen kızardı eşimde sildirmedi kötü olacaksın diye ne yapacagım bilmiyorum bide kayınlarım hiç dikat etmemiş 7 8 yere damlatmışlar çayıCanım en güzel sirke ve karbonat
İnternet'e doğal temizlik tariflerine bakabilirsin
Epeyde büyükmüş:)tamam bir bakayım canım alerjim yüzünden zorlanıyorum dün halıma çay döküldü ama ellerim hemen kızardı eşimde sildirmedi kötü olacaksın diye ne yapacagım bilmiyorum bide kayınlarım hiç dikat etmemiş 7 8 yere damlatmışlar çayıpara da yok halı 18 mt kare
bulaşık makinem olmadıgı için almıyorum tablet silmeye başlarken elim şişip kızarıyor eşim sildirmedi kötü olacaksın diye yıkatırız sonra biraz para atalım kenara dedi ama olmazki halı beyazlı neden bilmiyorum bizim evde çok rahatlar kayınlarım oysa eltimin evinde bir okadar özenliler defalarca uyarmamıza regmen yapıyorlarEpeyde büyükmüş:)
Aslında lekelere bulaşık parlatıcısı çok iyi oluyor, bim de ucuz hem, bulaşık eldiveniyle silsen, soluyunca da mı alerji yapıyor
Bir de lekeyi ne kadar çabuk müdahale edersen o kadar iyi yoksa kalıcı olabiliyor
ben sirke karbanot limon tuzu beyaz sabun falan kullanıyorum. Eskiden temizlik urunlerine deoderantlarayapay kokulara falan alisiktim ama gecend3 bi yere gittik odaparfumu siktilar oluyorumSandimocagı da sildim
kızlar benim alerjim var temizlik ürünlerinin bir çoguna o yuzden yerleri vs suyla siliyorum ama olmuyor sanki öneriniz var mı aslında ersag üyesiyim ama herzaman alamıyorum
limon tuzu ve karbonatı açık mı tyoksa kiloylamı alıyorsunuz beyaz sabun kalıp sabun mu birde sirke üzüm sirkesimiben sirke karbanot limon tuzu beyaz sabun falan kullanıyorum. Eskiden temizlik urunlerine deoderantlarayapay kokulara falan alisiktim ama gecend3 bi yere gittik odaparfumu siktilar oluyorumSandim
Sinir şeylerbulaşık makinem olmadıgı için almıyorum tablet silmeye başlarken elim şişip kızarıyor eşim sildirmedi kötü olacaksın diye yıkatırız sonra biraz para atalım kenara dedi ama olmazki halı beyazlı neden bilmiyorum bizim evde çok rahatlar kayınlarım oysa eltimin evinde bir okadar özenliler defalarca uyarmamıza regmen yapıyorlar

TAMAM canım alayım en iyisiSinir şeyler
Doğal olarak elma sirkesi, karbonat, limon, Arap sabunu, beyaz kalıp sabun
Canım bulaşık makinesi olmasada lekeler için alabilirsin, bimde 2tl mi öyle birşeydi bir de şu kalın plastik bulaşık eldivenleri var ya ondan evde bulunsun
Ağır deterjanlar benim de elimi kötü yapıyor
Sabah çamaşır suyu kullanmıştım şuan ellerim kuru kuru oldu mesela seninki alerjikmiş ama