- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
katlanacak 2 sepet camasir var sanirim yarisi utulenecek. Simdi kurabiyecay keyfi yapiyorim.5 dk sonra kalkıyorum. Bitincede kitap okucam.Maraton gelmek isteyen var mi
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
katlanacak 2 sepet camasir var sanirim yarisi utulenecek. Simdi kurabiyecay keyfi yapiyorim.5 dk sonra kalkıyorum. Bitincede kitap okucam.Maraton gelmek isteyen var mi
:)nice guzel yillariniz olsun. Bu sefer zamaninda kutladin degil mi. Gunu kacmadi yani.. eline koluna saglik
evde degilim. Gecince geleyim. Bir gececi buldum kaçırmam..
ne doktorlar var maşaallah. Yogunsun ya ondandir bosyere balik yagi da alma.B12 ye baktirdim. Duzenli kan degerlerime de baktiriyorum. Demir kullaniyorum. Baska da eksiklik cikmadi. Unutkanlik haricinde kasinti da var. Ona da dahiliye strestendir diyor. Daha sirtima falan bakmadan adam teshis koydu.
Balik yagi al diyorlar. Ama ben hangi markaninkini almaliyim ise yarar mi bilmiyorum. Cok pahalilar. Ceviz falan da yiyorum ama neden boyle hic bilmiyorum
Halbuki dehset bir hafizam vardi eskiden. Simdi ayet ezberlemeye calisiyorum. Jimnastik olsun diye.
canim sana bi kotu haber.chentiq diyorsun ki ödevleri full bekliyorum grubumdan. Ben de bizim grubun üyelerini full istiyorum
IrResistibLe_ ve benden başka kimse yok ortalıkta
![]()
caresi de ne olur bilmiyorum. Had safhada benimkisine doktorlar var maşaallah. Yogunsun ya ondandir bosyere balik yagi da alma.
canim sana bi kotu haber.IrResistibLe_ bu etapta yok cunku gecenki bildirimi kacirdi malesef.
Feraceli yi davet ettim acigimiz var diye. Sen de kankini cagirdin. Gerisini bilmiyorum :)
caresi de ne olur bilmiyorum. Had safhada benimkisi

Saat 1 gibi ütü maratonu yapacagim gelmek isteyen olursa beklerim :)

Ödev olmasa keşkeOy ben nerelere gidemIrResistibLe_ da yok
dagci da karabatak misali bir görünüp bir kayboluyor
![]()
NAZ24 ve
Feraceli gelirse toparlarız sanırım
![]()
gelin olacam hamarat olmam girikOy ben nerelere gidemIrResistibLe_ da yok
![]()
NAZ24 ve
![]()
buralardayım artık kankiler
Hayırlısı olsun insallahgelin olacam hamarat olmam girikburalardayım artık kankiler
![]()
Geldim badim ne yapmam lazım söyle emretOy ben nerelere gidemIrResistibLe_ da yok
![]()
NAZ24 ve
![]()
Allah razı olsunHayırlısı olsun insallah
gelin olacam hamarat olmam girikburalardayım artık kankiler
![]()
Geldim badim ne yapmam lazım söyle emret![]()
ütüyü bitirdim
2 eşimin pantolonu
2 oglumun pantolonu
2 etek
3 gömleğim
3 şalım