• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Maraton sonucum
Çamaşırlar katlandı
Ütü yapılacak 2 parca ayrıldı
Mutfak toplandi
Daginiklik toplandi
Eşimle oglana makarna yapildi
Bulasiklar yikandi
Makineye çamaşır atildi
Oyuncaklar toplandi

B12 ye baktirdim. Duzenli kan degerlerime de baktiriyorum. Demir kullaniyorum. Baska da eksiklik cikmadi. Unutkanlik haricinde kasinti da var. Ona da dahiliye strestendir diyor. Daha sirtima falan bakmadan adam teshis koydu.

Balik yagi al diyorlar. Ama ben hangi markaninkini almaliyim ise yarar mi bilmiyorum. Cok pahalilar. Ceviz falan da yiyorum ama neden boyle hic bilmiyorum
Halbuki dehset bir hafizam vardi eskiden. Simdi ayet ezberlemeye calisiyorum. Jimnastik olsun diye.
ne doktorlar var maşaallah. Yogunsun ya ondandir bosyere balik yagi da alma.

chentiq chentiq diyorsun ki ödevleri full bekliyorum grubumdan. Ben de bizim grubun üyelerini full istiyorum IrResistibLe_ IrResistibLe_ ve benden başka kimse yok ortalıkta:KK11:
canim sana bi kotu haber. IrResistibLe_ IrResistibLe_ bu etapta yok cunku gecenki bildirimi kacirdi malesef. Feraceli Feraceli yi davet ettim acigimiz var diye. Sen de kankini cagirdin. Gerisini bilmiyorum :)

ne doktorlar var maşaallah. Yogunsun ya ondandir bosyere balik yagi da alma.
caresi de ne olur bilmiyorum. Had safhada benimkisi

• Sabahtan yapilan utuleri yerlestirmek ➕
  • Sabahtan asilan camasirlar kuruduysa katlayip yerlestirmek ➕
  • Haftalik yemek listesi oluşturup dolaba asmak ➕
  • Tefsir dersinin kalan 20 dk sini dinlemek ➕
  • 22 sayfa kitap okumak -
  • Cocuklarin kiyafetini ve kendi kiyafetimi hazirlamak -
  • Haftalik hedef listesi olusturmak ve paylasmak -
  • 15 dk spor yapmak -
Sonunculara enerjim kalmadi :51:

gelin olacam hamarat olmam girik :deli: buralardayım artık kankiler:halay:

Aa hayırlı olsun canım çok sevindim. Gerçi iş yükün hafifleyecek muhtemelen abinler seninle gelmeyecekse :))

Geldim badim ne yapmam lazım söyle emret:KK19:

Odak noktası oturma odası badim. Maddeleri bir yerlerde olacaktı bulur getiririm birazdan :) 15'ine kadar vakti var. Onun dışında günlük ödevler devam ediyor ama hepimizde bir miskinlik var. Siz de geldiniz ya bir şevke gelir yaparım belki sayenizde :D

ütüyü bitirdim
2 eşimin pantolonu
2 oglumun pantolonu
2 etek
3 gömleğim
3 şalım

Ay ben buna ütü bile demem :D Ben 34 parça ütüledim ve mola verdim daha 1/3'ünü belki bitirmişimdiro_O

Back
X