• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Canım ya burada o kadar çok topik varki ben karıştırıyorum (nereye yazılıyor bilmiyorum ayrıca) Yarın göz doktoruna gideceğim. Nöroloji için haftaya izin alıp öyle gitmeyi istiyorum.
kıyamam sana ya. biz etiketliyoruz her seferinde. karıştırmana gerek yok. ismin nerede etiketlenmişse oraya bakarsın :)

chentiq chentiq eksi koymuştum ama düzenledim kabul edersen, maddeleri unutmuştum , favori mesajlara eklememişim nerde diye iki saat aradım, senin mesajlarda aradım vs derken bildirim topiğinin ilk sayfasına bakmak aklıma sonradan geldi:KK70: maddeleri buldum ve çoğunu yaptığımı gördüm.
Duvar lekelerini sormuştum ya, cifle bastıra bastıra denedim bir kısmını çıkardım sonra dün küçük oğlan keçeli kalemle yine çizdi :mad:

Günaydın herkese, azcık hastayım ama yatacak kadar değil, öyle ki dün çocuk odasının ve mutfağın şeklini değiştirdim, artık odalarımızda yatıyoruz havalar ısındı şükür. İlk gece zor oldu küçük sürekli uyanıp ağladı ama alışacak mecburen, iki oda arasında mekik dokudum. Eşyaların yerini değişmekten koltuk taşımaktan kollarım mahvolmuş çok ağrıyor.
Eşimin taşınacağı yok bari kapılara boya aldırıyım da boyuyum diyorum

olursun hiç merak etme. öğretmen olduğuna göre okumayı seversin sana bir link vereyim mi. arada gir de oku. şu bir garip chentiq ne imiş öncesinde sonrasında ne olmuş diye... ah ahh eski tencerelerim... içinde beslediğim organizmalarım :KK70::KK70::KK70::KK70:
Verin tabiş gaza geliceksem

Günaydın herkese, azcık hastayım ama yatacak kadar değil, öyle ki dün çocuk odasının ve mutfağın şeklini değiştirdim, artık odalarımızda yatıyoruz havalar ısındı şükür. İlk gece zor oldu küçük sürekli uyanıp ağladı ama alışacak mecburen, iki oda arasında mekik dokudum. Eşyaların yerini değişmekten koltuk taşımaktan kollarım mahvolmuş çok ağrıyor.
Ellerine sağlık canım iyi günlerde kullanın, ev taşımak çok zordur kolay gelsin sana.

cnntrm cnntrm ben seni etiketlemiştim odak noktası ayarlayabilirsin benim aklıma gelmiyor diye. hatta esprili şeyler yazmıştım. yarısı çıkmış yarısı çıkmamış ya. bir sürü vaktim gitti..

demiştim ki, aklıma odak noktası gelmiyor çünkü evimin her yeri tertemiz. hani dağınık ama temiz... konsolu çekiyorum altı temiz arkası temiz. dolapları açıyorum katlı katlı düzenli. eskiyle kıyaslanamayacak kadar temizlik yaptım bu iki senede. benim çevremde bir çok insan bahardan bahara bayramdan bayrama yapıyor. hakikaten perdelerim ömründe görmediği yıkamayı gördü. keza buzdolabını her hafta çekiyorum, sorduğum insanlar 2-3 ayda 1 çekiyorlarmış :) kanepelerin minderleri ile altına bir çözüm bulamadım gerçi. her çektiğimde beni yeni maceralar bekliyor. envai çeşit kalem, kağıt, küçük oyuncak parçaları. geçen bir şey ışıl ışıl parlıyor. yaşasın dedim. 40 haramilerin hazinesini buldum. çıkaçıka kepçe çıktı :51:

chentiq chentiq dans pisti deyince gözlerim parladı bir an :)) Sen de mi okudun kitabı? Detay istiyorum hemen. Uyguladın mı, uygulayabildin mi, ne sorunlarla karşılaştın?
Ayrıca ben maratonda yaptıklarımı yazmadım ki neden kızdın anlayamadım. Hatta arkadaşlara yazdım söyleyemem kusura bakmayın diye :KK43:
Bir diğeri özele baktım baktım bir şey yok :KK70: Yaz hadi bekliyorum diyeceğim ama bekleyemeyeceğim işim var kendi çapımda maratondayım :KK66:
Geçmişin hepsini okuyamadım. Diğer molada bakacağım inşallah:))
ben bu kitabı eşimde uyguladım. hemen iniverdim dans pistinden. dans devam etmeyince afallıyorlar ilk başta :)) KIZIM zaten çok uyumlu ve akıllı maşallah. onda yanlış taktik uygulasam da doğru sonuç veriyor :D:D:D

inanırım
beni hep şaşırtıyorsun yani.

*dipnot:bu ara chentiq e sataşmak gibi hobiler edindim.çok keyifli deneyin kızlar.:))
bugünki dozumu almadım ben ama....

cıks onun adi erken yatip yorgun kalkmak degil. bence mutluluk. herkes senle uyumak istiyor cok sanslisin.
ay kuzum ne güzel yazmışsın. sen bu ay aramıza katılacak mısın? katılmayacaksan odak noktası için eğer listede yer almayacaksan sana özel bir görev var aklımda. onu vereceğim sana...

chentiq chentiq hiç farkında değilim senin kitap tavsiyesi verdiğinin. Oysa çocuk eğitimi kitaplarına hep takıktım. Hatta ilk zamanlar nicki kahveli bir şey olan biri vardı tam hatırlayamıyorum. Leyla Navarovun bir kitabını önermişti de hemen alıp okumuştum. Bildiklerim dışında bir şey öğrenmedim o kitaptan o ayrı konu :)) Demek arada kaçırdığım sayfalar olmuş benim de. Neyse ne diyelim geç olsun güç olmasın :KK66:
Senin boyun kaç bacım nasıl kendine göre bulamıyorsun pantolon?
leyla navaroyu da ben söylemiştim canım :D beni duyuyor musun.. belki o da söylemiştir pek hatırlamıyorum. ne kahveciler geldi geçti topikten :))

chentiq chentiq adeda dikkat eğitim seti.

ama zekare yi öneririm.
o daha etkin.
şaka yapmıştım. sana bir çok kişi aynı soruyu soruyor sen de ısrarla ve sabırla cevap verşyorsun ya. o bakımdan.

Kızlar iyiki varsiniz
sen çok kıymetlisin!

merhabalarr misafir kabul ediyomusunuzz :KK54:
online görünüyorsun. gel bir kahve içelim :)

SEN. sana yetecek her şeye sahipsin.. bugün bunu söyle...

Google'a bakıyorum bişey bulamıyorum, benden başka bu sorunu yaşayan olmadı mı acaba?
acaba altındaki beyaz yerlerin boyasını da yakıp sarartsan nasıl durur merak ettim...

evde mi değildin tam anlamadım.
sabahları geç anlıyorum ondan da olabilir.:)

biraz dinlen,yavaş yavaş yap başın düzelene dek.
sadece sabahları mı geç anlıyorsun?!!!

Yine başa döndüm ev berbat durumda tum odalar pis ve ben 2 gündür hiçbirşey yapmiyorum
temizlik daire gibidir. yaşam da öyle. tekerrür eder sık sık. çok takılma. başa döneceğiz. temizleyeceğiz. gene temizleyeceğiz.

merhaba canlarım,iyi haftalarınız olsun..
geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkür ederim..eşim biraz daha iyi çok şükür,ayağında parçalı kırık var hafif ağrı yapıyor ama dayanıyor :)..ben geçen hafta uzak kaldım topikten kaçırdığım birşey varmı temizlik düzeniyle alakalı..buarada haftalık ödev listesi bildirim topiğinde,biraz bencillik ettim kendimi düşünerek yaptım ama kızmayın olurmu..benim ev berbat ,gelen gidende oldu geçmiş olsuna,bir girdikleri oda topluydu ,el süremedim hiçbirşeye..bu hafta toparlarım inşallah.hepimize kolay gelsin :).
kusura bakmamazlık olur mu hi. buble bir ara bana 1 aylık mart listesi yapar mısın günlük ödev. bana özel mesajla at. ben ilk mesaja yükleyeceğim mart ayı günlük ödevler diye. bu sefer çok azimliyim. listede ki herkese en az 30 da 25 yaptırcam

NAVLEE NAVLEE kız şubat ayındayız.Bugün ayın son günü dolayısıyla bildirim günü. Ben misafir bereketi yaşadım bu süreçte elhamdulillah ama odak noktası görevlerine yoğunlaşacak fırsatım olmadı pek. Yine de elimden geldiği kadarını gece tamamlamaya çalışacağım. Bu saate kadar hiçbir şey yapamadım baş ağrısından.. Ortalığı topla, yemek yap vs gibi işlere de şimdi yöneleceğim.
bir gecede bitirdiğine inanamıyorum

Bana mı sordunuz ?
Öyle cok yedim ve halsızım ki maratondan cesedım cıkabılır ama maraton mantıgınıda merak etmedım değil
maraton çok keyiflidir. ben buldum :D:D:D:D aynı anda kalkıyorsun süre veriyorsun mesala 2-3 arası. başla diyorsun ve o sürede yaptıklarını yazıyorsun. hani bir elimden tutan olsa kalkarız diyoruz ya cogu zaman. bu topikte elimizden tutuyoruz birbirimizin.

chentiq chentiq kuzum eksi koymuşsun odak noktasına ya 15 günde hiç yoksa silip süpürmüşsündür koridoru 2/13 olmuştur yani. Yapma böyle gözün sevem :bicak:
kaç kere süpürüldü hem de...

NAVLEE NAVLEE bacım koridoru süpürmedin mi hiç eksi ne yaa:kızgın:
onun ki koridor değilmiş ki..

aslında koridor değil tüm kapılar oraya açılan bi hol eski bi ev sonradan iki oda eklenmiş falan saçma bi ev oturma odasına ikilikoltuk soba tek var ha bide bi küçük sehpa üstüne PC katmışız
biz oraya HAYAT derdik

kız hatta geçen dayımlar ,kızkardeşlerim falan grup var whatsap da orda bi oyun oynadık işte saat 9 da kameraya çekeceksin kendini uç adım sağ bilmem kaç adım sol falan gözünü kapatım şarkı söyleyeceksin herkes ayrı konu veriyordu :)))sonra ben hesapladım oda küçük ve ikili koltuğu da açmıştım yatak oluyor adımların sobanın üstüne denk geliyor gül gül öldük dedim ben yokum sobaya denk geliyor başka yer yok
ay gül gül öldüm. iyiki hesaplamışsın. yoksa maazallah..... youtube daki videolar gibi olurdu. sonunda adam gidiyor da düşüyor ya bir yerlere

chentiq chentiq eksi koymuştum ama düzenledim kabul edersen, maddeleri unutmuştum , favori mesajlara eklememişim nerde diye iki saat aradım, senin mesajlarda aradım vs derken bildirim topiğinin ilk sayfasına bakmak aklıma sonradan geldi:KK70: maddeleri buldum ve çoğunu yaptığımı gördüm.
Duvar lekelerini sormuştum ya, cifle bastıra bastıra denedim bir kısmını çıkardım sonra dün küçük oğlan keçeli kalemle yine çizdi :mad:
bilmem ki. kabul etsem mi ki.. biraz düşünmem lazaım.....

ilk gece zor olur derler :D

geçmiş olsun tatlım.:)
ben de boğaz ağrısıyla başladım haftaya.
iki gün zor geçti,bugün Allah kerim.

alışır canım bizde çok yaşadık.
hala bazen küçük ağlayıp beni çağırıyor.

küçüğü okula bırakmak,sabah maceralarımız sanırım çizgi film olsa popüler bir film olur.
muhtelemen her evde benzeri var ama benim kızımın taktığı konular çok farklı.

kendime acıyorum artık.

sivasdaki ablam da sık sık eşyaların ve odaların yerini değiştirirdi.
ben o kadar güvenemiyorum kendime.

zaten şu an değişime kapalı bir haldeyiz.

mutfak köşen süper olmuş.
güle güle oturun.:)

yeni kızlar bizim gruptanmış.
sabah 5 de uyanıp uyur gezermiyim neyim?
bildirim yaprken görmüyorum.

hmm ,yeni kızlar demişken ödevlerde gevşeklik eden var mı bakalım.:KK53::KK53::KK53:

ben bu kitabı eşimde uyguladım. hemen iniverdim dans pistinden. dans devam etmeyince afallıyorlar ilk başta :)) KIZIM zaten çok uyumlu ve akıllı maşallah. onda yanlış taktik uygulasam da doğru sonuç veriyor :KK70::KK70::KK70:

bugünki dozumu almadım ben ama....

ay kuzum ne güzel yazmışsın. sen bu ay aramıza katılacak mısın? katılmayacaksan odak noktası için eğer listede yer almayacaksan sana özel bir görev var aklımda. onu vereceğim sana...

leyla navaroyu da ben söylemiştim canım :KK70: beni duyuyor musun.. belki o da söylemiştir pek hatırlamıyorum. ne kahveciler geldi geçti topikten :))

şaka yapmıştım. sana bir çok kişi aynı soruyu soruyor sen de ısrarla ve sabırla cevap verşyorsun ya. o bakımdan.

sen çok kıymetlisin!

online görünüyorsun. gel bir kahve içelim :)

SEN. sana yetecek her şeye sahipsin.. bugün bunu söyle...

acaba altındaki beyaz yerlerin boyasını da yakıp sarartsan nasıl durur merak ettim...

sadece sabahları mı geç anlıyorsun?!!!

temizlik daire gibidir. yaşam da öyle. tekerrür eder sık sık. çok takılma. başa döneceğiz. temizleyeceğiz. gene temizleyeceğiz.

kusura bakmamazlık olur mu hi. buble bir ara bana 1 aylık mart listesi yapar mısın günlük ödev. bana özel mesajla at. ben ilk mesaja yükleyeceğim mart ayı günlük ödevler diye. bu sefer çok azimliyim. listede ki herkese en az 30 da 25 yaptırcam

bir gecede bitirdiğine inanamıyorum

maraton çok keyiflidir. ben buldum :KK70::KK70::KK70::KK70: aynı anda kalkıyorsun süre veriyorsun mesala 2-3 arası. başla diyorsun ve o sürede yaptıklarını yazıyorsun. hani bir elimden tutan olsa kalkarız diyoruz ya cogu zaman. bu topikte elimizden tutuyoruz birbirimizin.

kaç kere süpürüldü hem de...

onun ki koridor değilmiş ki..

biz oraya HAYAT derdik

ay gül gül öldüm. iyiki hesaplamışsın. yoksa maazallah..... youtube daki videolar gibi olurdu. sonunda adam gidiyor da düşüyor ya bir yerlere

bilmem ki. kabul etsem mi ki.. biraz düşünmem lazaım.....

ilk gece zor olur derler :KK70:
Eskiden olsa kabul etmesen oturup ağlardım:KK70:şimdi amaan altı üstü bir temizlik diyorum :KK37:
İlk gece hem de ne zor:confused:
geçmiş olsun tatlım.:)
ben de boğaz ağrısıyla başladım haftaya.
iki gün zor geçti,bugün Allah kerim.

alışır canım bizde çok yaşadık.
hala bazen küçük ağlayıp beni çağırıyor.

küçüğü okula bırakmak,sabah maceralarımız sanırım çizgi film olsa popüler bir film olur.
muhtelemen her evde benzeri var ama benim kızımın taktığı konular çok farklı.

kendime acıyorum artık.

sivasdaki ablam da sık sık eşyaların ve odaların yerini değiştirirdi.
ben o kadar güvenemiyorum kendime.

zaten şu an değişime kapalı bir haldeyiz.

mutfak köşen süper olmuş.
güle güle oturun.:)

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Değişim yapmadan duramam ben ,eşimin gıcık olduğu bir yönüm daha:deli:

Alt tarafında kapak var kapak da cam
İyice içine et diyorsun yani:KK70::KK70::KK70:
farklı bakış açıları bulayım diyorum.. fayansların üzerine yapışabilen folyolar var. onların düğme kısımlarını yuvarlak kesip
üstüne de örtebilirsin. bulaşık makinesinin kapağına oluyordu. muhtemel oraya da olur. bir de benim saksıları boyadığım sprey boya vardı. metal kısımlara da oluyor. düğme kısımlarını pamukla falan kapatıp komple sprey de geçebilirsin. ama satıcıya sor. ısıyla zararlı gazlar açığa çıkar mı dıye... ya da en son care güneş gözlüğü ile yemek pişir :cool:

Eskiden olsa kabul etmesen oturup ağlardım:KK70:şimdi amaan altı üstü bir temizlik diyorum :KK37:
İlk gece hem de ne zor:confused:

Sağol canım sana da geçmiş olsun. Değişim yapmadan duramam ben ,eşimin gıcık olduğu bir yönüm daha:deli:

yok eskiden olsa ağlamazdın. özel mesaj atardın. sonra beni sevmiyor musun derdin. sonra üff ne gıcık kadın derdin. sonra sonra... tüm hayat bana karsı diye başlar :D:D:D:D dönüşümü seviyorum ya :)

Çok sevgili grup arkadaşlarım, çok sevgili dediğime bakmayın! Ne tembel çıktınız siz ya, ayrilicam sizin gruptan bu gidişle :duduk:hiç ödev yapmıyorsunuz bu ne ya hu:KK11:
Tabi diğer gruplar içinde geçerli. Amma tembelsiniz :işsiz:

yesilkubbe yesilkubbe
P pinartn
NAVLEE NAVLEE
buble buble

Bir zahmet dünün ödevi buzdolabı dışı silmek ve bugünün ödevi altı üstü bir çekmece ya sa dolap içi düzenlemeyi yapın canım aaaa:sinirli:

@NAZ__24 çok afedersin sen nerdesin canım girdin gruba yoksun, sen ki tozu dumana katardın, hiç yakışmıyor :olamaz:

Back
X