• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Merhaba
Biliyor musunuz o ec ve banyo hala temızlenmedı ne pisim yaa

Hergun apranax alıyorum dün almamıstım o yızden mı cok yorgundum acaba?

Bugunun 5 görevi;
1 saat eliptik
Yatak çarsaf degıstırmece
Banyo temizlik
Wc hijyen
Yemek masasını toplamaca bangonu. Ustunu bos bırakmaca.

Uf puf kızlar keske hep calıssamda evde calısmasam :)
Apranax depresyon hapı değilmiydi?
Onun daha çok uyku yapması gerekmiyor uydu? :KK64:

hayırlı cumalar kızlar.
akşam misafirim vardı.
hemen her şey hazırdı.
sıcak ve salatayı yaptım işten gidince.

yemekten sonra müthiş midem bulandı.
salatayı çok yemiştim ondan mı bilmiyorum.
yemek az yememe rağmen felaket oldum lavabodan ayrılamadım çıkarmaktan.

çok kötü hissettim sonrasında da.

akşam ki yemekleri artı o salatayı bir daha görmek istemiyorum.

sabah keyifsiz de olsam sporumu yaptım.

kilom da az değişiklik var.

Apranax depresyon hapı değilmiydi?
Onun daha çok uyku yapması gerekmiyor uydu? :KK64:
Yoo yapmıyor bende uyku. Vucut agrılarımı alıyor. Gecen hafta hafıf nezle olunca esım vermıstı baktım gınu daha oyı gogusluyorum bugunde aldım. Belkı almamalıyım cunku mıdeyi cok Zorluyormus sabah okudumda.

dagci dagci rahat bir işim var belkıde oyuzden. Hafta ıcı okulda enerjımı harcayınca eve birsey kalmıyor ne yaZık ki

hayırlı cumalar kızlar.
akşam misafirim vardı.
hemen her şey hazırdı.

dagci dagci ne sporune kadar süre yapıyorsun daha öncede sormustum görmemıs olmalısın

hayırlı cumalar kızlar.
akşam misafirim vardı.
hemen her şey hazırdı.

Yoo yapmıyor bende uyku. Vucut agrılarımı alıyor. Gecen hafta hafıf nezle olunca esım vermıstı baktım gınu daha oyı gogusluyorum bugunde aldım. Belkı almamalıyım cunku mıdeyi cok Zorluyormus sabah okudumda.

dagci dagci rahat bir işim var belkıde oyuzden. Hafta ıcı okulda enerjımı harcayınca eve birsey kalmıyor ne yaZık ki
zihnen yorulmak insnaı bıktırıyor.
benim başım ağrıyor eve gittiğimde.
bazen öğlen gidiyorum oh keşke yarım gün olsa her işimi de yaparım dediğim oluyor.

herseyi keyif alarak yemek de basari hatta yetenek.
kilo vermedin az yiyip almiyorsun o da birsey. emzirmeyi yeni kestin sayilir. senin vucut ancak toparlar. ilac kismini aklina getirme. getirirsende saglam kafa saglam vucutta bulunur. aslinda hergun acik havada yarim saat bile yurusen hem ruhen hem fiziken rahatlarsin.
Haklısın canım, zaten şu dönem diyet ya da spor yapmak gibi bir niyetim yok. Yazın her gün parka çıkarıyorum çocukları o ara yürümüş oluyorum.

ben üstüme almıyorum zaten.
bak hiç ses ettim mi.:))

ne takılması sonu gelmiyor.
ben de son 8 yılda yemediğim kadar hamur işi,vs. yedim.
ilk kez kolestrolümü yükseltmeyi de başarmışım yani.

dün eski 64 iken ki ölçülerimi aldığım kağıdı buldum.
bakıp bakıp kızdım kendime.

sonra yabancı bir kanal izliyorum sabahları emlakçılar ev restore ediyor.
kadının mide göbek kısmı dümdüz ve ben de ondan istiyorum dedim kendime.:KK70::KK70:

kararlıyım et bud istemiyorum artık.:KK11:
düz karnımı,çıkan kemiklerimi özledim.:mad:

a101 hiç kısmet olmuyor bana.
zaten yakında yok.
ama takip ediyorum her hafta güzel şeyler geliyor.

iş bitse sen de bitersin.
sağlık,huzur olsun da gerisi boş.

bizim burası da bugün kapalı.

seni ben çözemedim.:KK59:
Takılacam ilginç gelebilir ama kilolarım hiç umrumda değil, böyle mutluyken diyet spor stresi istemiyorum bu dönem
spor diye dusunuyorum. Cunku cheesecake sevmem ... daha cazip bir ceza olmali :))

:))))
farkinda misin. Bunlar eski eflal laflari..

fikru bile igrenc geldi simdi. Benim tatli istegim yok. Psikolojik oburlugum var. Ac degilken canim yemek bile istemiyorken bisiler yiyorum. Sonra da gobegimi sevip agliyorum :KK42: ağzıma alip yedikten sonra hatta yerken bile rahatsizim cogu zaman. Gozum ac gozum...
Yok gayet yeni eflal de böyle düşünüyor. Kilolulara bir şey yakışmıyor olduğunu düşünmüyorum
ciddi değildir o.:))
Ciddiyim
Nego Nego

Yaşasın bence de...

Kocam almamı istemezdi... Buna rağmen aldım. Düdüklüde yaptığım yemekleri yemiyor şimdi, inat edecek ya... Ben ona inat almışım, o da bana inat yemiyor.

Ben de tencere değiştiriyorum. :KK58::KK58:
Neden karşı patlar diye mu? Ben her şeyi düdüklü de pisiririm çok lezzetlidir oluyor. Düdüklü de susuz tavuk pişirme var mutlaka denemelisin
Kızlar bugün adıyamnda deprem oldu baya korktuk
Allah korusun canım deprem fobim vardı yeni atlattım bende yaşamıştım

Günaydın maddelerimi yazıp kaçıyorum, güzel bir kahvaltı sonra iş güç inşaallah.
chentiq chentiq ben düzenli kitap okuyamadım bu ara, son kitabım ilkinin tekrarı olmuş o yüzden sıkıldım ama azimle bitiricem onu.

zambak86 zambak86 geçmiş olsun canım.

Kızlar ya ben de göbeğim gitsin istiyorum. 3 ay oldu doğum yapalı ve emziriyorum. Ben ne yapabilirim ki? Hem çok zaman almayacak bir şey olmalı hem de gece herkes yatınca yapabileceğim bir şey olmalı.

E Elispo topiğin tam da senin gibi birine ihtiyacı varmış sanki :) İyi gaza getirdin herkesi :)))
:işsiz: ayni durumdayim. ustelik yedikce yiyorum. emzirdikce acikiyorum.

3.3.2017 cuma maddelerim :

Günlük işler :

1. Ev süpürülecek
2. Pasta yapılacak
3. Banyo silinecek
4. Çamaşır katlanacak yerleşecek
5. Wc temizlenecek

Manevi Listem :

1. Namazlar kılınacak
2. Yasin okunacak
3. Kitap okunacak en az 50 sayfa
4. Boyama yapılacak
5. Keçe yapılacak

Çocuklar için :

1. Sakin olunacak
2. Her hareketleri göz hapsinde tutulmayacak
3. Güzel vakit geçirilecek
4. Birlikte olmaktan keyif alınacak
5. Banyo yaptırılacak

Haklısın canım, zaten şu dönem diyet ya da spor yapmak gibi bir niyetim yok. Yazın her gün parka çıkarıyorum çocukları o ara yürümüş oluyorum.

Takılacam ilginç gelebilir ama kilolarım hiç umrumda değil, böyle mutluyken diyet spor stresi istemiyorum bu dönem

Yok gayet yeni eflal de böyle düşünüyor. Kilolulara bir şey yakışmıyor olduğunu düşünmüyorum

Ciddiyim

Neden karşı patlar diye mu? Ben her şeyi düdüklü de pisiririm çok lezzetlidir oluyor. Düdüklü de susuz tavuk pişirme var mutlaka denemelisin

Allah korusun canım deprem fobim vardı yeni atlattım bende yaşamıştım
bir tasta cok kus vurmus oluyorsun. hem fiziken hem ruhen rahatliyorsun. hem cocukla zaman geciriyorsun. herkes mutlu ne guzel. dogal seyler hep daha guzel zaten. evde bisiklet surmenin nesi guzel mesela.

bir tasta cok kus vurmus oluyorsun. hem fiziken hem ruhen rahatliyorsun. hem cocukla zaman geciriyorsun. herkes mutlu ne guzel. dogal seyler hep daha guzel zaten. evde bisiklet surmenin nesi guzel mesela.
Aynen evde var bisiklet kullanmıyorum hiç :) evde yapılan hiç bir spor cazip gelmiyor artık bana

Pardon arkadaslar merak ettım. Kıtapta mı okuyorsunuz?
haftalik 100 rekat namaz, haftalik 150 sayfa kitap . Katilmak isteyenler istediğine katiliyor

Biz de ne ararsan var:KK70:
;)

Benim kız bugün bana sürpriz yapıp misafirlerin yanında kendiliğinden uyuyuverdi. Ah ne güzel dedim rahat rahat vakit geçirdim misafirlerle. Sonuç: Bu saatte daha yeni uyudu. Nazar değdi sanırım:KK43: Hayır normalde hep kendi kendine uyusa tamam da milletin yanında hava yapıyor ben büyüdüm kendim uyurum diye. Sonra misafir gidince anne çeksin tabi böyle:KK43:
benimkilerde ayniydi. Ohh ne rahat senin cocuklarin. Onlara bakmakta ne var. Bir de bizimkileri gor. Huysuzluklari hep evdeydi

Pınar arkadasım sızde mı erkencısınız.

Herkese gunaydın
Ben mutfak tezgahını gece bırakıp sabah bu saatlerdr topluyorum. Keske gece toplayabılsem ama o kadar yorgunluk oluyorkı hıc halım kalmıyor hemen gıdıp yatıyorum. Acaba ben mı cok dırencsızım

Kızlar olculerımı almadım zaten mezura nerde kımbılır? Ama kayıtlara gecsın 69,3 um.

Sabahları hep aynı sekılde kahvaltı ederım ıkı yumurta 12 felan zeytın iki dilim ekmek acuka peynır.
Gun ıcın de baska ekmek tuketmem. Oglen corba aksam sebze ve ızgara beyaz et yada kırmızı

76 dan 69 a dustum bır ayda. Nıyetım 26 marta 65 ıle gırmek. Bazen ızın gunlerıdr yapıyorum cok sıkı takılmıyorumm hergun 1 saat elıptıgımıde yaparım.

Sızler ne planlıyorsunuz zatıf cekıcı hatunlar olmak ıcın :)
Herkese guzel bir gun dilerim.
Ben abur cuburu kessem yeter. Bir de gece cayon yanina paketli gida yiyorum. Erken kalkmanin tuyolarini sormustum ben de sana :) o kadar guzel ki meslegin. Hem de saatlerin. Ben de oyle saatlerim olsun istiyorum
zihnen yorulmak insnaı bıktırıyor.
benim başım ağrıyor eve gittiğimde.
bazen öğlen gidiyorum oh keşke yarım gün olsa her işimi de yaparım dediğim oluyor.
ah evet

Günaydın maddelerimi yazıp kaçıyorum, güzel bir kahvaltı sonra iş güç inşaallah.
chentiq chentiq ben düzenli kitap okuyamadım bu ara, son kitabım ilkinin tekrarı olmuş o yüzden sıkıldım ama azimle bitiricem onu.
namazi kilabildin mi peki?

haftalik 100 rekat namaz, haftalik 150 sayfa kitap . Katilmak isteyenler istediğine katiliyor

:KK66:

benimkilerde ayniydi. Ohh ne rahat senin cocuklarin. Onlara bakmakta ne var. Bir de bizimkileri gor. Huysuzluklari hep evdeydi

Ben abur cuburu kessem yeter. Bir de gece cayon yanina paketli gida yiyorum. Erken kalkmanin tuyolarini sormustum ben de sana :) o kadar guzel ki meslegin. Hem de saatlerin. Ben de oyle saatlerim olsun istiyorum
ah evet

Ben kaza namazına başlamadım canım

:KK66:

ah evet

Centik gece 22.30 da yatıyorum bu en onemli trick bir de aksam süt içerim yada yoğurt yerim. Ben tv izleyemiyorum eger pilim bitmişsse hele zaten oglum uyumus oluyor bende yatarım.

Bazı düşüncelerimize katılırız bazılarına katılmayız. Hedef olmak istemedim. Bu benim görüşüm ne zaman kilo alsam begenmem kendimi. Hicte kandıramam oramdan buramdan yağ sarkarken ustume yakıstı dıye. Yıllarca fit ve güzel yasadım. Kendıme neyin gittiğini neyin gitmediğini biliyorum. Şişmanlık gitmiyor. Şişman olup güzel olanlarda vardır bnim görüşüm barışıksan kime ne?
Ama spor yapmak isteyipte yapamamak derseniz belki motivasyon olur şişmanlığı begenmemek.

Kızlar bence asıl sorun benim bangom ah nasıl motive etsem kendimi ev işlerine asıl onun kaldıracını bulamadım ah ah.

Bazı düşüncelerimize katılırız bazılarına katılmayız. Hedef olmak istemedim. Bu benim görüşüm ne zaman kilo alsam begenmem kendimi. Hicte kandıramam oramdan buramdan yağ sarkarken ustume yakıstı dıye. Yıllarca fit ve güzel yasadım. Kendıme neyin gittiğini neyin gitmediğini biliyorum. Şişmanlık gitmiyor. Şişman olup güzel olanlarda vardır bnim görüşüm barışıksan kime ne?
Ama spor yapmak isteyipte yapamamak derseniz belki motivasyon olur şişmanlığı begenmemek.

Kızlar bence asıl sorun benim bangom ah nasıl motive etsem kendimi ev işlerine asıl onun kaldıracını bulamadım ah ah.
bango ne demek ilk kez duydum..
benim bebekler 12 olmadan yatmiyor. Bizdeki asil sorun o. Aslinda bir suru sorun var da.. zaman yonetimim yok. yasam koclarimi biktiriyorum bir zaman sonra.. :)) uyku konusunda sorunluyum..

Kilo konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Disaridakiler beni begenorler. Ama ben begenmem kendimi. Kişinin kendiyle barisik olmasi onemli elbette. Ama ben eski hallerimi ozlemle aniyorum...

bango ne demek ilk kez duydum..
benim bebekler 12 olmadan yatmiyor. Bizdeki asil sorun o. Aslinda bir suru sorun var da.. zaman yonetimim yok. yasam koclarimi biktiriyorum bir zaman sonra.. :)) uyku konusunda sorunluyum..

Kilo konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Disaridakiler beni begenorler. Ama ben begenmem kendimi. Kişinin kendiyle barisik olmasi onemli elbette. Ama ben eski hallerimi ozlemle aniyorum...
Bango diye lavabo ve tezgah kısmın diyoruz.

Sizinkiler okula gıtmıyor mu? Kac yasındalar ? Bizde kurallar nettir oglan 21.30 da yatar.
Bazen eşim yatma uyuma der bana ben cok duramıyorum ne yazıkkı. Bekarkende hep oyle duzenlı yasadım.

Centik bende 40 gıyıyorum ama yetmıyor ayrıca esım sısmanlıgımın ona yapılan bır haksızlık oldugunu soyluyor . Bence kendını salmamanın buyuk gostergesı zayıf kalmak spor yapmak bende o dusunceme uygun yasamaya calısıyorum.ah keske daha enerjık olsamda ev ıslerımın kalıtesını arttırabılsem.

Bugun hıc dersım yok ama okulda nobetcıyım. Evde olsaydım ne cok iş yapardım ah ah

Bango diye lavabo ve tezgah kısmın diyoruz.

Sizinkiler okula gıtmıyor mu? Kac yasındalar ? Bizde kurallar nettir oglan 21.30 da yatar.
Bazen eşim yatma uyuma der bana ben cok duramıyorum ne yazıkkı. Bekarkende hep oyle duzenlı yasadım.

Centik bende 40 gıyıyorum ama yetmıyor ayrıca esım sısmanlıgımın ona yapılan bır haksızlık oldugunu soyluyor . Bence kendını salmamanın buyuk gostergesı zayıf kalmak spor yapmak bende o dusunceme uygun yasamaya calısıyorum.ah keske daha enerjık olsamda ev ıslerımın kalıtesını arttırabılsem.

Bugun hıc dersım yok ama okulda nobetcıyım. Evde olsaydım ne cok iş yapardım ah ah
Ben de40 bedenim. Sülün gibi boyum var. Ama bolgesel olarak sorunluyum. Topik takip etmekte nasilsin? Egzersiz topigini sen kursan olur mu acaba. Benim aktif olarak surdurdugum bayagi topik var cunku

Back
X