• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IMG_3093.webp IMG_3094.webp Hayırlı gecelerr;
Ben bugunku çentiğin bana verdıgı gorevı hem vallahı hem billahi yaptım. İşte ispatı :)

Arkadaşlar bu guruba ve yarışmaya ben de katılmak istiyorum.ne yapmam lazım ve haftalık programları nereden görüyorum

Arkadaşlar bu guruba ve yarışmaya ben de katılmak istiyorum.ne yapmam lazım ve haftalık programları nereden görüyorum
Topigin ilk sayfasinda yaziyoruz. Haftalik programlar da evim evim guzel evim bölümünde sihirli degnek diye bir konu var orada. Acyigim konulardan bakabilrisi

Tamam yapalım:)
90 dk'dır fitness yapıyorum 30 dk dinlendim bulaşıklarım ve katlanacak çamaşırlarım var
Tmm benim de salonda toplanacak oyuncaklar bitti. Simdi onlari kutuphaneye yerlestircem. Sonra diger kagit ivirini toplicam.sonra mekik cekicem. Sonra mutfagin demligini falan bosaltcam.
Yikanan camasirlari atcam. Yeniler8ni koycam. Biraz da mek8k yapcam

Muzmus Muzmus yapilacak isin varsa sen de katil

Tmm benim de salonda toplanacak oyuncaklar bitti. Simdi onlari kutuphaneye yerlestircem. Sonra diger kagit ivirini toplicam.sonra mekik cekicem. Sonra mutfagin demligini falan bosaltcam.
Yikanan camasirlari atcam. Yeniler8ni koycam. Biraz da mek8k yapcam

Muzmus Muzmus yapilacak isin varsa sen de katil
Olabilir kadar çok şey var ki.nereden başlayacağımı şaşırdım ve tembel bir şekilde yerimden kalkamıyorum.ben yeni haftadaki programınız ile başlayayım diyorum.önümüzdeki haftayı ne zaman yüklersiniz

Olabilir kadar çok şey var ki.nereden başlayacağımı şaşırdım ve tembel bir şekilde yerimden kalkamıyorum.ben yeni haftadaki programınız ile başlayayım diyorum.önümüzdeki haftayı ne zaman yüklersiniz
1 e kadar bir şeyler bitirip gelin diyorum :)

Canım çok geçmiş olsun. Rabbim beterinden korusun.
Amin sağol canım
Geçmiş olsun canım:KK43:
sağol canım

Geçmiş olsun canım, kaç şiddetindeydi, hafif oldu sanırım
sağol canım 5.8

Benim kız bugün bana sürpriz yapıp misafirlerin yanında kendiliğinden uyuyuverdi. Ah ne güzel dedim rahat rahat vakit geçirdim misafirlerle. Sonuç: Bu saatte daha yeni uyudu. Nazar değdi sanırım:KK43: Hayır normalde hep kendi kendine uyusa tamam da milletin yanında hava yapıyor ben büyüdüm kendim uyurum diye. Sonra misafir gidince anne çeksin tabi böyle:KK43:
popişi çimdikleseydin:)))

Gecmis olsun. Deprem benıde cok korkutur.
sağol canım evet çok korktum kızım okuldaydı bende çok uzaktaydım yetişene kadar baya panik yaptım

Haklısın canım, zaten şu dönem diyet ya da spor yapmak gibi bir niyetim yok. Yazın her gün parka çıkarıyorum çocukları o ara yürümüş oluyorum.

Takılacam ilginç gelebilir ama kilolarım hiç umrumda değil, böyle mutluyken diyet spor stresi istemiyorum bu dönem

Yok gayet yeni eflal de böyle düşünüyor. Kilolulara bir şey yakışmıyor olduğunu düşünmüyorum

Ciddiyim

Neden karşı patlar diye mu? Ben her şeyi düdüklü de pisiririm çok lezzetlidir oluyor. Düdüklü de susuz tavuk pişirme var mutlaka denemelisin

Allah korusun canım deprem fobim vardı yeni atlattım bende yaşamıştım
sağol canım bizimde oluştu resmen beşik gibi sallanıyor hala

bango ne demek ilk kez duydum..
benim bebekler 12 olmadan yatmiyor. Bizdeki asil sorun o. Aslinda bir suru sorun var da.. zaman yonetimim yok. yasam koclarimi biktiriyorum bir zaman sonra.. :)) uyku konusunda sorunluyum..

Kilo konusunda ben de senin gibi dusunuyorum. Disaridakiler beni begenorler. Ama ben begenmem kendimi. Kişinin kendiyle barisik olmasi onemli elbette. Ama ben eski hallerimi ozlemle aniyorum...
Acaba bu çocukların uyuşmaması bizdenmi kaynaklı
Ben de40 bedenim. Sülün gibi boyum var. Ama bolgesel olarak sorunluyum. Topik takip etmekte nasilsin? Egzersiz topigini sen kursan olur mu acaba. Benim aktif olarak surdurdugum bayagi topik var cunku
tropik
Canavarı
Bildirim topiginw baktim.

Bu ay odak noktasi yapmayi dusunmuyorum. Isyan edenler ve katilmayanlar bildirsin...

@kubdef zambak86 zambak86 @CKbeautyandsheer @buble bildirim yapmamis. Olumsuz bildirim bile yapmamislar. Ve bunlardan 3 u benim grubumda.. ben tek basima mi yarışacagim bu ay :KK42: :KK42: :KK42:

Birqz sonra da gunluk odevleri yazacaktim sayacaktim. Hevesim kalmadi :KK51:
Tek savaş bence
kendinize yakışmadığını söylemeniz beni ilgilendirmez ama genelleme yaparsanız ilgilendirir , buraya gelip kilolulara bir şey yakışmıyor derseniz kilolu bir insan olarak üstüme alınırım pek tabi olarak.
+1
Ulaştı canım beğenildi çok şükür. Yeni sipariş hazırlıyorum. Dün de poşetlik sipariş aldım bakalım nasip. İlk paramla pardesu eşarp aldım :)
hayırlı olsun canım babada yolla kız merak etiim

Bekarken çalıştığımı saymazsak ilk kazancım oluyor :) sağol canım desteğin için, çok güzel bir duygu üretmek.

Ay kötü olmuş, foto atardım aldıklarıma bakardın

Çok sağol canım, inşallah amin
üretmek güzelde çalışmak bana göre değil sanki ev işleri beni daha mutlu ediyor tabi yapabildiğim sürece

ay bi koptum pir koptum topikten geçmişi okuma maratonu yapayım bende:))
bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)

chentiq chentiq benim maraton bitti
*bulaşıkların yarısı makineye yerleştirildi
Yarısı da elde yıkandı
*Ocak, tezgah silindi
*4-5 makine çamaşır katlandı ve yerleştirildi
benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime :51:

Şimdi de kocişle sinema keyfisi
ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti

bitti mi naratonun. Depreme ben de baktim. Esk8 evler falan yikilmis. Eee ne ders cikardin navlem :)

benim maratonda
Mutfak toplandi piril piril oldu
Salon toplandi mis oldu
Camasirlar alindi salona getirildu ama asilmadi
Cunku yarim saattir hem tefsir dinliyorum hem candy oynuyorum. Mutfagi toplarken gozum az kalan sute ilisti. Sonra da kahve yaptim kendime :KK51:

ne izliyecwksiniz. Benim koca da cocuklarla mayisti

Benimki uyudu :( Sabah işe gidecek. Bitti mi kahven? Eşlik edeyim mi?

Back
X