neden ki..yatağımda uyumuyorum( maalesef hergün toplanıyor istemeden
islak mendille toz alinabikdigini senden öğrenmişti topik. Pencere onundeki mermeri silmistin. Hic unutmuyirum. Ben de guya seni çalışkansin diye secmistim. Ilk gunlerde receller sirkeler. Ne bileyim boyle oldugunu.... ben de sans olsa zaten... :)kiz neyi anlatcak halinin üstüne gir gir yaomis parkedeki buyuk kirleri islak mendille silmis bide islak mendille toz almisballandira ballandira nasil anlatcak.merak ediyorum ne dicek 2 islak mendili uat uste koydum parkeyi sildim sonra 2 ye katlayip kapiyi sildim islakligi gitti azicik tu tu tu mu yaotim dicek tembel chentiq
oturma odasında tek soba var orda uyuyoruz ikili koltuk çift kişilik yatak oluyor ,her sabah yatak toplanıyor o yüzden canım havalar ısınsa da geçsem diğer odaya çok sıkıldım çokneden ki..
islak mendille toz alinabikdigini senden öğrenmişti topik. Pencere onundeki mermeri silmistin. Hic unutmuyirum. Ben de guya seni çalışkansin diye secmistim. Ilk gunlerde receller sirkeler. Ne bileyim boyle oldugunu.... ben de sans olsa zaten... :)
Gunaydınnn topıkoturma odasında tek soba var orda uyuyoruz ikili koltuk çift kişilik yatak oluyor ,her sabah yatak toplanıyor o yüzden canım havalar ısınsa da geçsem diğer odaya çok sıkıldım çok
maaşALLAH canım.BAHAR TEMİZLİĞİ - ODA 4 (YATAK ODASI)
-Halı, baza altı ve yerler süpürüldü.
-Nevresimler değiştirildi.
-Katlanacak 3-4 sepet çamaşır katlandı, yerleştirildi.
-banyoda yıkanmak için makine sırası bekleyenler 1-2 posta yıkandı. Asıldı. :)
-Çantamı hazırladım. Haftasonu İstanbul'daydım.
Cuma günü çok yorgun olduğum için yatak odasını derin temizleyemedim. Evde kalan işleri yavaş yavaş yapacxağım artık, büyük kısmı bitti nasılsa.
En çok fayans aralarına sevindim.
maaşALLAH canım.
bir haftada bahar temizliğini en ince detayına kadar yaptın neredeyse.
ben de senden aldığım gazla hafta sonu temizlik yaptım.
gönlüm isterdi ki mutfak dolabındaki her şeyi senin gibi cifleyeyim ama sanırım hayatta hiç yapamayacağım bir şey.
çocğunu zaten sürekli kullanıyorum belki ondan öyle toplu yıkayıp silmiyorum genelde.
ben de c.tesi iki makine rutin çamaşırlar var derken nevresim,kanepe minder yastık,yatak koruyucular,battaniyeler vs.,vs.....
yıkanmadık pek bir şey bırakmadım.
aslında yorgun da hissediyordum ama önceliğim işler diye kendini motive ettim.
önümüzdeki hafta bahar temizliğine başlayalım.
mesela günlük ödev de buradan olsun.
her gün odak noktasının bir bölümü mesela.
dolap içini mi içindekileri mi cifledin?valla aklımda olan yapılacak bir sürü şey var. buraya yazsam "e sen ne yaptın ki 1 haftada" dersiniz.
büyük ev başa bela. çok eşya başa bela.
Mutfak dolaplarımdaki her şeyi ben de sürekli kullanıyorum ama dolap içlerini boşaltıp ciflemek ve silmek daha temiz hissettiriyor bana, o yüzden öyle yaptım. Mesela ben bi baharat kavanozum biter bitmez hemen makineye atarım, üzerine ilave baharat koymam, bu yüzden yağ tutmaz.
Şimdi yavaş yavaş camları silmem lazım. yıkayamadığım perdeler var, eş zamanlı olarak onları da yıkarım.
Yatak odasında gardrop iç düzenini sağlamam lazım.
Kilerim var düzenlenmeyi bekleyen.
Ve her şeyi yaptım şu ayakkabılığa bir türlü girişemedim yahu
2 tane kapalı balkonum var , birinin tozunu alıp diğerini de düzenlemem lazım.
dolap içini mi içindekileri mi cifledin?
ben ikincisi gibi algıladım.vaktim de yetmez diğer türlüsüne.
benim de senin saydığın işlerim duruyor.
depoyu eşim düzenleyecek kısmet olursa.:)
ayakkabılık aynen.
gardropda vakumlu poşetlerim bozulmuş.
yenileyip tüm yorganları koymam ve dolabı boşaltıp silmem lazım.
portmanto da düzenlenip silinecek.
camları bugüne kadar düşünmemiştim ama güneş artık hava.
buzdolabını sildim ama kapağında sayısız baharat var.
onlara uygun toplu baharatlıklardan almam lazım boşaltıp temizlenmesi için.
kiler dolabında kavanozdakileri saymıyorum.
ben de bitince hemen yıkarım.
arada hepsini toplu yıkarım.
çok birikmez işim.
beyaz eşyaları çekip silmem lazım altlarını.
fazla iş olmadığı bir günümde.
ben de ordan alayım kullanışlı ve pratik olsun istiyorum.dolabı cifledim. içindekiler zaten tabak çanak onları ciflemedim. sürekli kullanıyorum onları çünkü.
elimiz erdiğince yapıcaz artık.
baharatlar için ikeanın 4lü satılan baharatlıklarından alacağım 20-30 tane, onları kullanacağım. hepsi aynı olsun. baharat isimlerini de cam kalemiyle üzerlerine yazıyorum. kolay oluyor.
Hellooooo
Az sonra maratonnnn. 1 saat diyprumm var mı kendıne guvenen.
20 30 start
1 Kilo vermısım. gevsedım hhemen.. bizim ölçü günümüz ne zaman? 1 ay sonrası ne zaman doluyor? yemek yememek zor zanaat benım ıcın ya.. spor olayını gırmedıgm günlerde boşladım ben. itiraf edyorumSen spor nıye yapmıyon bakayım genclıgıne guvenme bı koca popo yeter :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?