cocukla zor oluyor zaten. Kendine kucuk kucuk maddeler yaz onlari bitirmeye calis. Biz oyle yapiyoruzBahsedeyim xanim25 yaşında 1 çocuk annesiyim çocuk dolayısıyla çalışmıyorum normalde öğretmenim. Ev temizliğine çocuktan önce çok önem veriyordum ama şu an o kadar zor ki evi temiz tutmak. 14 aylık kızım var çok yaramaz. Artık tertemiz evi geçtim en azından pis olmasın millet geliyor kafasindayim
Ben başaramadım kızBugünki planlarim
- Çamaşır yikanacak +
- Nevresim degisecek +
- Sepetler bosaltilacak +
- Mutfak toplanacak +
- Buzdolabi temizlenecek -
- Banyo yikanacak +-
- Utu yapilacak -
- Balkonlar yikanacak +-
- Ciceklere bakim yapilacak +-
- Kitap okunacak +
- Etud yapilacak +
- Cocuklar yikanacak +
- Camasirlar asilacak +
- Yürüyüş yapmak
- Film izlemek
- Kitap okumak
- Etüd
- On balkonu kocaya yikatmak (
NAVLEE ) - Utuleri bitirmek
- Banyonun kalan kismini yikamak
- Ciceklerin kalan bakimini tamamlamak
- Aksama yemek hazirlamak
- Cok cok cok kucuk ihtimal buzdolabini silmek
cocukla zor oluyor zaten. Kendine kucuk kucuk maddeler yaz onlari bitirmeye calis. Biz oyle yapiyoruz
Kuzum bende aynıyım yan gelip yatıyorumBiri beni okuyup üflesinNego nerdesin , kalkamıyorum işler beni bekliyor
Ayyy sen hamilemisinAy canım teşekkür ederim
Ben de senin o tatliş yanaklarından öptüm
Geçen gün atar, şimdi öpücük, ben şok
Yeni aldım fakir veyron xlElektrik supurgesi almak istiyorum.
Cok guclu, az ses cikaran, temizlemesi yormayan ve ekonomik,
Ne tavsiye edersini? Bildirimlere geri donecegim de yerim dar... :))
Sende yatıyorsan endişelenmeme gerek yokKuzum bende aynıyım yan gelip yatıyorum
Ooo ben burdan koptuğumdan beri yatıştayımSende yatıyorsan endişelenmeme gerek yok
bende kıstım biraz ama diyetle uğraşamıyorum daha doğrusu sabah erken kahvaltı yapamıyorumOoo ben burdan koptuğumdan beri yatıştayımdiyetle uğraşıyorum
Bende mola verdim, bayram sonrası devam edicembende kıstım biraz ama diyetle uğraşamıyorum daha doğrusu sabah erken kahvaltı yapamıyorum
Üst kata NE olmuştu ben unuttum valla sen iyi hatırlıyonnnnben scotch brite kullaniyorum. Fisfisli olani. Icine detarjanini doldur tum evi gez onunla. Yalniz cirtcirtini sokup elde yikayip takman gerekiyor ki bu beni zorluyor..
gecti gecti sukur pinarcim. Sen nasilsin yakisiklim nasil oldu?
anam tum ah larini yaz buraya. Dok derdini. Bos ver evi neyin ya. Saglik gibisi var mi. Bence kimse gelmesin diye dua etmek yerine allahim vicdanli insanlar gelsin diye dua et. Bir gUzel temizlesinler evini. Sivastaydin sen degil mi..
online gordum seni de. Anlatsana.. nasil gidiyor işler gucler.. uat kat nasil ust kat...
hosgeldin. Kendinden bahseder misin. :)
maşallah o herşeyi hatırlarÜst kata NE olmuştu ben unuttum valla sen iyi hatırlıyonnnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?