Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
camasirla yemek tamam. bdigerlerini yapmadim22eylul 5lim
1.yemek yapilacak
2.camasir yikanacak
3.ütü yapilacak
4.mutfak baharatlar duzenlenecek
5.mutfak bakliyatlar duzenlenecek
ilk 3 md yaptim. 4.md yarisini yaptim. 5.md de baharatliklarin altini sildim. sonucta biseyin alti23 eylul
1. camasir atilacak
2. bulasiklar mk koyulup yikanaca
3. baharatliklar temizlenip doldurulacak
4. daginiklik toplanacak
5. gunluk odev yapilacak
sure 30dk. bu saate kaldim.
Ben çoğunu yaptım canım, dünden beri fasulye ile uğraşıyorum, o da bitince tamam benim hazırlıkKızlar nerdesiniz hadi kış hazırlıkları yokmu anlatın biraz gaza gelelim
Olur inşaallah canımKızlar bu arada hayırlı bi haber bekliyorum ,olması için dua edermisiniz
bende bazen giremiyorum neden acaba23 eylul 5 lisi tamam dun gıremedıgım için bildirim yapamadım. Kendı telefonumdan bı turlu kk ya gıremıyorum. Gırıp okuyorum ama mesaj yazamıyorum klavye hıcbı sekılde acılmıyor :/
Neyse dun asure yaptım. İlk defa denedım o kadar zor bısı degılmıs bugune kadar hep gozum korkmustu. Aslında muharremın 10nuna daha 6 gun var ama benım canım cok cektı.
Bugun kı 5lim
Yerleri supurmek
Yerleri silmek
Camasır yıkayıp kurutmak
Mutfagı toplamak
Dıs kapıyı sılmek
o ödevi bugün yapsam barii :)))
güle güle te canımBen çoğunu yaptım canım, dünden beri fasulye ile uğraşıyorum, o da bitince tamam benim hazırlık
Olur inşaallah canım
hoşgeldiinSelam geldim sonunda
Hosgeldin :)Selam geldim sonunda
Hadi 2 objenın tozunu al da gelbende bazen giremiyorum neden acaba
güle güle te canım
hoşgeldiin![]()
Aldımda geldimHosgeldin :)
Hadi 2 objenın tozunu al da gel
hic bisey yapasim gelmiyor. yemek yaptim sofrayi topladim. cocuklarla oynadim. gunluk odevi yaptim kolaydi cunku.24 eylul maddeler
1.yemek yapilacak+ hatta yarin icin de yapsam iyi olacak (ancak bugunu kurtardik)
2.kucugun+ buyugunq+ bizim+ camasir nevresim+ yikanacak (hepsi tamamdir)
3.kisisel bakim yapilacak+(yaptim)
4.bakliyatlar duzenlenecek+(yaptim)
5.ilaclar duzenlenecek - (baska gune kaldi)
6.bulasik mk bosaltilip+ doldurulup+ tezgah masa ocak silinecek daginiklik toplanacak (heryer dandini. kac kez dagitip topladim. artik yorulup oyle biraktim. sabah ise gitmeden yaparim insaallah.)
7.utu yapilacak+(uyumadim yaptim)
8.cocuklar yikanacak+ (mecbur yaptim)
9.yikanan camasirlar yerlestirilecek (yarisi bitti)
10.mutfakta bir dolap duzenlenecek silinecek - (yapamadim tabiki)
25 i md ler
1.yemek
2.camasir yerlestirme
3.mutfagi toplayip silme
Aynene ya hiç yapasım yokhic bisey yapasim gelmiyor. yemek yaptim sofrayi topladim. cocuklarla oynadim. gunluk odevi yaptim kolaydi cunku.
Hoş buldum canımbende bazen giremiyorum neden acaba
güle güle te canım
hoşgeldiin![]()