• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben sadece ütü yapıyorum şuan

Bugün kızlarımın odasını dip köşe temizledim herşeyin dolapların iç dış , kapıların,avize nin, yataklarının , çerçeve ,prizler, kenar fayansların tozunu aldım camını sildim ( 1.5-2 hafta önce ince detaylı silmiştim çok incelemedim bu sefer) perdesini sadece silkeleyip tozunu aldım onuda aynen 2 hafta olmadı sanırım yıkayıp ütüleyip asmıştım...şimdide yatak çarşaf vs. Onları ütüleyip seriyorum..kenar korumalıklarını beşik çıtalarına dikerek tutturuyorum yoksa kayıp çıkıyolar ve işte bu iş beni bitirdi :confused:

Ohhh misss gibi tertemiz olmuş
Ellerine sağlık:KK15::KK5:

1.maraton
yemek yapildi
salon supuruldu silindi
koltuk ortuleri, hali ortusu serildi
oyuncaklar toplandi
mutfak supuruldu yerleri silindi
hali ortuleri yikandi
cocugun kiyafetleri nevresimler yikandi.
camasirlar kurutuldu katlandi yerlestirildi utulenecekler ayiklandi
yatak odasi kirliler toplandi kirli sepetine atildi supuruldu baza alti duzenlendi nevresimler değiştirildi
cocuk uyutuldu
ütü yapildi
supurge temizlendi
baza alti cok oyaladi

2.maraton cocuklar yikandi. yemek yenildi.kendime zaman ayirdim biraz. kisisel bakim yapildi.

bir suru is kaldi. cocuklar uyuyunca odanin birini hic elleyemedim. bitmiyor bu isler.
mutfaga son seklini veremedim. cok yorgunum.

Pazar pazar iyi.iş çıkarmışsın bravo

Iyi geceler. Fiziken ve ruhen çok yorucu birgün geçirdim. Beşliyi yazıp çıkıyorum.
Günlük beşli:
Balkon yıkamak,
Kızın veli toplantısına gitmek,
Dönüşte yokluğumda yığılan tezgahı toparlamak,
Bulaşık makinasını açmak, bitişte yığılan tezgahı toparlamak.

Günlük ödev bugün de yok maalesef..
Allah rahatlık versin..

Akşamki maratonum

Yemek yedikten sonra mutfağı topla
Çay iç mutfağı topla
Çamaşır ser katla ütüle yerleştir
Ortanca kızla bulmaca çöz:)
Kzları yıka
Karınlarını doyur yatır
Sonra tekrar mutfağı topla:ukala:
Yapboz gibi dağıt topla dağıt topla

Yeter daa artık namazı kılcam bende yatıcam inşallah küçük uyanmazsa:dua:

Iyi geceler. Fiziken ve ruhen çok yorucu birgün geçirdim. Beşliyi yazıp çıkıyorum.
Günlük beşli:
Balkon yıkamak,
Kızın veli toplantısına gitmek,
Dönüşte yokluğumda yığılan tezgahı toparlamak,
Bulaşık makinasını açmak, bitişte yığılan tezgahı toparlamak.

Günlük ödev bugün de yok maalesef..
Allah rahatlık versin..

Sanada canım:uykucu:

İyi geceler kızlar bende olmak istiyorum artık çalışıyorum iki gün iznim var bugün banyomu yıkadım nevresimleri değiştirdim ortalığı topladım üstten süpürdüm iki posta çamaşır yıkadım buzdolabımı söküp yıkadım parçalarını ve bütün mutfak dolaplarını iç dış sildim yarın iş var salı izinliyim devam edicem inşallah

13 kasım 5 lisi

1- evi topla

2- bulaşık makinesini boşalt (bu gerçeşten iş yemek takımları çatallar misafir bardakları hepsi ayrı ayrı yerlere girecek)

3- evi süpür

4- görünen yerleri sil

5- akşam ütü yap

Ben sadece ütü yapıyorum şuan

Bugün kızlarımın odasını dip köşe temizledim herşeyin dolapların iç dış , kapıların,avize nin, yataklarının , çerçeve ,prizler, kenar fayansların tozunu aldım camını sildim ( 1.5-2 hafta önce ince detaylı silmiştim çok incelemedim bu sefer) perdesini sadece silkeleyip tozunu aldım onuda aynen 2 hafta olmadı sanırım yıkayıp ütüleyip asmıştım...şimdide yatak çarşaf vs. Onları ütüleyip seriyorum..kenar korumalıklarını beşik çıtalarına dikerek tutturuyorum yoksa kayıp çıkıyolar ve işte bu iş beni bitirdi :confused:
Maşallah bugün çok verimli olmuş süper enerji:super:

Merhaba.. Cumartesi ve dünden beri çok yorgunum ayaklarım müthiş ağrıyor, bugünkü yorgunluk ta eklenince zar.zor Bir şeyler çıkardım.Görünürde bir şey yok ama git -gel yapmak daha yorucu sanki odalar arasında..
Neyse sadede gelelim.
Günlük ödev yapıldı.
Günlük beşliye gelince,
Yerler silinip süpürüldü,
Bulaşık makinasındakiler yıkandı, boşaltıldı,
Dün yıkanan çamaşırlar toplanıp katlandı, yerleşecek,
Yatak odası toz alındı,
Aynalar silindi (h.icinden kalan odev),
Mutfak lavabosunun gider borusu yerinden çıkmış,batmış..:KK42: temizlendi

Back
X