• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize

Ayyyy hayrlı olsun bebeğiniz...çok güzel bir duygu taze anneciksin daha :KK200: öncelikle lütfen stress yapma beneğinin keyfini çıkar eğer yakınların varsa lütfen yardım istemekten çekinme..ben herşeyi kendim yapıcam yetişecem diye stresten delirmiştim :KK43:
Senin kuzun daha minnacık zaman çoo çabuk geçiyor şuan sana zor geliyor geçecek inan ki herşeyi halledeceksin :super: acemilik dediğin gayet normal herkes yaşıyor bunu emin ol..öncelikle kendi annelik içgüdüne içsesine güven , yardım kabul et ( ev işleri yemek vs. Konusunda ) ama bebeğinle ilgili herşeyi sen kendi kararınla yap şimdi sana şöyle yap böyle yap diyen çok olur ( yok bebek aç doymuyor yok üsüyor :KK47::KK47::KK47:

Yemek konusun da da bir yemek listesi hazırlamanı tavsiye edebilirim hemen yapabileceğin pratik şeyler hatta eşinede listeyi göster ki adam bu hafta neler yiycek bilsin sonra bunu mu yiycez diyip sofrada sinir etmesin seni :KK45:

Temizlik konusunda da tavsiyem yemek yaptığın gün sadece mutfağı çıkan bulaşıkları halledersin sonra ki gğn temizlik yaparsın şeklinde ayarlayabilirsin..ben yemekleri 2 günlük yaparım mesela diğer gün boş kalayım diye...

Uzun oldu biraz kusura bakma..

merhaba kızçeler... beklediğim özel mesajları göremiyorum. ilk sayfadaki mesajı beğenmişsiniz herkesin içine bir motor takılmış ama yarışmak istemiyorsunuz diye ben de uğramıyorum sayfalara...ama siz iyi götürüyorsunuz bence aynen devam :)

merhaba kızçeler... beklediğim özel mesajları göremiyorum. ilk sayfadaki mesajı beğenmişsiniz herkesin içine bir motor takılmış ama yarışmak istemiyorsunuz diye ben de uğramıyorum sayfalara...ama siz iyi götürüyorsunuz bence aynen devam :)

Merhaba chentiq chentiq seni görmek ne güzel
Tabiki yarışmak isteriz canım
Artık o format yok galiba diye böyle takıldık.beklediğin özel mesajı attım:)
Ben her türlü varım

Gunaydın hanımlar. Bu konuyu çok seviyorum bi ara bildirim yapıyodum o zaman kimsecikler yoktu burda şimdi tekrar aktif olmasına çok sevindim. Yeni doğum yaptım 20 günlük bebeğim var. Ev işleri çok çok zor benim için ilk bebeğim ve çok acemilik çekiyorum temizlik yapsam yemek yapamıyorum, yemek yapsam temizlik kalıyo. Kendimi de daha yeni toparlıyorum zaten bundan sonra bende katılmak istiyorum bildirimlerinize
Merhaba.. Bebeğini hayırlısıyla büyür inşallah sağlıkla..
Yeni duruma düzene alışmak zordur her zaman, zaman alır.. Fazla sıkıntı yapma, bebeğim öncelikli, diğerleri zamanla oturur inşallah..

ha_mim ha_mim Kııızzzzzz başıma geleni bilsen sayfa takıldı da bunu paylaşınca düzeldi ama evet yani o anki durumumu emoji olarak seçtiğimi kabul ediyorum valla dün ve bugün pır döndüm ondan sebeb oturdum çayımı içtim edho mu seyrettim hakkımdır da :halay:
Ayrıca da ne çabuk vazgeçtin benden :63:

Vazgeçermiyim hiiiiç göz dağı verdim:)
Ohh ne güzel vakit geçirmişin
Yarına doping
Bende o saatlerde çocukları uyuttum kocayla çay keyfi yapıyordum canım

Merhaba chentiq chentiq . Aslında konu sahibi olarak seni daha sık görmek isteriz, dağdan gelip bağdakini unutmuş olmayalım..
Ben bu aralar pendik giremiyor, girsem de fazla anlamıyorum. Rica etsem beklediğim özel mesajı yazar mısın? Ilk mesajı okuyup beğenmiştim ama detayını hatırlamıyorum..

Merhaba herkese..
Bugün yine yogunum. Dün dr 'dan sonra iç egzersiz verdi. Şimdi ona göre bir düzen kurmam lazım. Duzeninoturtana kadar biraz aksama veya eksiklerim olabilir.
Günlük ödev tamam albüme foto atacağım.

Beşli olarak yaptıklarım:
Lavabolar wc temizliği
Nevresim değiştirme
Kuruyan çamaşırları toplama
Bulaşık makinası boşaltıp yerleştirme
Öğlen için yemek hazırlığı

Not: dışarda yaptığımız işleri (gezme amaçlı hariç) yazabiliyor muyuz?

Bugünkü 5 lim

Küçüğün yastığını yıkamak(iç dış)

Tülbentleri yıkamak sermek

Beyazları yıkamak sermek

Kuruyanları toplayıp dolap içi örtüleri ütülemek

Mutfak dolaplarının bi kısmını silmek

Bugün işlerim genelde yıkamak üzerine.akşam diğer günlük işler yapıldı.sadece yemek yapılacak ilave olarak.

• Odak NOKTASI MADDELERİ:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
18. Baharat VE baklıyat kavanozları yıkanacak

Yaaa albümdeki fotolari gördüm ben de kıskandım valla.. Geçen hafta silmistim ama şimdi foto koysam olurmu ki acep? O zaman akıl edemediydim, sizden görünce ben de ekleyeyim dedim..

Back
X