- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.760
- 158

muhteşem.. ellerine sağlık hayırlı işlerin olsun..Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

muhteşem.. ellerine sağlık hayırlı işlerin olsun..yok kizmadim. O emoji ile alt altaydi o da cikti ama silemedim ne kadar ugrastiysam da. Kitap elime ulasti heyecanliyim :)Sevindim canım ama niye kızdınki sonunda
Selam kizlar.
Yarina temizligin dibine vuracagim. Ev aldi basini gitti. Utuler dag oldu.. unutmazsam tek tek yazacagim size de motive olur hem...
yok kizmadim. O emoji ile alt altaydi o da cikti ama silemedim ne kadar ugrastiysam da. Kitap elime ulasti heyecanliyim :)
Selam kizlar.
Yarina temizligin dibine vuracagim. Ev aldi basini gitti. Utuler dag oldu.. unutmazsam tek tek yazacagim size de motive olur hem...
yok kizmadim. O emoji ile alt altaydi o da cikti ama silemedim ne kadar ugrastiysam da. Kitap elime ulasti heyecanliyim :)

Beni çağırmamışın ama13.00 15.00 maratonu gelin hanimlarsivastrabzon
chentiq
areser
esoes1919
ha_mim
Dostacilisoyler
CKbeautyandsheer
Ben sabahtan beri çok yogunum, misafirim geldi, kahvaltı, yemek.. Davetini görüp cvp veremesem de katılmışım.13.00 15.00 maratonu gelin hanimlarsivastrabzon
chentiq
areser
esoes1919
ha_mim
Dostacilisoyler
CKbeautyandsheer
13.00 15.00 maratonu gelin hanimlarsivastrabzon
chentiq
areser
esoes1919
ha_mim
Dostacilisoyler
CKbeautyandsheer
Ay 2 cocukla akil mi kaldi bende 2 saat dusundum bide kimi unuttum diyeBeni çağırmamışın amatevafüken ben de katılmışım
*B. M boşaltıldı
*Ç.m çamaşır atıldı
*çamaşır serildi
*Bulaşığın 1/3'ü makineye atıldı, 2/3'ü elde yıkandı(çoğu kaba bulaşıktı) (upuzun tezgah dolusu bulaşık vardı)
*Ocak parçaları sökülüp elde yıkandı, Ocak güzelce silindi
*tezgah, tost makinesi iç-dış silindi
*mutfak, ara hol, salon, çocuk odası süpürüldü
*Öğle namazı kılındı
Şimdi dinlenmedeyim, ikindi namazını kılıp işe devam edicem inşallah, iyice dinlenince ne yapabilirsem artık
Yok kiz ekmedim tabi ki maraton vaktinde cocuklar uyuyor ya benim maraton onlar uyaninca bitiyor ee onlarin yaninda da girip yazamiyorum arada kayniyor simdi ne yaptigimi unuttum ama bisiler yaptimBen sabahtan beri çok yogunum, misafirim geldi, kahvaltı, yemek.. Davetini görüp cvp veremesem de katılmışım.
Dünkü maraton sonucunu yazmamışsın, göremedim. Ekildim mi yoksa?![]()
SuperBende katıldım sonundaaaa
Ev toplandı
Nevresimler çıkarıldı makineye atıldı
Mutfak toplandı bulaşıklar makşneye dizildi açıldı
Çörek için hamur yoğuruldu mayalanmaya bırakıldı
Dik süpürge ile ev süpürüldü(biraz yalapşap oldu ama hiç değilse kıl tüy kalktı ortadan daha derinine vaktim yoktu maalesef)
Şimdide çöreğimi yapıp fırına vericem o pişene kadar da toz alır gerekli yerleri silerim akşamda wc leri yıkarım inşallah
Bacım vallah billah benim misafirim vardı, yar8n da var o yuzden yaptığim yapmadım birbirine garışıp ta not alıp yazamıyom, sonra da unhtuyom yorgunluktan mütevellit..Temizliğin dibine vuran hanfendiler vurgun mu yediniz gıııı nerdesiniz hani rapor neyim verip bizi gazlıyodunuz![]()
Aman ne yazmasanda olur, yapmışın ya yeter. Bende üzuldum tam maratonu yakalmışken tek kaldım diye. Hoş ben de çok birşey yapamamıştım..Yok kiz ekmedim tabi ki maraton vaktinde cocuklar uyuyor ya benim maraton onlar uyaninca bitiyor ee onlarin yaninda da girip yazamiyorum arada kayniyor simdi ne yaptigimi unuttum ama bisiler yaptim
Super
Ben sadece mutfak ve evdeki daginikligi toplayabildim koskoca 2 saatte :/
Ay bende de bi temizlik istegi var sorma ama kaltigim anda aglama sesleri yukseliyor :) ablamizda pesimde surekli bisiler soruyor :) :)Bacım vallah billah benim misafirim vardı, yar8n da var o yuzden yaptığim yapmadım birbirine garışıp ta not alıp yazamıyom, sonra da unhtuyom yorgunluktan mütevellit..
Aman ne yazmasanda olur, yapmışın ya yeter. Bende üzuldum tam maratonu yakalmışken tek kaldım diye. Hoş ben de çok birşey yapamamıştım..
Ne güzel ne mutlu sana, engeller seni yıldïrmıyor..Ben de istek bir gidip bir geliyor, bazen de gidiyor bir yere saklaıyor uzun süre gelmiyorAy bende de bi temizlik istegi var sorma ama kaltigim anda aglama sesleri yukseliyor :) ablamizda pesimde surekli bisiler soruyor :) :)
12 15 e en varimMaraton cagrisi yapicam da herkes uyuyor galiba.
12. Den 15e kadar maraton cagrisi.
18den 20ye maraton cagrisi.
Butun isleri 5li olarak da yazdim. Gelirseniz ayrintili gelmezseniz ozet sonuc yazarim artik
Ben de gelince ama, ben çok iş yapamıyorum ama yaptığım kadar artıkMaraton cagrisi yapicam da herkes uyuyor galiba.
12. Den 15e kadar maraton cagrisi.
18den 20ye maraton cagrisi.
Butun isleri 5li olarak da yazdim. Gelirseniz ayrintili gelmezseniz ozet sonuc yazarim artik