• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

kubdef kubdef benim maraton bitti.

Bu da maraton sonucum:
Akşam yemeği yapma, öğlen yemeği için masa hazırlama, toplama, çıkan bulaşıkları elde yıkama, salata için yeşillik açıklayıp suya koyma..Annemle tl. Görüşmesi, tv. Izleme.. Pek bir az olmuş ..o_O
Sen ne yaptın?

Selam kizlar.
Yarina temizligin dibine vuracagim. Ev aldi basini gitti. Utuler dag oldu.. unutmazsam tek tek yazacagim size de motive olur hem...

Sevindim canım ama niye kızdınki sonunda
yok kizmadim. O emoji ile alt altaydi o da cikti ama silemedim ne kadar ugrastiysam da. Kitap elime ulasti heyecanliyim :)

İşte sipariş yaptığım bahçem...

Eki Görüntüle 2082753

Harikaaa bayıldıııım ellerine sağlık marifetli hanım:KK66:canım bu saksının içindeki küçük otsu bitkiler canlımı evdeki saksılarda da kullanılabilir mi.toprak görüntüsünden daha şık daha doğal duruyor.eper olursa çok güzel olur.hem bazen toprağın üzerinde beyaz tortular oluyor o görüntüde kapanmış olur...

Son düzenleme:
Selam kizlar.
Yarina temizligin dibine vuracagim. Ev aldi basini gitti. Utuler dag oldu.. unutmazsam tek tek yazacagim size de motive olur hem...

yok kizmadim. O emoji ile alt altaydi o da cikti ama silemedim ne kadar ugrastiysam da. Kitap elime ulasti heyecanliyim :)

Benimde dibine vurmasamda şöyle bi dalıp çıkasım var.inşallah yaparım bende sizinle.nevresimlerin yıkanması lazım hava hem yapmurlu hem soğuk yıkasamda kurutamıcam buna nasıl çözüm bulsam acaba.kışın çamaşır kurutmak mesele:işsiz:

Canım kitaba başlayınca bana da haber ver bende sana eşlik ediyim tekrar okumak istiyorum bende:kahve::KK66:

Beni çağırmamışın ama:63: tevafüken ben de katılmışım
*B. M boşaltıldı
*Ç.m çamaşır atıldı
*çamaşır serildi
*Bulaşığın 1/3'ü makineye atıldı, 2/3'ü elde yıkandı(çoğu kaba bulaşıktı) (upuzun tezgah dolusu bulaşık vardı)
*Ocak parçaları sökülüp elde yıkandı, Ocak güzelce silindi
*tezgah, tost makinesi iç-dış silindi
*mutfak, ara hol, salon, çocuk odası süpürüldü
*Öğle namazı kılındı
Şimdi dinlenmedeyim, ikindi namazını kılıp işe devam edicem inşallah, iyice dinlenince ne yapabilirsem artık

Bende katıldım sonundaaaa:KK49:

Ev toplandı
Nevresimler çıkarıldı makineye atıldı
Mutfak toplandı bulaşıklar makşneye dizildi açıldı
Çörek için hamur yoğuruldu mayalanmaya bırakıldı
Dik süpürge ile ev süpürüldü(biraz yalapşap oldu ama hiç değilse kıl tüy kalktı ortadan daha derinine vaktim yoktu maalesef)

Şimdide çöreğimi yapıp fırına vericem o pişene kadar da toz alır gerekli yerleri silerim akşamda wc leri yıkarım inşallah

Temizliğin dibine vuran hanfendiler vurgun mu yediniz gıııı nerdesiniz hani rapor neyim verip bizi gazlıyodunuz:ıslık::confused:

Beni çağırmamışın ama:63: tevafüken ben de katılmışım
*B. M boşaltıldı
*Ç.m çamaşır atıldı
*çamaşır serildi
*Bulaşığın 1/3'ü makineye atıldı, 2/3'ü elde yıkandı(çoğu kaba bulaşıktı) (upuzun tezgah dolusu bulaşık vardı)
*Ocak parçaları sökülüp elde yıkandı, Ocak güzelce silindi
*tezgah, tost makinesi iç-dış silindi
*mutfak, ara hol, salon, çocuk odası süpürüldü
*Öğle namazı kılındı
Şimdi dinlenmedeyim, ikindi namazını kılıp işe devam edicem inşallah, iyice dinlenince ne yapabilirsem artık
Ay 2 cocukla akil mi kaldi bende 2 saat dusundum bide kimi unuttum diye :D
Ben sabahtan beri çok yogunum, misafirim geldi, kahvaltı, yemek.. Davetini görüp cvp veremesem de katılmışım.:KK70:
Dünkü maraton sonucunu yazmamışsın, göremedim. Ekildim mi yoksa?:KK64::KK70:
Yok kiz ekmedim tabi ki maraton vaktinde cocuklar uyuyor ya benim maraton onlar uyaninca bitiyor ee onlarin yaninda da girip yazamiyorum arada kayniyor simdi ne yaptigimi unuttum ama bisiler yaptim
Bende katıldım sonundaaaa:KK49:

Ev toplandı
Nevresimler çıkarıldı makineye atıldı
Mutfak toplandı bulaşıklar makşneye dizildi açıldı
Çörek için hamur yoğuruldu mayalanmaya bırakıldı
Dik süpürge ile ev süpürüldü(biraz yalapşap oldu ama hiç değilse kıl tüy kalktı ortadan daha derinine vaktim yoktu maalesef)

Şimdide çöreğimi yapıp fırına vericem o pişene kadar da toz alır gerekli yerleri silerim akşamda wc leri yıkarım inşallah
Super

Ben sadece mutfak ve evdeki daginikligi toplayabildim koskoca 2 saatte :/

Temizliğin dibine vuran hanfendiler vurgun mu yediniz gıııı nerdesiniz hani rapor neyim verip bizi gazlıyodunuz:ıslık::confused:
Bacım vallah billah benim misafirim vardı, yar8n da var o yuzden yaptığim yapmadım birbirine garışıp ta not alıp yazamıyom, sonra da unhtuyom yorgunluktan mütevellit..
Yok kiz ekmedim tabi ki maraton vaktinde cocuklar uyuyor ya benim maraton onlar uyaninca bitiyor ee onlarin yaninda da girip yazamiyorum arada kayniyor simdi ne yaptigimi unuttum ama bisiler yaptim

Super

Ben sadece mutfak ve evdeki daginikligi toplayabildim koskoca 2 saatte :/
Aman ne yazmasanda olur, yapmışın ya yeter. Bende üzuldum tam maratonu yakalmışken tek kaldım diye. Hoş ben de çok birşey yapamamıştım..

Bacım vallah billah benim misafirim vardı, yar8n da var o yuzden yaptığim yapmadım birbirine garışıp ta not alıp yazamıyom, sonra da unhtuyom yorgunluktan mütevellit..

Aman ne yazmasanda olur, yapmışın ya yeter. Bende üzuldum tam maratonu yakalmışken tek kaldım diye. Hoş ben de çok birşey yapamamıştım..
Ay bende de bi temizlik istegi var sorma ama kaltigim anda aglama sesleri yukseliyor :) ablamizda pesimde surekli bisiler soruyor :) :)

Ay bende de bi temizlik istegi var sorma ama kaltigim anda aglama sesleri yukseliyor :) ablamizda pesimde surekli bisiler soruyor :) :)
Ne güzel ne mutlu sana, engeller seni yıldïrmıyor..Ben de istek bir gidip bir geliyor, bazen de gidiyor bir yere saklaıyor uzun süre gelmiyor:KK70:

Ben yine herseyi pazara biraktim

24 aralik
-4posta camasir yikanacak katlanacak utulenecekler ayirilip utusu yapilacak
-bugune ve yarina yemek yapilacak
-ev supurulup silinip toz alinip wc lavabo yikanacak
-kisisel bakim yapilacak
-cocuklar yikanacak

Maraton cagrisi yapicam da herkes uyuyor galiba.
12. Den 15e kadar maraton cagrisi.
18den 20ye maraton cagrisi.

Butun isleri 5li olarak da yazdim. Gelirseniz ayrintili gelmezseniz ozet sonuc yazarim artik
Ben de gelince ama, ben çok iş yapamıyorum ama yaptığım kadar artık

K klbk33 gunduz ki maratona 1 saat kadar katilabildim mutfak topladim yemek yaptim camasir makinasini calistirdim toz aldim etrafi topladim evi havalandirdim yataklari topladim

Simdi 18.00 maratonuna kalkiyorum

Back
X