• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tek cam aslında tüm camlarımın silinmesi lazım da mümkün değil bir günde yapmam :)
E havalar guzel.giderken bir cam silme ödevi eklenebilir bir güne, en azından bir kaç tane.. Benim de gözume batıyor ama üşeniyorum..
Günümün ana iş kısmı bitti sayılır.
Vitrin çok vaktimi aldı. Boşalt, Sil boşalttıklarını yıka, altını üstünü sil, tekrar diz off yazarken bile yoruldum..:KK70:
Vitrinde bosalttıklarımın hepsi makinaya sığmadığı için kalanları elde yıkadım, çamaşır toplayıp yenisini yıkadım asilmayı bekliyorlar, komşularımı da kahveye aldım, onlar gelmeden bakımı da yaptım. Kapuskalık lahana gene kaldı belki yarın belki yarından da yakın..:KK70:
Görüşmek üzere...

Şu saate kadar yaptıklarım

Ev toplamak
Makineye tül atmak
Mutfağı toplayıp b.m. açmak
Evi süpürmek
Çorba yapmak

Bu ayki 2.odak noktamız olan yatak odasına başladım hastalıklar nedeniyle geç oldu ama artık ne kadar yapabilirsem

Maddelerim
.tülünü perdesini yıkamak
.camını silmek
.peteği temizlemek
.avizesini silmek
.halısını silkelemek(yeni yıkandı)
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak(boşalınca çekebiliyorum)
.kapısını silmek
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek
.Elektrik düğmesi prizler silinecek
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek(yeni yaptım)
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek

Bu kadar galiba varsa eksik hatırlatın bana arkadaşlar

E havalar guzel.giderken bir cam silme ödevi eklenebilir bir güne, en azından bir kaç tane.. Benim de gözume batıyor ama üşeniyorum..
Günümün ana iş kısmı bitti sayılır.
Vitrin çok vaktimi aldı. Boşalt, Sil boşalttıklarını yıka, altını üstünü sil, tekrar diz off yazarken bile yoruldum..:KK70:
Vitrinde bosalttıklarımın hepsi makinaya sığmadığı için kalanları elde yıkadım, çamaşır toplayıp yenisini yıkadım asilmayı bekliyorlar, komşularımı da kahveye aldım, onlar gelmeden bakımı da yaptım. Kapuskalık lahana gene kaldı belki yarın belki yarından da yakın..:KK70:
Görüşmek üzere...

Evet çok iyi olur 2 3 gunde tüm camları sileriz :) masallah yogun gecmiş ben sadece oturma odası supurup toz alıp sildim ama detaylı sekilde halı kaldırmalı koltuk cekmeli sekilde :)

İŞTE DİĞERLERİ :cool:

1.webp 2.webp 4.webp

Evet çok iyi olur 2 3 gunde tüm camları sileriz :) masallah yogun gecmiş ben sadece oturma odası supurup toz alıp sildim ama detaylı sekilde halı kaldırmalı koltuk cekmeli sekilde :)
Senin de.az görünüyor bakınca ama yapınca epey zaman alan ve yoran işler..

Küçüğü uyuttum şimdi ilk işim o çünkü tülü yıkandı hemmen asmam lazım
E ama siz baslamışınız..:KK12:
Ben psikolojik olarak kendimi hazirlamamistim daha, 3 günlük tatilden sonra olsun diyecektim..:KK22:

Ellerine sağlık, yine muhteşem görünüyorlar. Bunları kullanan kişi temizliğini nasıl yapıyor tozlandığında?

Şu saate kadar yaptıklarım

Ev toplamak
Makineye tül atmak
Mutfağı toplayıp b.m. açmak
Evi süpürmek
Çorba yapmak

Bu ayki 2.odak noktamız olan yatak odasına başladım hastalıklar nedeniyle geç oldu ama artık ne kadar yapabilirsem

Maddelerim
.tülünü perdesini yıkamak
.camını silmek
.peteği temizlemek
.avizesini silmek
.halısını silkelemek(yeni yıkandı)
.gardolabının içini boşaltıp silmek yeniden düzenlemek üstünün mümkünse altınında tozunu almak(boşalınca çekebiliyorum)
.kapısını silmek
.beşik boşaltılıp silinecek çekmeceler düzenlenecek
.tüm eşyalar iç ve dış şampuanlı suyla silinecek ve çekilip altı silinecek
.Elektrik düğmesi prizler silinecek
.bazanın içi boşaltılıp silinecek yeniden yerleştirilecek(yeni yaptım)
.Çekmeceler boşaltılıp silinip yeniden düzenlenecek

Bu kadar galiba varsa eksik hatırlatın bana arkadaşlar
Bitirme süresi var mı, ben Salı dan sonra başlamayı düşünüyorum, ama kv. Biraz sorunlu olduğu için uzun vadeli birakamıyorum onu, geç bitebilir.
Tüm eşyalar dediğin baza ve yatak ta dahil mı? Nasıl kuruyacak?

Bitirme süresi var mı, ben Salı dan sonra başlamayı düşünüyorum, ama kv. Biraz sorunlu olduğu için uzun vadeli birakamıyorum onu, geç bitebilir.
Suresi ayin 15 inden 31 kadar iste 3 gun var

Canım senin mazeretin var ne zaman istersen o zaman başla ben ne zamandır derin temizlemiyordum odak noktası diye.eşim bu hafta akşamları yok tam zamanı yani.
Eşya olarak mobilyaları kastedmiştim canım yoksa kurumaz dediğin gibi.yatak için alez kullanıyorum onu yıkamıştım.bak onu yazmayı unutmuşum.bide ben bikaç sene önce yatağın yüzünü söktüm yıkadım geri diktim.heryeri sararmıştı bazı yerlerinde silsemde çıkmayan lekeler vardı çok kötü görünüyordu yeni alınmış gibi bembeyaz oldu:))bazamda deri zaten silsemde kurur:KK66:

15'inden mi? Ama bugün belirlenmedi mi daha? Ben mi yeni okuyorum, kaçırdım mı?

Yok canım ayın başında belirlemiştikya hatta chentiq chentiq arkadaşımız resimli liste yapmıştı hatta diğer konunun ilk sayfasınada koymuş.oturma odasından sonra yatak odası diye konuşmuştuk yapamadık o ayrı mesela tabii olsun canım yaparsın acelesi yok

Back
X