• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

eskiden yapıyorduk. hatta 5 lilerin bir de manevi 5 lisi vardı sağ olsun @eflalim den öğrenmiştik. yemek işini de @elifcino yapıyordu

istedin de vermedik mi :KK51:

yarım saat ütü yerine biriktiriyorum ben. nereden kalmışsa aklımda. güya ütü ısınmışken hepsini yapayım di,ye biriktiriyorum. sanki sobalı ev soba yakılacak. kazanlı banyo kazan ısınmışken yıkanılacak. yada akıllı saat var da gece yapılacak. eski kafalılık

kar ı hiç duymadım. ama çok saçma. imkansız hatta. ama depremin ve hatta geçen seneki tsunaminin bir deney sonucunda hesapta olmayan seylerden dolayı kamufle edilmek suretiyle tasarlandığını biliyorum. farkındayım ama farkında değilmiş gibi yapıyorum
:işsiz:

Canim biz odevleri macera bildirim topiginde paylasmistik @ha_mim S Sifayildizi ve ben yapmistik.

Bugunki odeve de ayri bayildim oglusu yatirayim seve seve yaparim
Ay ben onu kaçırmısim pardon diger taraftan bildirim gelmiyor bana da
Oyy masallahh ♡♡
Ohoooo, ödev buysa ben onu bugün iki kere yaptım zaten ( her günkü gibi).. :kahve: eh, o zaman ödev bildirimine yaptı yazıp, fotoyu yarın koysam kabul olur mu?
bu arada yarın ki ödev ne? Erken verirseniz iyi olur, geç saatte pil bitmiş oluyor..

Allah bağışlasın canım..:anne:
Yarin ki odev camasir yikamak yikanacak yoksa utu yapmak utude yoksa isminizi direk ekleyebilirsiniz :)

Cam silincek✔
Tül perde yıkanacak✔
Duvarlar silincek
Tavan silincek
Mutfak derzleri fırçalancak
Mutfak dolapları silincek
Fırın temizlencek
Buzdolabı temizlencek
Halı ve koltuklar makineyle yıkanacak
Portmanto silincek
Tv ünitesi silincek
Banyo tavan duvar silincek
Banyo dolapları silincek
Kapılar silincek
Petekler silincek✔
Komodin silincek
Derzler yenilenecek
Silikon dolgular yenilenecek
Avizeler silincek
Ve been pert..

Gunaydın kızlar maşallah topik baya aktif olmuş yeni yıl yaramış. 500 küsür mesaj birikmiş hepsini okuyamadım ama okuyacagım gün içerisinde. Eşleşme yapılmış umarım benim badimde aktiftir. Bisüredir giremedim babam bize yakın yeni ev aldı onunla uğraştık. Temizliği eşyası düzeni derken günler geçivermiş. bebişle çok yardım edemesemde ufak tefek işlerin ucundan tuttum.

Kızlar annem 3 sene önce babamı terketti ama boşanmadılar. adamcağız 3 senedir umudunu kaybetmeden bekledi ama dönmeyince eski evi sattı bize yakın ev aldı. Babamla aramız arabayla 1 saatlik bi mesafeydi simdi yuruyerek 5 dk. Öyle oldugu halde yeni evine alışma sürecinde yanında kalmamızı istedi geceleride burda kaldık. Bugun kendi evime dönücem.

Gunaydın kızlar maşallah topik baya aktif olmuş yeni yıl yaramış. 500 küsür mesaj birikmiş hepsini okuyamadım ama okuyacagım gün içerisinde. Eşleşme yapılmış umarım benim badimde aktiftir. Bisüredir giremedim babam bize yakın yeni ev aldı onunla uğraştık. Temizliği eşyası düzeni derken günler geçivermiş. bebişle çok yardım edemesemde ufak tefek işlerin ucundan tuttum.

Kızlar annem 3 sene önce babamı terketti ama boşanmadılar. adamcağız 3 senedir umudunu kaybetmeden bekledi ama dönmeyince eski evi sattı bize yakın ev aldı. Babamla aramız arabayla 1 saatlik bi mesafeydi simdi yuruyerek 5 dk. Öyle oldugu halde yeni evine alışma sürecinde yanında kalmamızı istedi geceleride burda kaldık. Bugun kendi evime dönücem.
Senin badin areser areser su aralar musait değil ama kendisi cok hamarat aktif bi hatundur :)

Bugun gune enerjik basladim sabah oglusun kahvaltisini yaptirdim hamur yogurdum tava ekmegi yaptim simdi pisiyor gec kahvaltilarda sicak ekmek gibi yok :) lahana sardim tatlinin kekini pisirdim full bogaza calismisim:KK70:

Iyi yapmissin topragim:KK19:

Bugunun odevi utu yada camasir biliyirsun. Hadu bakalim goreyim seni:cool:

Iyi yapmissin topragim:KK19:

Bugunun odevi utu yada camasir biliyirsun. Hadu bakalim goreyim seni:cool:
Canim bugun misafir gelecek az kosturmacali geciyor ama en kotu ihtimalle onlar gidince yaparim yarim saat utu.menuyu olusturamadim bi turlu ya bi el atsan
Tavuklu sehriye corbasi
Lahana sarmasi
Sac kavurma
Yesillik salatasi
???? Bisi eksik ne olurki bunlarin yanina???

Hayirli olsun o zaman gule gule otursun :)

Banyo odagi icin madde verilmeyecek mi kendimiz mi yapiyoruz
Ya aslinda verilecekde ben ayarlayamadim bi turlu chentiq chentiq de su aralar mesgul galiba eviyle ilgileniyor. Sen yapabilir misin? 10 12 maddelik bi liste? Iste dusakabin ovulacak kuvet ovulacak kapi silinecek vs gibi
Bugun gune enerjik basladim sabah oglusun kahvaltisini yaptirdim hamur yogurdum tava ekmegi yaptim simdi pisiyor gec kahvaltilarda sicak ekmek gibi yok :) lahana sardim tatlinin kekini pisirdim full bogaza calismisim:KK70:
Ellerine saglik onlari alip hemen bize gelebilirsin istersen :D :D

Bugunun odevi camasir iki posta katlandi yerlesecek
Yaptiklarim ise
Evi tamamen ivir zivir toplamak
Supurmek
Lavabolari ve klozrtleri yikamak
Aynalari silmek
Carsaflari degistirmek
Toz almak
Mutafta ocak tezgah arkasi silmak
Cocugumla ilgilenip yemek yedirmek ve uyutmak ogle uykusuna yatti
Kocisle kahve icmek

Canim bugun misafir gelecek az kosturmacali geciyor ama en kotu ihtimalle onlar gidince yaparim yarim saat utu.menuyu olusturamadim bi turlu ya bi el atsan
Tavuklu sehriye corbasi
Lahana sarmasi
Sac kavurma
Yesillik salatasi
???? Bisi eksik ne olurki bunlarin yanina???

Lahana sarman etliyse biraz pilav yap. Muhtemelen herkese tabak yapcan( ben sunnete uygun yemeyi sevenlerdenim tabi bunu herkes anlamiyor)
Ister tabaga sadece sac kavurmayla pilavi koy sarmayla salatayi ortaya koy cunku salatanin suyu obur yemeklere karisiyor istersen servis tabagi buyukse sarmayida tabaga ekle. Bunlar burazda musafirin aliskanligiyla alakali

Önce hoşgeldin..Evet, yeni gelen arkadaşlar sagolsun taze.kan gibi geldiler, canlandirdilar topiği. Biz de uyum saglamaya çalışıyoruz onlara..
Yeni süreciniz de hepinizin için hayırlısı olsun .insallah canım...
sivastrabzon sivastrabzon badicim nerdesin ben geldim sen yoksun ?
Sorma badicim, buluşamadik iki gündür.. Bugun yeni oturdum desem yalan olmaz herhalde.. Ama iş biter mi daha eşim işten gelecek ona çay, akşama yemek yapacağım.. Yemeğe bugün sira gelmedi. Şimdi yaptiklarimi yazinca belki goze az gelecek "bu muydu?" Diyeceksiniz.. ama aradaki ufak işler de çoktu onlar bile yetti.. Neyse sadede geleyim ben:
Yerler silinip süpürüldü,
Çamaşır yıkandı, asıldı (günlük odev)
Kv. Ilaç, buz kompresi ve banyosu yaptırıldı,
Akşamki salata için yeşillikler kumu gidene kadar yıkandı,
Salon tozu alındı,
Bulaşık makinası açıldı, boşaltıp yerleştirildi ve
Y. Odası şifonyer çekilip altı ve etrafı dıştan silindi.
:kahve: hak ettim artık..

Lahana sarman etliyse biraz pilav yap. Muhtemelen herkese tabak yapcan( ben sunnete uygun yemeyi sevenlerdenim tabi bunu herkes anlamiyor)
Ister tabaga sadece sac kavurmayla pilavi koy sarmayla salatayi ortaya koy cunku salatanin suyu obur yemeklere karisiyor istersen servis tabagi buyukse sarmayida tabaga ekle. Bunlar burazda musafirin aliskanligiyla alakali
Lahana zeytinyagli.lahana sarma ve sac tavayi ortaya koymayi dusunuyorum gelenler de yabancı degil zaten esimin halasi oglu ve kizi.valla ortaya bi de kasarli mantar yapmak geldi aklima baska da bisi gelmio

Hayirli olsun o zaman gule gule otursun :)

Ya aslinda verilecekde ben ayarlayamadim bi turlu chentiq chentiq de su aralar mesgul galiba eviyle ilgileniyor. Sen yapabilir misin? 10 12 maddelik bi liste? Iste dusakabin ovulacak kuvet ovulacak kapi silinecek vs gibi

Ellerine saglik onlari alip hemen bize gelebilirsin istersen :KK70: :KK70:
Valla ben de firsat bulabilir miyim bilemedim hem ben daha toyum bu temizlik konusunda bence en tecrubelimiz sivastrabzon sivastrabzon ablamiza devredelim bu konuyu :) en iyi o yapar

Back
X