pardon yaaa ilk mesaja yazmışsın ben de nerde görevler diyorumCok tatlisin ya... ben bunlari tekrar mi yikasam napsam
Gozumun onunden gideresim yazliklari utulemea zaten o zaman bir daha utulenecek diyor. Hakli mi sizce?
Bu arada gorevlere kimse yorum yapmamis. Bildirim topigindeki mesaji guncelliyirum her seferinde. Ilk mesaja yazdım
Ilk kez bu kadar kisi online goruyorum. Kizlar acayip gaza ihtiyacim var. Utu gorevi verecektim. Kendine torpil gecti demeyin djye veremedim. Bana bir akil verin. Su manzaraya bakin.
Tabii ki haklı. Neden ütüleyip kaldıracaksın. Çıkınca zaten hem yıkanacak hem ütülenecek. Zaten sana söylediğim kitaba bişey demedin. Tam senin için o bak. O kitaba göre yazlık kışlık bile kaldırmamak gerekiyor.Cok tatlisin ya... ben bunlari tekrar mi yikasam napsam
Gozumun onunden gideresim yazliklari utulemea zaten o zaman bir daha utulenecek diyor. Hakli mi sizce?
Bu arada gorevlere kimse yorum yapmamis. Bildirim topigindeki mesaji guncelliyirum her seferinde. Ilk mesaja yazdım
17 Ekim Cumartesi günün ödevi
Uzun zamandır aramadığımız, konuşmadığımız bir akrabamızı aramak halini hatırını sormak.
17 Ekim Cumartesi günün ödevi
Uzun zamandır aramadığımız, konuşmadığımız bir akrabamızı aramak halini hatırını sormak.
Aa ben kaçırmıŞ mıyım, hangi kitap mış oTabii ki haklı. Neden ütüleyip kaldıracaksın. Çıkınca zaten hem yıkanacak hem ütülenecek. Zaten sana söylediğim kitaba bişey demedin. Tam senin için o bak. O kitaba göre yazlık kışlık bile kaldırmamak gerekiyor.
Aa ben kaçırmıŞ mıyım, hangi kitap mış o
Kizlaŕrrrrrrrrr Günaydın haftalıklar da günlük odev de bayaa kolaymis bu sefer. Artık hepimiz 5te 5 tamamlandı deriz değil miiiiııiiiiiiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?