- 10 Haziran 2010
- 84.676
- 355.185
- 898
ah canım ya eşimle uğraşacak hal kalmadı bende bir sürü sıkıntımız var zaten, pes ettim artıkEvet canım bende tugcucuyum
Oglumun atesı dustu
Eşın alışır zamanla,bızzzz cok tartıstık bu yuzden ben hıç pes etmedım.6.5yıldur takıp edıyom ne derse yapıyorum kelımesı kelımesıne.esım 2.5-3 yılını karşıtlıkla gecırdı.o işteyken ılacı lavaboya dokrdım verdım sansın dıye:))))(
Şimdi hiçnkarışmaz nsptıgıma
Bu sonuncu kycuk dıye kıyamıyor gıdıp gelup ılaç ver dedı ama bunada alışacak.sakın gerı adım stma zamanla ıse yaradıgını gorunce esın senın yanında olucak
oh çok şükürBu arada 48 saat boyunca 39 un altına sadece bı ıkı saatlıgune dusen ateşimizın yerınde yeller esıyor,aksamdam berı ateşı yok oglumun
Hıç bı sekılde mudahale etmedım ne sirke ne duş ne ilaç...![]()
iyi tatillerEvet ama olsun tabiki onemli degil. Cok tesekkur ederm o zaman tatil donusu gorusmek uzere millet size iyi temizljklierrr.. bizde smdi otobusteyiz gidiyoruz herkesi opuyorummmm
oo süpersinKızlar şu dakika itibariyle geri geldim (başka şeyler de yaptım ama onları yazmayım :)
1- Tüm mutfak dolaplarının dışı SİLİNDİ
2- Tüm kalorifer petekleri SİLİNDİ (1 mutfak, 2 salon, 1 oturma odası, 1 banyo, 1 boş oda, 1 yatak odası olmak üzere toplam 7 petek )
3- Hem mikrodalga, hem fırın SİLİNDİ, 2 adet tepsi ve fırın teli de YIKANDI.
Şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
2 balkon kaldı (birinde sıkıntı yok ama diğerinde su akmıyor nasıl olacak bilemedim:)
Günlüklere baktım şu ana kadar (yaklaşık 58. günümüz bugün) sadece
wc ve banyonun havalandırmasını silmek ödevini yapmamıştım evde değildim düğüne gitmiştim :)
bir de
Dün verilen ütü ödevini (bir önceki gün yaptığım için ama yine de yapacağım bu hafta içerisinde)
geçmiş olsun anneneİyi akşamlar kızlarbende bugün fırın işini hallettim,balkonu temizledim şimdilik bukadar
yarın annemi hastaneye götürcem endeskopisi var hiç bi iş yapamam
tozuda birazdan alıcam kv geldi çaya
![]()
çok geçmiş olsunDün çok yorulmuşum sanırım, bugün sabah baş ağrısıyla uyandım, migrenim tuttu. Eşim çok güçlü bir ağrıkesici verdi, çok fena baş dönmesi ve bulantı yaptı. Mutfağa giremedim, bütün gün yattım. Çorba içtim de azıcık başımı kaldırdım ama hala çok halsizim. Hiç bir şey yapamayacağım bugünbiraz kendime geleyim yeter
BUGÜNKÜ ÖDEVİ (01 Kasım 2015)
En az bir odanın tozunu almak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2 . anathema8
3. Chentiq
4.seyhan77
5.Anka_misali
6. bendimahi
Bugün hastaydım ben de grip başlangıccı mı anlamadım başım çok fenaydı ama ödevi yaptım az önce,
Ve bu arada bütün petekleri sildim sirkeli su ile 1 görev tamam ohhh
sana da geçmiş olsun