l
Kizzz geberttin burada beni. Yemin ederim 15 dk yo gecti okumam. Ilkini okudum dusunuyorum halilari nasi siliyor kilim mi demek istedi acaba diye. Sonra 2. Maddeyi okudum koltuk mu. Nasi yani dedim döndüm 1 i gene okudum. Sonra 3 e geldim acaba 3 ay mi demek istedi dedim döndüm ilk 3 maddeyi gene okudum. Sonra kocasi elektrik faturasina kizmiyor mu derken 4 e gectim. Malesef 4 gün mu beni cikarin mi. Ya hu ben anormalim galiba dedim. Ilk u yeniden okudum tane tane acaba yanlis mi anladim diye. Sonra asagoya inip kahkahalari gördüm. Veeeee ben bunu yedimmm. Cunku boyleleri var azinin topikinde. Yesaaaa cildirttin beni atom karincaa.. cok yasa emi. Nereden de geldi aklina bunlar
Kizlar, buraya yazdiklarinizi ozel mesaj olarak da yazin lutfen. Hepsini okudum ama cepten okudum. Pc ye gecince dönüp sayfa aramayayim. @dagcı ve @eftalim yazmis sadece
kız nasıl baktın altlarda siyah bi eşarp daha var o da ipek gülüm bi de bu ikisinden başka piramit markalı büyük boy eşarp var saf ipek leoparlı açık haki siyah krem renklerinde...linke tikladim sadece bi esarp gozukuo cicekli acik pembe
haftalik gorevlerden sonuncusunu
foruma yazmak zorunda degilsin. Ozelden yazilmasini istemistim. Dileyen olursa paylassin yazmistim. Herkes foruma yazmis dileyen ozel mesaj atmis :))
Kizzz geberttin burada beni. Yemin ederim 15 dk yo gecti okumam. Ilkini okudum dusunuyorum halilari nasi siliyor kilim mi demek istedi acaba diye. Sonra 2. Maddeyi okudum koltuk mu. Nasi yani dedim döndüm 1 i gene okudum. Sonra 3 e geldim acaba 3 ay mi demek istedi dedim döndüm ilk 3 maddeyi gene okudum. Sonra kocasi elektrik faturasina kizmiyor mu derken 4 e gectim. Malesef 4 gün mu beni cikarin mi. Ya hu ben anormalim galiba dedim. Ilk u yeniden okudum tane tane acaba yanlis mi anladim diye. Sonra asagoya inip kahkahalari gördüm. Veeeee ben bunu yedimmm. Cunku boyleleri var azinin topikinde. Yesaaaa cildirttin beni atom karincaa.. cok yasa emi. Nereden de geldi aklina bunlar.
nedenkj
Kizlar, buraya yazdiklarinizi ozel mesaj olarak da yazin lutfen. Hepsini okudum ama cepten okudum. Pc ye gecince dönüp sayfa aramayayim. @dagcı ve @eftalim yazmis sadece
valla ben buraya yazanları da okumadım ne yalan söyleyim, günlükleri yazmak konusunda ne hissediyorsam bu konuda da aynısını hissediyorumo yüzden özel mesaj olsa daha güzel olurdu
demeeee :))chentiq benim en düzenli halimde bile yerde 8 şeklinde pijamalar oluyor. Var sen duşun artık gerisini. Camları silince eve güneş giriyor resmen.
demeeee :))
Ya ben zaten ozelden atin dedim herkese. Dileyen paylassin dedim. Herkes buraya yazdi özele yazin diye soyluyorum hep..
Bi daha da demi cem. Dil çıkaran hatun
Ya yesa.. o bu degilde bir resim vardi harika . Seneler once görmüştüm bulursam buraya post yapicam. Hepsi senin yuzunden.. cadi :)Hava atıyorlar canım benim
Ama beni zor geçerler
Aynen yaa ben de baktım baktım listeye sadece bir kişi yapmış şaşırdımBugünün ödevi: ütü yapmak (1 Aralık)
1. soocute
2. Areser
3.chentiq
Saat 11 oldu nerdesiniz yaaa. Utunuz yok mu sizi n
helal olsun sana.. hic yalniz birakma bizi... ya ben de inan odevi verdim diye yaptim. Hem de soylene soylene. Biraz dusuneydim de ayak uzatma streching odevi falan verseydim.Bugünün ödevi: ütü yapmak (1 Aralık)
1. soocute
2. Areser
3.chentiq
4.ayseyma vallahi yalnız kalmayın diye 2 parça ütü yaptım sadece
bi sen bi de eftal. Bugun kac kiyafeti var acaba dedigim iki insanBugünün ödevi: ütü yapmak (1 Aralık)
1. soocute
2. Areser
3.chentiq
4.ayseyma
5. eshma
6. cnntrm
oğlan yeni uyudu. birazdan geçicem ütüye. keşke 1-2 parça olsaydıdün 40 parça yaptım. bugün de bir 80 vardır kesin
helal olsun sana.. hic yalniz birakma bizi... ya ben de inan odevi verdim diye yaptim. Hem de soylene soylene. Biraz dusuneydim de ayak uzatma streching odevi falan verseydim.
bi sen bi de eftal. Bugun kac kiyafeti var acaba dedigim iki insan
özelden yazayım tamam:)Ben de azinin topikinde gordum seni de. Bir kac sayfa okudum. Temizlik aski bana da geldi ciktim balkona. Iki supurdum. Baktim karanlik oldu girdim geri. Yarin uyanir uyanmaz silerim. Gecen hafta sen burada degil miydin? Keske bildirim yapip gireydin listeye. Ozelden 5. Madde mesajini bekliyorum.
Kalp kalp :)
Özelden de yazıcam canım. Bu alıştırmaydı yazdıklarımı görünce şok olma diyedemeeee :))
Ya ben zaten ozelden atin dedim herkese. Dileyen paylassin dedim. Herkes buraya yazdi özele yazin diye soyluyorum hep..
Bi daha da demi cem. Dil çıkaran hatun
İzmirli misiniz siz.özelden yazayım tamam:)
bildirim yapmaya bu hafta başladım
Ben de dün banyodaki her şeyi kloraklamışımdırÜstüm başım kokuyor gibi burnumun direği kırıldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?