Haftalık 9enizyagmur4, post: 42570122, member: 702529"]kızlar bayrak görevini yapcam şimdi :) bende de hiç okumadığı kitap yok Kuran okumayı düşünüyorum türkçesini olur galiba. haftalık ödev dolap temizlemek mi kızlar[/QUOTE]
Hafatalık ödevler ilk sayfadaki tabloda

Haftalik ödev 4te 4
Bugün okulda odama bayrak astım
Kitap zaten sürekli okuyorum telefonda wattpad diye bi uygulama var tavsiye ederim
Haftalık görevi ne zaman alırız temizlik yapcam bekliyorum:)

KIZLAR BUGÜN BİLDİRİM GÜNÜMÜZ

4'te 4 yapıp bildirim yapalım kızlar haydiiiiiii (listeyi yarın yayınlarım inşallah)

Ilk bildirim benden gelsin :

1) Vestiyere renkli plastik sepetten koydum. Icine anahtar , gozluk vs koydum. Hatta oda spreyi de koydum. Gelip gittikce sıkıyorum.

2) Buzdolabi , buzluk, ic dış her yeri temizlendi , silindi. Hatta buzlukta olanlarin listesini yaptim. Cunku unutuyorum ne vardi diye.

3) 12 adet baharatlik makinede yikandi , kuruyunca koydum doldurdum. Bir kutuda posetli fazladan baharatlar var. O kutuyu da sildim duzenledim.

4) Ilac kutumu sildim duzenledim. Tarihi geçenleri attim.

Haftalik ödev 4te 4
Bugün okulda odama bayrak astım
Kitap zaten sürekli okuyorum telefonda wattpad diye bi uygulama var tavsiye ederim
Haftalık görevi ne zaman alırız temizlik yapcam bekliyorum:)

chentiq verecek canım, tatile gitmeden verir sonra biz burada görevleri yaparken o deniz kum güneşş ohhhh

yesa canım görevlerin hepsi tamamdı biliyorsun
bu haftanın görevi koltuk kanepe silme olsun ya,benim koltuk silmem lazım koltuuukkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…