Aa sevilmez mi lavaş la yiyeceksin bol etli olacak:) sivaslıyım senNAZ__24t: 44216294 .!.:Bende biliyorum Madımak ama sevmemnerelisin sen bakim
Geçmiş olsun canım yat dinlen,benimde boğazım ağrıyor,geçen haftada ağrıdı geçti,eşimin eli yüreğinde ben hastayım diye arıcam günü bekliyorben hasta olursam evin dengesi şaşıyor,doktr da gitmem ilaç içmeyi sevmem çok lanet bi insan oluyorum
Canım size gelmesinler zırt pırt yemeğe,boşver evlenmesin çamaşırları makine yıkar,eltinin çenesini nedicen
Madımağı lavaşla nasıl yiyorsunuz canım siz ben bilmem pek de eşim amasyalı kv de yapar ıspanak gibi sulu yenek yapıyor tadını sevdim bende ama lavaşlada nasıl olur merak ettimAa sevilmez mi lavaş la yiyeceksin bol etli olacak:) sivaslıyım sen
Canım rahmetli amcam madımağa kaşık kullanılmaz lavaşı kaşık niyetine kullanacaksın derdi:) bandıra bandıra yani:) kv nasıl yapıyor bazısı çorba gibi sulu yapıyor ben çok sulu yapmam, birde çemenli bastirmalı kemikli etli sucuklu nasıl seversen öyle yapılıyor, ben etli tercih ederim oglum sucuklu:)Madım
Madımağı lavaşla nasıl yiyorsunuz canım siz ben bilmem pek de eşim amasyalı kv de yapar ıspanak gibi sulu yenek yapıyor tadını sevdim bende ama lavaşlada nasıl olur merak ettim
elti eltidir valla kuçugude ayni buyugude ayniii@NAZ__24 cok guldurdun canmmm :) elti cenesi miiyok bana kayinlarm geliyor dedim. Eltiyle hep gelsinler demedim. Ama o kismi da hic dusunmemistim. Acaba biz de oyle seyler gorecek miyiz dersin ??? Gerci benden kucuk olucaklar ama belli olmaz
Bu arada benim yatak odası görevi tamamdır sabahta camları sildim tek yapmadığım şey perde yıkamam çünkü prrdelerim zebra onun dışında heryerim mis oldu... Bildirimi nasıl yapıcam yada biri benim yerime yapsa
geçmiş olsun canım.
geçen hafta raporluyken iş yapmıştın gece yarısına kadar.
bu hafta dinlen iyice,toparla.
Tanıtıma bende katılayım eksik kalmal olmaz demi ama :))
28 yaşındayım 3 yıllık evliyim 18 aylık bi oğlum bar 2. Süşüncelerde şu araokul öncesi mezunuyum ama çalışmıyorum alemden ve eşimin ailesinden uzak yaşıyoruz oğluma kendim bakmak zorundayım
Yesa çok tatlısın
Bu arada aboğ. Hepinize abla demem lazım
10 ay mıaboo bu ne hız
Yan gel osman odevleri, sil gel kezban odevlerine karsi
Yemek ne yapmaya karar verdin?
cnntrm cok gecmis olsun. Muaf tutalim bu hafya seni olur mu
@eftalim ameliyat gunu ne zaman? Şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?