Aslnda artk hamile miyim degil miyim diye degil de etraf baskisindan bunaldim galiba. Esimin akrabalari tarafndan ...nill!cim dur bakalım hemen öyle bozma moralini, daha genceciksin olur inşallah
BUGÜNKÜ ÖDEV
Çamaşır makinası çalıştırmak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.anka_misali
2.cnntrm
3. Damlaçikolata
4. Chentiq
5. flores
6.eflalim
7.callan
8.yesa1
9.DAGCİ
BUGÜNKÜ ÖDEV
Çamaşır makinası çalıştırmak
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1.anka_misali
2.cnntrm
3. Damlaçikolata
4. Chentiq
5. flores
6.eflalim
7.callan
8.yesa1
9.DAGCİ
10.Nill41
11.seyhan77 hergün calisiyo makine zaten
Gecmis olsun arkadasim ya tüh kötü olmuskızlar çok kötüyümsırtım komple tutuldu,kızım tekrar ateşlendi perişan haldeyiz,ne sağa ne de sola dönemiyorum chentiq cumaya bildirim yapamazsam beni mazeretli yazarmısın arkadaşım ,kızımı doktora götürdüm,kendim gidemedim
Aslnda artk hamile miyim degil miyim diye degil de etraf baskisindan bunaldim galiba. Esimin akrabalari tarafndan ...
Sağol seyhancım Hemde çok kötüyüm,rabbim felçli olanlara sabır versin hiç dönememek çok kötüGecmis olsun arkadasim ya tüh kötü olmus
Amann onlar hiç susmaz. Boşvereceksin. Çocuk yapmazsın niye yapmıyorsun derler. Yaparsın 2. Sorarlar. 2. Yaparsın 3. Sorarlar. Onu da yaparsın arası az olur ne acelen vardı az büyütseydin derler. Derler de derler. Rabbim sizin için en hayırlı zamanda nasip inşallah canım. Soranlara acelesi yok evliliğimin tadını çıkarıyorum dersin. Nasılsa olacak çocuk acelesi yok dersin. Takılma kimseye...
kitabi bitirmedim ki. Cunku kadin kiyafet konusunu halletmeden kitapta ilerlemeyin diyordu. Elbiseleri dökecek zaman da hic bulamadim yavrucaklardan. Hani ustler altlar hepsini çıkar diyor ya.Allah Allah kitabın faydası olmadı mı kuzum. Hala biriktiriyor musun... :şaşkın smiley:
canim laflarina laf soyle. Ben de ilk baslarda cocuk bekliyorlardi simdi degil 3 sene sonra dusunuyorum bir daha bir sey demeyin demistimAslnda artk hamile miyim degil miyim diye degil de etraf baskisindan bunaldim galiba. Esimin akrabalari tarafndan ...
tatlim siz iyi olun yeterki tabiki yazarimkızlar çok kötüyümsırtım komple tutuldu,kızım tekrar ateşlendi perişan haldeyiz,ne sağa ne de sola dönemiyorum chentiq cumaya bildirim yapamazsam beni mazeretli yazarmısın arkadaşım ,kızımı doktora götürdüm,kendim gidemedim
kızlar çok kötüyümsırtım komple tutuldu,kızım tekrar ateşlendi perişan haldeyiz,ne sağa ne de sola dönemiyorum chentiq cumaya bildirim yapamazsam beni mazeretli yazarmısın arkadaşım ,kızımı doktora götürdüm,kendim gidemedim
Onun terbiyesiZliği bosverEvet hamile degilim adet olmusum bugunaniden misafirim geldi ben mutfaktayken kadin banyoya elini yikmya girdi. Ve dolap kapaklarmda acikms cok dagnkti bugun herseye sinirliyim of
Aslnda artk hamile miyim degil miyim diye degil de etraf baskisindan bunaldim galiba. Esimin akrabalari tarafndan ...
Aaaa yesam bak coklu alinti yapmisim nasil yaptim acaba
Aaaa yesam bak coklu alinti yapmisim nasil yaptim acaba
Mutluluk Projesi'ni mi okuyordun chentiq? Ben de bir heves aldım ama kıyafette ben de tıkandımkitabi bitirmedim ki. Cunku kadin kiyafet konusunu halletmeden kitapta ilerlemeyin diyordu. Elbiseleri dökecek zaman da hic bulamadim yavrucaklardan. Hani ustler altlar hepsini çıkar diyor ya.
Mutluluk Projesi'ni mi okuyordun chentiq? Ben de bir heves aldım ama kıyafette ben de tıkandımönce para lazım ancak öyle atabilirim eski çul çaputumu :)
Ben artık her şeyi atıyorum
Daha hiö pişman olduğum bir şey olmadı
Yesa mutfak tezgahının ustunu bosalttım mutluyym
Salonda süs esyası örtü herseyi kaldırdım
Bu da ispatıEki Görüntüle 1726266
Hadi ya içerikler benziyor demek ki. Bu işi başaranlar hep kıyafetten mi başlamış yani bu tesadüf olabilir miayyy yok chentiq'in okuduğu kitabın adı
Hayatı Sadeleştirmek İçin Derle, Topla, Rahatla
tam chentiq style
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?