- Emoji Skoru
- 18.679
- Puanlar
- 448
Yazdim yesam yazdim@eshmabendimahi @hotcouture
Findikfaresi123
Canlarım bi siz kaldınız bildirim yapmayan son 22 dk hadi gözünüzü yiyim bildirim yapın
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazdim yesam yazdim@eshmabendimahi @hotcouture
Findikfaresi123
Canlarım bi siz kaldınız bildirim yapmayan son 22 dk hadi gözünüzü yiyim bildirim yapın
![]()
İyigeceler canım hafif böbrek ağrısı çekiyorum uyursam iyi olucak öpüyorumİnşallah canım.![]()
Geçmiş olsun canım. Bu gece bana uyku yok. Şimdi de ateşi düşüyor. Ateş düşürücü sabah vermiştim halbuki.İyigeceler canım hafif böbrek ağrısı çekiyorum uyursam iyi olucak öpüyorum![]()
Kızlar tek tek alıntı yapamıyorum kusura bakmayın çok hastayım. Miniklerimize de geçmiş olsun Rabbim bir an önce sağlıklarina kavustursun inşallah. Bu sabah kalkıp banyoya temizledim güzelce ama çok hastaydim bildirim yapmayı unutmuşumşimdi ekliyorum kendimi listeye bir an önce iyilesip Şahinlerimle mis gibi yapmak istiyorum Evimi Huzurlu yillar diliyorum
BUGÜNKÜ ÖDEV
Ayna silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2.ayseyma
3.kubdef
4.suslixanim
5. flores
6. cnntrm
7.naz__24
8. Areser
Sildimm hafif su serpip havlu kağıtla kuruladım gece gece kızdan toz bezi istemeye utandım vallahi görev uğruna girdiğim su hallere bakın...
Sana da geçmiş olsun canım. Şimşekleriz yanlız şahin değil...
Günaydın hatunlarEneee ben ödev vereyim
Çaydanlıkları iç dış pırıl pırıl yapmak![]()
Yazdim yesam yazdim
Kızlar grublar da ben kimleyim şimdi bakamadım geçmişe kusura bakmayın misafirlikteyim şimdi gidip banyosunun aynasını siliyim çaktırmadan napıyım....
Sana da geçmiş olsun canım. Şimşekleriz yanlız şahin değil...
Kararmaları çamaşır suyu çıkarıyor genellikle ama o da mı işe yaramadıGünaydın hatunlar
Bu ödev çok zor benim için, kızlar çaydanlığımdan nefret ediyorum benzaten en son ocağın üzerinde unutup yakmıştım
ondan sonrada ovaladım, telledim... ıhh naptıysam olmadı
şimdi leş gibi görünümlü bir çaydanlığım var
yeni olduğu için başka bir tane almakta içime sinmiyor
en iyisi eşim götürsün parlatan bir yer varmış o amca bu ödevi benim için yapsın bugün
![]()
Eneee ben ödev vereyim
Çaydanlıkları iç dış pırıl pırıl yapmak![]()
Teşekkür ederim tatlımayyyyyyyyyy canımmmmmmmm çok geçmiş olsun aslansın sen iyileşirsin inşallah
çaycı veya çaydanlık diyelim mi flores cimödevin de pek güzel ellerine sağlık
![]()
ayy hiç bir şey işe yaramadıKararmaları çamaşır suyu çıkarıyor genellikle ama o da mı işe yaramadıtabii ki olmuyorsa ver gitsin amaan
![]()
Teşekkür ederim tatlımtabii ki elektronikler aklıma gelmedi o an. Çayı neyde yapıyorsak onu temizliyoruz
![]()