Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Oyy ne oluyor burda, grup savaşları:) bizim grupta kim var?cnntrm var pinhan var diğerleri kim? Minik kuzum hasta da ödevlere dahil olamıyorum format açıklanınca inşallah eski formuma dönerim:) korkun bizim gruptan:)
Gul canim gül ben tek başıma sizin grubu sollarım bir kere o zaman bol bol gülersinayyy güldürdün eflalim
korkun bizim gruptan demiş ahahhahdhadhsadgsahdsad
![]()
Gul canim gül ben tek başıma sizin grubu sollarım bir kere o zaman bol bol gülersin![]()
Yarış dedin format dedin herkesi kaçırdın..ç
Kaynasalim kizlar sonra ''1.gelen gruptakiler daha birbirlerini tanimiyorlarmis'' demesinler :) :) :)cnntrm
damlacikolata
P pinhan16
suslixanim
kubdef evet grup arkadaşlarım:) kusura bakmayın cnntrm ve damlacikolatayi biliyorum yani sohbetimiz var:) sizlerle pek olmadı kaynaşalim hemen:)
Bizim grubun kafa rahatevet ya biz ev sahibinin gruptanız.
diğer gruplar da ayaklanmış bak sen.![]()
Bizim grubun kafa rahattop chentiqin topu isterse sadece bizi oynatır
ben laf dalaşına girmem işimi yapacağım sadece
![]()
Canım temizlik grevi bence iyi bir fikir değil yaBiz de greve gideriz kendi aranızda paslaşır durursunuz topunuzu![]()
Ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var ev hatunuyum:) sen necisin kimlerdensin:)Kaynasalim kizlar sonra ''1.gelen gruptakiler daha birbirlerini tanimiyorlarmis'' demesinler :) :) :)
Ama siz tam 11 sf konusmussunuz ama bana 1 tane bile bildirim gelmedi ya :/
Bilgisayarın düzeldi mi cicimyesa hala mı odev yapmamış?3-5 parça kâğıdı atamamış. çenesi çalışacağına eli calıssaydı. ya da elı çalışacağına![]()
![]()
Cok gecmis olsun dikkat edin kendinize♡Ben 32 yaşındayım 2 çocuğum var ev hatunuyum:) sen necisin kimlerdensin:)
Ben hu aralar giremiyorum hastalıklarla ugraşıyorum, çocuklar ben