çamaşır suyundan nasıl vazgeçicem diye düşünüyordum ben de (sadece wcde kullanıyorum yaklaşık 2-3 aydır) internette arattım oksijenli suyla bir karışım hazırlamışlar çamaşır suyu yerine. elimdekiler bitince bir denemek istiyorum. onu beğenmezsem de oksijen peroksit kullananlar varmış çamaşır suyu yerine. ama onun kullanım detaylarına pek bakmadım ilk tarif işe yaramazsa onu denerim.
ahlatı anlatmışsın okudum da elma sirkesini nasıl yapıyorsun onu da anlatır mısın??
zonklaması biraz sürebilir canım normal o. ama kabarma yoksa doktorun da vereceği silverdin tarzı bir ilaç zaten. bence gitmene gerek yok. yine de sen bilirsin. geçmiş olsun bu arada
chentiq
ne için öneri istediğine bağlı roll-on'dan tut da diş macununa çamaşır deterjanından tut da ahşap yüzey temizleyicisine kadar her ürünün doğal malzemelerle evde yapımı mevcut. hatta beyaz saçları kapatmak için bile çok basit ürünler var

sen ne istediğini söyle yardımcı olmaya çalışayım. veya internetten tek tek de araştırabilirsin. detejan yerine hemen her alanda (çamaşırdan bulaşığa hatta şampuana kadar kullanımı olan) iki temel ürün var benim dikkatimi çeken. biri sabun cevizi diğeri kül suyu