Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,
Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.
O yüzden sanki böyle daha iyi gibi![]()
Bencede temizlik düzen topigine fazla bişey karıştırmak hoş olmaz çünkü burada evin düzeni için gaza gelmeye çalışıyoruz dimi ama:)
düzeni bozmak değildi niyetim
eğer karışıklığa neden olacaksa yapmayalım o halde![]()
Evet ya birinin beni durtmesi lazim. Soyle maske filan yapsak super olur...
2 tane 1 demek ne demek :) iyimi kötümü
2 tane 1 demek ne demek :) iyimi kötümü![]()
aaa Ne sıfırıı :) Ben yapıcam digerlerinide lütfen ama aaa
süper süper
2 tane de 0'ın var ama![]()
aaa Ne sıfırıı :) Ben yapıcam digerlerinide lütfen ama aaa![]()
tamam canım cuma akşama kadar kaparsın 1'leri![]()
düzeni bozmak değildi niyetim
eğer karışıklığa neden olacaksa yapmayalım o halde![]()
Benim süpürge dun temizlendi keşke sayilsa :)) yetişebilirsem tuvaleti yikarim küçük tuvalet pek kullanılmıyor öyle olunca temizlemek de pek aklıma gelmiyor :))
Bence birikim için ya da formda kalmak için olan konular oldukça fazla,
Temizlik ve düzen konusundan devam etmek daha az karışıklığa sebep olacaktır.
O yüzden sanki böyle daha iyi gibi![]()
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.canım senin haftalıklar nasıl gidiyor? Hiç yaptın mı![]()
İşe basladim canim. Oglenci oldum. Sabah anca yemek yapıp temel temizlik toplama yapabiliyorum. Haftalik gorevlerin hepsini yapamasam da birkac tanesini yapmaya calisacagim.![]()
Canım 1 tane daha haftalık görev yapabilecek misin? en azından 2 olarak yayınlayım listeyi![]()
haftalık görevlerden = 1.tüm sandalyeler silindi, 2. banyonun duvarları silindi, 3.baza altını yeni toplamıştım elden geçirdim, gözüme az geldi koltuk altlarımı da elden geçirdim :) 4. cu kaldı :) dünkü ödev çarşaf değiştirmemi yapmıştım ama misafrlikteydim gelince de yazamadan uyuya kalmışım :)