- 5 Nisan 2015
- 878
- 1.821
- 63
- 39
Dün tekrar yazamadım ama dün günlük ödevimi yaptım, iki lavabom da tertemiz gıcır gıcır oldu  bugünkü ödevi yapamayabilirim eve Akşama varacağım karanlıkta cam silemeyebilirim ama haftalık ödevlerden sadece ilaç kutusu toparlamak kaldı.
 bugünkü ödevi yapamayabilirim eve Akşama varacağım karanlıkta cam silemeyebilirim ama haftalık ödevlerden sadece ilaç kutusu toparlamak kaldı. 
Çok güzel ve çok yararlı bir grup olmuş ya benim evi ve ev işlerini çok aksattığım şu günlerde, Allah Razı olsun hepinizden

bugünkü ödevi yapamayabilirim eve Akşama varacağım karanlıkta cam silemeyebilirim ama haftalık ödevlerden sadece ilaç kutusu toparlamak kaldı.
 bugünkü ödevi yapamayabilirim eve Akşama varacağım karanlıkta cam silemeyebilirim ama haftalık ödevlerden sadece ilaç kutusu toparlamak kaldı. Çok güzel ve çok yararlı bir grup olmuş ya benim evi ve ev işlerini çok aksattığım şu günlerde, Allah Razı olsun hepinizden

bişey sirkelicek oluyorum insan trafiği bekliyorum bitsin diye
bişey sirkelicek oluyorum insan trafiği bekliyorum bitsin diye
		 doğru kaç gündür abimleri prostesto ettim odalarını toplamadım bgün bi sinirle geldi odasını sanki ben dağıtmışım gibi gel cabuk topla şu odayı dedi banada biraz yardım etti oyy kışlıklarada giristik öldüm beni bu kadar eşyam yok
 doğru kaç gündür abimleri prostesto ettim odalarını toplamadım bgün bi sinirle geldi odasını sanki ben dağıtmışım gibi gel cabuk topla şu odayı dedi banada biraz yardım etti oyy kışlıklarada giristik öldüm beni bu kadar eşyam yok  

sen en iyisi işe başka Kurtul
sen en iyisi işe başka Kurtul  bende yetişemiyorum
bende yetişemiyorum
 biri 7 yaş büyük Öbürü 3 yaş,biz üçümüzde evliyiz epeydir aynı evde yaşamıyoruz sende evlendir onları kurtul
biri 7 yaş büyük Öbürü 3 yaş,biz üçümüzde evliyiz epeydir aynı evde yaşamıyoruz sende evlendir onları kurtul 

her masraf benden yeter  ki evlensinler
 her masraf benden yeter  ki evlensinler 
 şimdi uyuyor eve gidince hemen silicem
şimdi uyuyor eve gidince hemen silicem