- 27 Eylül 2011
- 6.838
- 8.390
- 248
Bugün eşimin 2 yıl önce doğuda mesai arkadaşı olan bir polisin şehit haberini aldık Allah eşine ailesine yavrularina sabır versin tüm şehitlerimizin ruhları şad olsun inşallah.
Bu nedenle bugünün ödevi herkes evinin penceresine/ balkonuna/ dışarıdan görünen herhangi bir yerine küçük de olsa bir bayrak assın. Elden başka bir şey gelmiyor malesef Üzgünüm vatanımız kan kokuyor ve ben bir şey yapamıyorum
 Üzgünüm vatanımız kan kokuyor ve ben bir şey yapamıyorum 

Bu nedenle bugünün ödevi herkes evinin penceresine/ balkonuna/ dışarıdan görünen herhangi bir yerine küçük de olsa bir bayrak assın. Elden başka bir şey gelmiyor malesef

Şehit olan gençlerimizin ailelerine sabır versin, hepsine rahmetiyle muamele etsin
 Şehit olan gençlerimizin ailelerine sabır versin, hepsine rahmetiyle muamele etsin

Rabbimin izniyle bu kara günler geçicek bizler sabırlı ve dua içinde olmalıyız
 Rabbimin izniyle bu kara günler geçicek bizler sabırlı ve dua içinde olmalıyız  hayat her şeye rağmen acıda olsa devam ediyor
hayat her şeye rağmen acıda olsa devam ediyor  ben normal kitap okuman ama ilmihal vs okurum içerik önemli değildir heralde.
ben normal kitap okuman ama ilmihal vs okurum içerik önemli değildir heralde.