Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu arada külkedileri adım adım yılbaşı na yaklaşıyoruz, kimler kendini o zamana hazır hissediyor yani daha planlı bi ev hanımı olarak ;-) :-D
Bu arada külkedileri adım adım yılbaşı na yaklaşıyoruz, kimler kendini o zamana hazır hissediyor yani daha planlı bi ev hanımı olarak ;-) :-D
merhaba canim
Aa sen çok iyi gidiyorsun maşallah bu ara yoğundun o kadarBEN DEGILLLLLLLLLLLLLLLLLLLL
Daha çok var o zamana kadar olur inşallahkısmen diyelim![]()
öğlen yapmayı düşünüyordum ben de iyi oldu.Günlük ödev gibi gelmemiş galiba ben vereyim o zaman Ocak silmek ve üzerindeki Ocak başları ve demiri silmek yada yıkamak
ben ben dermişim.:)Bu arada külkedileri adım adım yılbaşı na yaklaşıyoruz, kimler kendini o zamana hazır hissediyor yani daha planlı bi ev hanımı olarak ;-) :-D
merhaba canim
bugun kendi bankamla gorusemm vardi
iyi geçti olumlu konustu bankaci , dosyam bi kuruldan geçecek onlar karar verecek onaylaycak
bi yandanda baska evlere bakiyorum
olacak gibi sanki bu i$; hayirlisi bakalim ..
Evet ya topik çok hareketliydi şimdi biraz duruldu. hadi kızlar hadi kızlar kalkınöğlen yapmayı düşünüyordum ben de iyi oldu.
topiğin enerjisi bitti sanki.
herkes uçtu gitti.![]()
kızlar çok hastayım ya bırakın ödevi yemek yiyecek halim yok
günaydın dün kutlayamadım öğretmen arkadaşlara ayıp olduu kızlar çok özverilisiniz gerçekten çok çok teşekkür ederim emekleriniz için