Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun canım.Kızımın ateşi 39 ben kaçar görüşürüz kızlar![]()
Ayy inşallah çıkmaz canım korkma bugün gidebilecek misin hastaneye![]()
Canım çok geçmiş olsun. İhmal etme.
saolun kızlarcnm gecmis olsun. Sonuc ne gittin mi dr ?
ozgecmis atiyorsun. Yas cocuk is guc durumu. Gunluk rutinin falan. Nasil fransiz kaldin orayi anlamadim. 1 aydir konuşuldu hep
eline saglik canim. Grup isimlerimi karisti, ben bizi 2 saniyordum
harika bir gunluk odev. Yaptim gitti
gel gel grupdasim sirinem. Gitme bir yere. Kizlar toplanin hadi . Yoksa florrs gibi suskunlar olacak
Haklisin gerçekten can sıkıcı bir durumBu hafta burdan cok koptum ama galiba kopmya devm edicem... cnku kayinlarm geliyor yine. Ikinciyi seviyorumda birinciyi sevemiyorum cunku laflariyla bezdirdi artik( ve bize yakin bir ogrenci yurdunda. Bize kim gelirse herkesten once bizde oluyor. Haftasonlari habire bizde... su an da bile bir yandan yemek yapiyorum bir yandan yaziyorum
![]()
clemantin canm k bakma ders calsmaya baslayamicam galiba ben... senenin ilk gununde bile moralm cok bozuk...
Bu ismi sevdimŞiiitttt bana bak sensin tembel
Bizim grubun adı ŞİMŞEK HIZI olsun![]()
Canım çok geçmiş olsun...Kızımın ateşi 39 ben kaçar görüşürüz kızlar![]()
İyiyim canım çekirdek tv takılıyoruz beyimle :) mesajına istemsiz güldüm o da ne oluyor diyor
Yine de burda olmaya caliscagm. Biz simsek kizlariz adami carparizz
Smdi nasil canm kizin cok gecmis olsun ??Kızımın ateşi 39 ben kaçar görüşürüz kızlar![]()
Aynı canım şimdi yattı uyutacak inş,ilaçla düşürdüm Ateş'ini çok inatçı ateşi var benim kızın,ismi beğenmenize sevindim :)Smdi nasil canm kizin cok gecmis olsun ??
BUGÜNKÜ ÖDEV
Ayna silmek
ÖDEVİNİ YAPANLAR
1. yesa1
2.ayseyma
3.kubdef
Bu benim listeye ilk adımı yazisim ♡
Cok geçmiş olsun.Aynı canım şimdi yattı uyutacak inş,ilaçla düşürdüm Ateş'ini çok inatçı ateşi var benim kızın,ismi beğenmenize sevindim :)
Dusmesine sevindim canmm :) begendik begendikk :) grubumzdan haftalik odevleri tam bekliyorum :)Aynı canım şimdi yattı uyutacak inş,ilaçla düşürdüm Ateş'ini çok inatçı ateşi var benim kızın,ismi beğenmenize sevindim :)
Geçmiş olsun canımsaolun kızlar
5 saatım geçtı hastanede.bı radyo çekinip dr a gosterdım sadece
Fılmde bişey yokmuş.zamanla gecer dedıler ahrısı
saol canimGeçmiş olsun canımgruplarımız ayrılmış ama gönüller bir olsun
KızAnka bi mesajında gördüm nazda bizde diye gibi bişey yazmışın,tamam bak tembelim ama
görevlerimi yapıyorum ben,bak bildirim topiğindeki listeye hiç bir hafta boşum yok eksiğim olabilir
siz tasalanmayın biz bu grupları ezer geçeriz
yeterki Nasıl olcak
chentiq bir an evvel açıklasın yeni görevler nerdeeeeee
![]()