- Emoji Skoru
- 4.920
- Puanlar
- 723
Üç kişiyiz bak listeye
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Üç kişiyiz bak listeye
Üç kişiyiz bak listeye![]()
Listenin son hali ne ki du bakim :)vuuuuuuuuuuu maşallah
neyse sonuncu belli en azından![]()
Ya imdaaaaattt. Yoldasimin dedigi gibi ne attin de. Daha kisa surercevap net: Hic bir sey
![]()
Evet atabildim. Bak niye hatirlattin ya.. cok seviyordum onlaribak ben biliyorum da söylüyorum
kendinden geçmiş sabunluk, neye yaradığı belli olmayan araç gereç, yine artık atın beni diye bağıran banyoya koyduğun o üzeri yazı olan şeyi attın mı![]()
Şiiiittt daha sonuncu yok ortada beraberlik varvuuuuuuuuuuu maşallah
neyse sonuncu belli en azından![]()
Puskurterek güldüm yeminle.
kubdef senin beni tesvik ediyor olman lazim. Ne istifledin ne demek yaa.....
Bak sen sonradan geldin bilmezsin etmezsin durumun vehametini
Kizimin 5 sene oncesinden sakladigim termometresi bozulmus. Atar miyim? Hayiiir. Kiz şimdi doktorculuk oynuyor onunla. Kapagini gecen yerde gordum atayim dedim. Kagit posetine attim. Sonra koz geldi anne bunun kapagini gordun mu, attim. Niye attin diye koyameti koparinca tekrar cikarip verdim. Napacaksa ....
Ya imdaaaaattt. Yoldasimin dedigi gibi ne attin de. Daha kisa surercevap net: Hic bir sey
![]()
Şiiiittt daha sonuncu yok ortada beraberlik var![]()
Ah canım yaa attım denir mi hiç. Görmedim anneciğim işimi bitirince beraber arayalım diyeceksin. Sonra beraber arayıp bulamayacaksın.çocuğu da istifçi yapacaksın ondan korkuyorum![]()
yalniz ben cocuk da olsa yalan soylemem. Bir baska yontem bulun cidden bana.... aglayan caresiz ikonAh canım yaa attım denir mi hiç. Görmedim anneciğim işimi bitirince beraber arayalım diyeceksin. Sonra beraber arayıp bulamayacaksın.çocuğu da istifçi yapacaksın ondan korkuyorum![]()
0Evet atabildim. Bak niye hatirlattin ya.. cok seviyordum onlari![]()
yalniz ben cocuk da olsa yalan soylemem. Bir baska yontem bulun cidden bana.... aglayan caresiz ikon