• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Uyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.

Uyh kizlar basimizda dert vardi bugun gerci hala var da onunla ugrastik girmedim hic. Esimin 19 yasindaki kuzeni 18 yasindaki kiz arakadasiyla kacmis dun geceden beri haber alamiyoruz. Karakoldu arkadaslarini arama sorup sorusturma derken gün bitti hala bi haber yok. Insallah baslarina bisey gelmez.
Korkmayin birsey olmaz onlar onceden planlamistir. Yalniz uzucu olan daha bu kadar kucukken buyuk bir sorumlulugun altinda ezilecekler

Canım inşallah bir an önce bulursunuz. Bizim de yavrularimiz var. Allah akil fikir versin. Ne kadar da uzulmustur anne babalari:KK43::KK43:

Günaydın kızlar.. 7 de kalktım. Namaz kıldım.
15dk leslie yaptım
24dk bisiklet sürdüm.
Ayaklarım bildiğiniz donuyor. Şişmiş resmen
Yaz mı iyi kış mı iyi.
Af allahım yaz olunca terledik diyoruz kis olunca donduk..

vintagecupcakes vintagecupcakes inşallah bulunurlar. Bu yaşta sorumluluk mahfeder ikisini de
Allah yardımcıları olsun

21 aralık 5 lisi

1- çamaşır yıka ✔️

2- oturma odası dip köşe sil✔️

3- merdivenleri sil ✔️

4- mutfağı topla✔️

5- oğlanın odasını sil✔️

Günaydın kızlarrr haftaya çarşamba gün bende ufak ufak başlıyım temizlemeye hep bana da aylık temizlik olmuş olur gerçi pazartesi kadın gelecek yardıma

10-11 ortalık toplama mararonu yapalım mı ne dersiniz?

22 aralık 5 li

1- banyoyu sil

2- yemek yap

3- kuruyan çamasırları katla

4- kızın nevresimlerini değiştir

5- kızın odasını sil

Ahhh bu gençlik Allah korusun onları yaaa hayy allahımmm rahatlık mı batıyor bu kızlara....

Back
X