• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

chentiq chentiq online olanları nasıl görüyon :işsiz:
Benim yapamadigim sey mi var ayolll :)) sen 100 den haber ver.. parnaaan nasi oldu
Çok kötü beddualar ettim chentiq chentiq sorma :KK70:

Ne sürüycem kız, buralardayım her gün bakıyorum neredeyse.
biliyordum... sendin degil mi o
.. adi patasica topik... kullerinde bogulasica topik :D :D :D dogarken nefesi kesilesice, kara kedi sansi cekesice topik :D :D iptal iptal iptal :)))

@3kizannesi köyün delisi olsan ne yazar.. ohooo oo saatlerce kendim caldim kendim oynadim. Zatii akilli olup herkesin derdini cekecegime deli olucan. Millet seni cekecek.. delilikte sinir tanimamm

Benim yapamadigim sey mi var ayolll :)) sen 100 den haber ver.. parnaaan nasi oldu
biliyordum... sendin degil mi o
.. adi patasica topik... kullerinde bogulasica topik :KK70: :KK70: :KK70: dogarken nefesi kesilesice, kara kedi sansi cekesice topik :KK70: :KK70: iptal iptal iptal :)))

@3kizannesi köyün delisi olsan ne yazar.. ohooo oo saatlerce kendim caldim kendim oynadim. Zatii akilli olup herkesin derdini cekecegime deli olucan. Millet seni cekecek.. delilikte sinir tanimamm
yok galiba:deli:pazartesi Dr gidecem ozaman alçıyı çıkarırlar herhalde bende akıldım artık Rabbim yardımcısı olsun böyle hastalarun 100 mü:bicak:

Ödev tamadır. Hatta mikrodalgayı da sildim.

Eklentiler

• 20161222_183929.webp
    20161222_183929.webp
    4,7 KB · Görüntüleme: 49
Besli yazmadim çocuk tan dolayi maratin saatlerim belli olmuyo. Ama bugun ev supurdum. Koltuklari sildim. Koridor halıları ni sildim. Odevi yaptim camasir katladım. 21 subat gorevini bu aksam cicuk uyiyunca yapcam ins...:KK76:

Nasıl geçiyor? Alışabildin mi? Çocuklar ne alemde?
Simdilik iyicene icine dalmadigim icin rahatım. Fiziksel yorgunluk gerektirecek seyler yapiyorum. Asil yorucu kisimlar daha başlamadi... cocuklar simdilik iyi. Allah daha iyi etsin. Evin isi karisik biraz :D

Herkese merhaba nadil gidiyir soğuklarla araniz? :halay:ben çok severim de cok carpti beni yaww:hasta:
Birde temizlik için durtulmem lazim. Malum badim @4leafclover yok bir suredir. Yahu nerde benim badimmmm:KK61:
Pazar gunu sahalara donus yapiyorum badim kusura bakma

Pek sevgili degerli topik sakinleri.
Artik kepenk kapatici olarak degil açıcı olarak is başındayim...

Size yazacagim o kadar sey var ki... Hazir uyku mahmutlugu varken uzerimde (Mahmur yerine mahmut yazdi telefon o da iyiymis :D :D) iki tanesini yazayim.

• Senelerdir kaza namazi kilarim aklima geldikce ama o kadar gecmis var ki bir turlu bitecek gibi gozukmezdi gozume. Bir kac ay once isaretleme yontemine basladim ve neredeyse her gun kildim azar azar. Hatta destek olun diye buraya haftalik 100 nafile diye yandas aradigimi da yazdim. Bugun baktim 10. Ayi bitirmek uzereyim.
Cikan sonuc (bunlari DENGE ye yazmam lazim)

Onceden kilarken yemek yapilacak, cocukla oynanacak, zaten kaza namazi yok diyen kafamin icindeki ses formasyon degistirdi. Simdi bir iki tane daha kil daha cok gunu karala diyor. Bir oturusta vakit namazlari bile zor gelirken artik vaktin 2 3 kati kadar kaza kilabiliyorum.

Kilmadigim zaman icimde bir tedirginlik bir an once abdest alsam da halletsem diye ilk bos animi kolluyorum.

Sanirim her cok azdan olur lafini ve aliskanlik kazanma surecini uygulama ile ogrenmis oldum.

• CokDigeri erken kalkma ile ilgili. Ise baslayali bir kac hafta oldu ama her sabah erken kalkma olayi ilginc bir sekilde hayatima girdi. Ortunmeye karar verdiğimde de boyle olmustu. Dogru zamanin gelmesini bekleyerek omur tuketiyoruz. Dogru zaman aslinda tam da o an. Adapte sureci muhtesem. Bizler harika bir mekanizmayiz. Sabahin kör karanliginsmda otomatik uyanip saatin calmasini bekliyorum. Dusunebiliyor musunuz ben!! Isin özü pes etmemek. Simdiki halimden gecmisteki halime sesleniyorum. Merak etme basaracaksin. Ne olursa olsun devam et. Isin olmasa da uyan. Oturacak olsan da uyan. Aksami edemem bayilacagim desen de uyan

Cok boluk porcuk yazdim.. bir ara kafam sakinken bunlari edebi hale getireyim.. :D :D (kim bilir kac ay sonra... daha pinara mutfak ipucu yazacagim, daha aresere yazacagim, daha eflale bir seyler yollayacagim hahaha)

Back
X