• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Pek sevgili degerli topik sakinleri.
Artik kepenk kapatici olarak degil açıcı olarak is başındayim...

Size yazacagim o kadar sey var ki... Hazir uyku mahmutlugu varken uzerimde (Mahmur yerine mahmut yazdi telefon o da iyiymis :KK70: :KK70:) iki tanesini yazayim.

• Senelerdir kaza namazi kilarim aklima geldikce ama o kadar gecmis var ki bir turlu bitecek gibi gozukmezdi gozume. Bir kac ay once isaretleme yontemine basladim ve neredeyse her gun kildim azar azar. Hatta destek olun diye buraya haftalik 100 nafile diye yandas aradigimi da yazdim. Bugun baktim 10. Ayi bitirmek uzereyim.
Cikan sonuc (bunlari DENGE ye yazmam lazim)

Onceden kilarken yemek yapilacak, cocukla oynanacak, zaten kaza namazi yok diyen kafamin icindeki ses formasyon degistirdi. Simdi bir iki tane daha kil daha cok gunu karala diyor. Bir oturusta vakit namazlari bile zor gelirken artik vaktin 2 3 kati kadar kaza kilabiliyorum.

Kilmadigim zaman icimde bir tedirginlik bir an once abdest alsam da halletsem diye ilk bos animi kolluyorum.

Sanirim her cok azdan olur lafini ve aliskanlik kazanma surecini uygulama ile ogrenmis oldum.

• CokDigeri erken kalkma ile ilgili. Ise baslayali bir kac hafta oldu ama her sabah erken kalkma olayi ilginc bir sekilde hayatima girdi. Ortunmeye karar verdiğimde de boyle olmustu. Dogru zamanin gelmesini bekleyerek omur tuketiyoruz. Dogru zaman aslinda tam da o an. Adapte sureci muhtesem. Bizler harika bir mekanizmayiz. Sabahin kör karanliginsmda otomatik uyanip saatin calmasini bekliyorum. Dusunebiliyor musunuz ben!! Isin özü pes etmemek. Simdiki halimden gecmisteki halime sesleniyorum. Merak etme basaracaksin. Ne olursa olsun devam et. Isin olmasa da uyan. Oturacak olsan da uyan. Aksami edemem bayilacagim desen de uyan

Cok boluk porcuk yazdim.. bir ara kafam sakinken bunlari edebi hale getireyim.. :KK70: :KK70: (kim bilir kac ay sonra... daha pinara mutfak ipucu yazacagim, daha aresere yazacagim, daha eflale bir seyler yollayacagim hahaha)
Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Maşallah sana. Keşke ben de kılabilsem. İpuçlarını bekliyorum bak:KK200:

Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.
Dün itibariyle tekrar başlamaya karar verdiğim sadeleşme hareketinde ilk güne başladım.

Bugün 6 da kalktım. Kızım ve eşim için kahvaltı hazırladım. Saç tarama, beslenme hazırlama ve uğurlama faslından sonra artık çekmeceleri kapanmayacak hale gelen orta sehpama el attım. 6 çekmece elden geçti. Tarihi geçmiş faturalar, bozulmuş aletlerin kullanma klavuzları, gereksiz kutular,ıvır zıvır ne varsa elden geçirdim. Tekrar düzene koydum ve 3 poşet çöp çıktı. Henüz oğlum uyanmadı. Kahvaltı için onu bekliyorum şimdi. İstanbul buzzz. Isınmak için yatağa girdim ama uyumak yok.

P pinartn hey sadeleşmek dedin vurdun beni can evimden .. İnan bi ara sadelesicem şöyle yapicam böyle yapicam dedim bahanelerim bir araya geldi bıraktım. Soğuk anacim havaa. Klimali odadan çıkası gelmiyor. Çıksa bile yemek bulaşık sadece.
Oğlan durmuyor anne anne içeri gel yanıma gel oyyy şuan uyuyir. Vee.çok sevgili kilocuklarima eksi katmak adına leslie yapıyorum. 45.dk niyetlendm bakalım. Hatta şuan yürüyorum yani. Oyy nerelere giden altta iki kat.üstte. üç kat.
Kafana.da bere.. Bi eldiven yok. Şuan da parmaklarım donuyooor

Yani kısacası pınar. İzindeyim sade yaşam ✔çok eşya haayirr

Y
Herkese günaydınlar hayırlı sabahlar.
Dün itibariyle tekrar başlamaya karar verdiğim sadeleşme hareketinde ilk güne başladım.

Bugün 6 da kalktım. Kızım ve eşim için kahvaltı hazırladım. Saç tarama, beslenme hazırlama ve uğurlama faslından sonra artık çekmeceleri kapanmayacak hale gelen orta sehpama el attım. 6 çekmece elden geçti. Tarihi geçmiş faturalar, bozulmuş aletlerin kullanma klavuzları, gereksiz kutular,ıvır zıvır ne varsa elden geçirdim. Tekrar düzene koydum ve 3 poşet çöp çıktı. Henüz oğlum uyanmadı. Kahvaltı için onu bekliyorum şimdi. İstanbul buzzz. Isınmak için yatağa girdim ama uyumak yok.
Yataga girersen uyursun. Seni taciz edeyim.

Bahsettigin 3 poset cop geri donusume gidecek mi? Elektrikli aletleri ayri kagitlari ayri ayri yerlere koydun. Zira sadelesmenin temellerinde rahatlamak arinmak ve dunyayi aritmak geliyor.

P pinartn hey sadeleşmek dedin vurdun beni can evimden .. İnan bi ara sadelesicem şöyle yapicam böyle yapicam dedim bahanelerim bir araya geldi bıraktım. Soğuk anacim havaa. Klimali odadan çıkası gelmiyor. Çıksa bile yemek bulaşık sadece.
Oğlan durmuyor anne anne içeri gel yanıma gel oyyy şuan uyuyir. Vee.çok sevgili kilocuklarima eksi katmak adına leslie yapıyorum. 45.dk niyetlendm bakalım. Hatta şuan yürüyorum yani. Oyy nerelere giden altta iki kat.üstte. üç kat.
Kafana.da bere.. Bi eldiven yok. Şuan da parmaklarım donuyooor

Yani kısacası pınar. İzindeyim sade yaşam ✔çok eşya haayirr
Sen sporunu yap, o da insanı çok iyi hissettiriyor. Sadeleşmek için de daha sıcak günleri beklersin :-) Aslında ben de üşüdüm ama akşamdan kafaya takmıştım bir kere. Yapmazsam rahat edemezdim. Bi ferahlık geldi şimdiden. Devamı da gelecek.

Y

Yataga girersen uyursun. Seni taciz edeyim.

Bahsettigin 3 poset cop geri donusume gidecek mi? Elektrikli aletleri ayri kagitlari ayri ayri yerlere koydun. Zira sadelesmenin temellerinde rahatlamak arinmak ve dunyayi aritmak geliyor.
Ayıp ettin patron. Sınıflandırıp da poşetledim. Piller de pil atık kutusuna gitmek için ayrıldı ;-)

Bir de içbir zaman kolay uykuya dalabilrn biri olmadım. Dün 11 olmadan yattım ama uyumam 1 i geçti

Çok güzel yazmışsın arkadaşım. Maşallah sana. Keşke ben de kılabilsem. İpuçlarını bekliyorum bak:KK200:
keske yok. Kilabilsem dedigin kaza Namazlari mi vakit nqmazlarimi. Ona gore serbethaneme bakacagim :D

chentiq chentiq hayırlı olsun işin tatlım. Ayyy kanxxx mi demeliydim. Hele o yüzden yoksun gözlerimiz seni arıyordu kiiii..
ay ay.. benim de seni ariyordu. Yazmiyorum ama hep okuyorum. Sen de yazmiyordun ama okudugunu biliyorum. Sadelesmeye ben de ara verdim. Evde olmuyorum ki anacim. Ama notlar cikardim. Mesela carsaf havlu gibi seylere bakacagim ilkten. Kendime bir yol haritasi ciziyorum. Cok zevkli ya boyle yazmak cizmek :))) ise baslayinca kase kullanmaya basladim gene. Kizlar imkaniniz varsa kase bastirin. Adiniza yada baska bir seye.

Mesela ....
Hayal edin bir....
Isler listenizin oldugu kagidi elinize aliyorsunuz.
Veeeee
Ustesinden gelinmistir
Yazili bir kaseyle basiyorsunuz. Ay kendi hayalimden kendi agzim sulandi.. delilik boyle bir sey istr :D :D

keske yok. Kilabilsem dedigin kaza Namazlari mi vakit nqmazlarimi. Ona gore serbethaneme bakacagim :KK70:

ay ay.. benim de seni ariyordu. Yazmiyorum ama hep okuyorum. Sen de yazmiyordun ama okudugunu biliyorum. Sadelesmeye ben de ara verdim. Evde olmuyorum ki anacim. Ama notlar cikardim. Mesela carsaf havlu gibi seylere bakacagim ilkten. Kendime bir yol haritasi ciziyorum. Cok zevkli ya boyle yazmak cizmek :))) ise baslayinca kase kullanmaya basladim gene. Kizlar imkaniniz varsa kase bastirin. Adiniza yada baska bir seye.

Mesela ....
Hayal edin bir....
Veeeee
Ustesinden gelinmistir
Yazili bir kaseyle basiyorsunuz. Ay kendi hayalimden kendi agzim sulandi.. delilik boyle bir sey istr :KK70: :KK70:
İş yerindeki " işlendi" kaşelerimiz geldi aklıma. Çalışmak güzel ya, ama çocukları bırakmak zor.

Sen sporunu yap, o da insanı çok iyi hissettiriyor. Sadeleşmek için de daha sıcak günleri beklersin :-) Aslında ben de üşüdüm ama akşamdan kafaya takmıştım bir kere. Yapmazsam rahat edemezdim. Bi ferahlık geldi şimdiden. Devamı da gelecek.

Gr lar giderse mutlaka iyi hissedicem. Bende de o huzursuzluk var işte. Aklıma koymam gerej sanırım senin gibi

15dk yapabildim anne diye viyakladi
ben de spora baslamaya baslama asamasindayim. Geberik gibi ben de takima yazildim. Kiz geberik sen neden bildirim yapmadin gecen hafta...

Ayıp ettin patron. Sınıflandırıp da poşetledim. Piller de pil atık kutusuna gitmek için ayrıldı ;-)

Bir de içbir zaman kolay uykuya dalabilrn biri olmadım. Dün 11 olmadan yattım ama uyumam 1 i geçti
ya iste gercek bir kulkedisi. Operim seni...

Günaydın.
chentiq chentiq hayırlı olsun yeni işin. İnşallah uzun yıllar mutlu olabileceğin bir iş olur.

Arkadaşlar benim için hayırlısını diler misiniz bu aralar?
tatlim is yeni degil. Iznimi bozdurup basladim ayni ise. Ama duana amin diyorum. Uzuuuun zaman mutlu olacagim bir is olur insallah. Zira os yerinde evden daha cok vakit geciriyoruz.
Yeniden gelmek istersen seninle her daim maratona kalkabilirim. Eve gittigim an basliyor maraton.

Ve her sey gonlunce hayirlisiyla olsun. Rabbim gönlünü ferahlatsin icine muhabbetini katsin. Aklini dimagini saptirmasin. Icine fitne fesat ugratmasin. Akil gozuyle degil gonul gozuyle gorebilmeni ve dogru kararlar verebilmeni nasip etsin. Rabbim sana furkan versin... amin

Günaydın.
chentiq chentiq hayırlı olsun yeni işin. İnşallah uzun yıllar mutlu olabileceğin bir iş olur.

Arkadaşlar benim için hayırlısını diler misiniz bu aralar?

Canım bolcaaa amin inş herşey gönlüne göre olur. İçindeki olumsuzlugu bi kenara at önce..

ben de spora baslamaya baslama asamasindayim. Geberik gibi ben de takima yazildim. Kiz geberik sen neden bildirim yapmadin gecen hafta...

ya iste gercek bir kulkedisi. Operim seni...

tatlim is yeni degil. Iznimi bozdurup basladim ayni ise. Ama duana amin diyorum. Uzuuuun zaman mutlu olacagim bir is olur insallah. Zira os yerinde evden daha cok vakit geciriyoruz.
Yeniden gelmek istersen seninle her daim maratona kalkabilirim. Eve gittigim an basliyor maraton.

Ve her sey gonlunce hayirlisiyla olsun. Rabbim gönlünü ferahlatsin icine muhabbetini katsin. Aklini dimagini saptirmasin. Icine fitne fesat ugratmasin. Akil gozuyle degil gonul gozuyle gorebilmeni ve dogru kararlar verebilmeni nasip etsin. Rabbim sana furkan versin... amin
:KK68:

keske yok. Kilabilsem dedigin kaza Namazlari mi vakit nqmazlarimi. Ona gore serbethaneme bakacagim :KK70:

Mesela ....
Hayal edin bir....
Veeeee
Ustesinden gelinmistir
Yazili bir kaseyle basiyorsunuz. Ay kendi hayalimden kendi agzim sulandi.. delilik boyle bir sey istr :KK70: :KK70:

Oyyy mantıklı geldi.
Ya ben giriyorum ama maratona başlıyorum demeyı unutuyorum. Bi bakıyorum işleri yarilamisim. Çalışmak güzeldi. Bekarken çalışıyordum. O zamanda.erken kalkıyordum şimdide..
Eskiden hafta.sonu heyecanı vardı.
Pazar.günü öğlene kadar uyumak vardı.
Şimdi günleri bile bilmiyorum bugün hangi gün aklıma öğrenmek gelmiyor.

Back
X