• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sebep?olan var olmayan var diye mi?
Bir cok sebebi var. Oncelikle bu topik benim ailem. Yani sizler.. ve ailemle her seyi Paylaşmak isterim.

Yaptigim sporu kildigim namazi temizligi sorunlarimi.. nitekim oyle de yapiyoruz.

Ama yakinda konu temizlik ekseninden tasip baska mecralara gidebilir diye cekinirim.

Bir digeri badim ustune alinmasin, degisik bir sey gorunce tarifini alip tarif defterine donusur diye..

Bir digeri, rejimde olan arkadaslarim var tatli gorunce canlari ceker yiyemezler diye

Bir digeri kimseyi mecbur etmek istemem. Zaten aksam menusu paylasan paylasir. Bir ata cocuklar icin faaliyet yazalim dendi ama istyen yazdi duzenli yapilmadi..

P_20161224_212106.webp

Bir cok sebebi var. Oncelikle bu topik benim ailem. Yani sizler.. ve ailemle her seyi Paylaşmak isterim.

Yaptigim sporu kildigim namazi temizligi sorunlarimi.. nitekim oyle de yapiyoruz.

Ama yakinda konu temizlik ekseninden tasip baska mecralara gidebilir diye cekinirim.

Bir digeri badim ustune alinmasin, degisik bir sey gorunce tarifini alip tarif defterine donusur diye..

Bir digeri, rejimde olan arkadaslarim var tatli gorunce canlari ceker yiyemezler diye

Bir digeri kimseyi mecbur etmek istemem. Zaten aksam menusu paylasan paylasir. Bir ata cocuklar icin faaliyet yazalim dendi ama istyen yazdi duzenli yapilmadi..
tamam tamam anlaşıldı:işsiz:

Kizceler badim uti yapio. Ben de maratona baslicamm... badim.. neyin maratonuna baslicam sen yukler misin iyi foto yukluyon sen :D :D :D

tamam tamam anlaşıldı:işsiz:
O:KK12: surat ne ole
Yazabilirsin dedim işte..
:hamarat: topigi mi burasi
:temizlik:topigi
Maratona var misin desem:KK11:yapan.
:63:
Mutfak tezgahini cek bakim dicem foto yuklemeyi bilmiyorsun :mad:

Ben kime meydan okucam simdi ben...

Badiiiiiimmmmmmmm...
Kollarim koptu ya.. sen de bitirmissin utuyu... severim seni..

Madem uyku gelince kahve de uyku kacirmiyor...

Kim su maratona var ::kahve:

ben yok diyorum... ama isteyen aksama su yemegim var desin.. diyen diyor zaten sunu yedik diye..

Ay maratonda oldum bittim ama yeni mesaj yazicam ballansirarak....

hemen kubdef kubdef e bagliyorum sizi

ya ben de aldim ne zamanda elim gitmiyor. Aciklamasina gozum korktu... sicakken yap dio iki turlu yapilisi var. Durulamasi nasi. Bana el atsama imdat

benim mottolara silkelenmedin. @eflalim topigin mottocuau olur musun bidenem

Sıkıp bekletiyorum ondan sonra kağıt havlu ile köpükleri alıyorum bol su ile duruluyorum sınra fırını biraz çalıştırıyorum

Badiiiiiimmmmmmmm...

Ütü mü yapsam yoksa beni çeken şu maratona öı katılsammmm

Badiiiiiimmmmmmmm...

Tamam kiz bişey demedim nazlaniyom:KK53::21: trip atiyom:KK19:

Back
X