• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Nego Nego birde'' paris pahasına ''filmi var biraz komedi fas filmi,güzel bir film tavsiye ederim

Nego Nego sana Aamir khan filmlerini tavsiye ederim adamın nerdeyse bütün filmleri gerçekten çok güzel

Tünaydın kızlar heryer bembeyaz çay keyfi yapıyorum hala ev dandini 12.30 da başlayacağım işlere maraton yapmak isteyen buyursun gelsin

7 ocak 5 lim

1- mutfak toplanacak süpürülecek

2- yataklar ve dağınıklık toplanacak

3- ev süpürülüp vileda tutulacak

4- 1 saat hiç elime telefon neyin almaksızın kitap okunacak

5- 30 dk yürüyüş 30 dk göbek atılacak

selam kızlar,geç kaldım bugün..herkesler iyidir inşallah..biraz geç oldu ama bildirim topiğine günlük ödevi yazdım.hepinizden full katılım bekliyorum hatunlar..bende film araştırmasına başlayayım bakalım.tam havası..

Savas Odası'nı izledim şimdi bitirdim. Ama beni rahatsiz etti... Sanki misyonerlik filmiydi. Çok abartmıslar. Bu benim düşüncem...
Evet Hristiyanlık üzerinden anlatılıyor ama ben onu Hristiyanlık olarak düşünmedim kendi dinimdem yola çıkarak izledim ;) kı tavsiye eden kişi de gayet muhafazakar bir insan. Bozulan aile ilişkisi için güzel bir film olarak düşünüyorum.

Nego Nego birde'' paris pahasına ''filmi var biraz komedi fas filmi,güzel bir film tavsiye ederim
Tamam canım ona sa bakarım
Nego Nego sana Aamir khan filmlerini tavsiye ederim adamın nerdeyse bütün filmleri gerçekten çok güzel
Aamir khana başladım bir ara, her çocuk özeldir le :) çoğu alt yazılı o yüzden de erteliyorum büyük ekranı bekliyorum :) üç idiot sırada ki mesela :)

dagci dagci filmin konusunu sormuşsun, bozulan aile ilişkisi yitirilen inanç duygusu duanın gücü üzerine bir filim. O yüzden senin ihtiyacın yok dua senin işin çünkü, teslimiyet senin işin :) yinede izle derim.

Back
X