- 9 Şubat 2015
- 3.951
- 7.048
- 158
Bende gündüz uyumuştum ya şimdi uykum yokkız ne geziyon bu saatte hadi o bebek emziriyor,ben de erken yattım 30 dk önce uyandım kk da geziniyom uykum yok
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende gündüz uyumuştum ya şimdi uykum yokkız ne geziyon bu saatte hadi o bebek emziriyor,ben de erken yattım 30 dk önce uyandım kk da geziniyom uykum yok
Al bi çatlak daha uyanukSavas Odası'nı izledim şimdi bitirdim. Ama beni rahatsiz etti... Sanki misyonerlik filmiydi. Çok abartmıslar. Bu benim düşüncem...

Bi ara izleyeyimSize izlemediyseniz The Help filmini önerebilirim ben çok beğenmiştim
Akşam üzeri 4 ten 8 e kadar uyuyunca gece uykusu yalan oluyor tabiiAl bi çatlak daha uyanuk![]()
Ben yarın kaynamaya gidecem tabi orada uyumazsam iyiAkşam üzeri 4 ten 8 e kadar uyuyunca gece uykusu yalan oluyor tabii
Banada öyle geldiSavas Odası'nı izledim şimdi bitirdim. Ama beni rahatsiz etti... Sanki misyonerlik filmiydi. Çok abartmıslar. Bu benim düşüncem...
alışverişe gidicez ama gitmeden bir maraton yapsam iyi olur benim de her yer dandini12:30 maratonuuuuuuu çıkın çıkın gelinnn hade bakemmmmm
Evet Hristiyanlık üzerinden anlatılıyor ama ben onu Hristiyanlık olarak düşünmedim kendi dinimdem yola çıkarak izledimSavas Odası'nı izledim şimdi bitirdim. Ama beni rahatsiz etti... Sanki misyonerlik filmiydi. Çok abartmıslar. Bu benim düşüncem...
Tamam canım ona sa bakarımNego birde'' paris pahasına ''filmi var biraz komedi fas filmi,güzel bir film tavsiye ederim
Aamir khana başladım bir ara, her çocuk özeldir le :) çoğu alt yazılı o yüzden de erteliyorum büyük ekranı bekliyorum :) üç idiot sırada ki mesela :)Nego sana Aamir khan filmlerini tavsiye ederim adamın nerdeyse bütün filmleri gerçekten çok güzel