- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
selamlar canim bazi sorunlar oldu giremedimKepenkler acilir
/open.
Tum temizlik malzemelerinde ucuzluk. Rapor vermeyen kalmasin.
dagci @hamra_86
IrResistibLe_ tum hastalar kacaklar gocekler
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
selamlar canim bazi sorunlar oldu giremedimKepenkler acilir
/open.
dagci @hamra_86
![]()
sorma,hava hafta içi de güneşliydi.Ha hay pilav üstü fasulye gece gece. Bizim çocuklar bir alem. Benimde küçük sabahın beşinde pilav makarna ister :)
Paylaşırım yine inşallah :)
Canım sirkeli su ile taharetlen
Ay ne kötü olmuş ya
istanbul ile yarışıyor memlekt canım.:)Günaydın herkese. Sonunda memleketim şanına yakıştığı gibi karı gördü .
Canım iyi olmuş aslında bu vesileyle dip köşe yapmışsın mis gibi :) bende geçen hafta yaptım iyi de geldi açıkçası. Tamam küf var duvarlar kapılar çok kirli ama napıyım eşim ihmal ediyor diye bende evimi ihmal etmek istemiyorum.sorma,hava hafta içi de güneşliydi.
e camlar da silinmeden olmazdı.
perdeler,kilimler,koltuk örtüleri her şey yıkandı.
mutfak banyo full temizlendi.
bir balkonu yıkamadım.
perdeleri yollukları yumuşatıcıyla yıkadım güzel güzel koksun diye.
3 kişi geldi yakınlardan.
bir de kalabalık olacak diye sabah da ek tatlı vs. yapmıştım.
hoş çocuklardan pek kalmadı.
ben de sinirden bütün gün yedim.
pazar iyi oldu ama iş yok.
gezdik biz de kızımla.:)
dün sabah çocukalr uyuyordu Allah'ım ne huzurlu bir sabah dedim.
storları kaldırdım.tüller kruvaze.
kardan ışıl ışıl bir hava.
evi toplayıp bir de makarna yaptım.
oturdum tv izledim.
ama çıkarken dedim hep böyle istemem çok sıkıcı aynı zamanda.
giyinirken bir ahesteydim ki pek hoşuma gitti.
çoğu zaman ne giydiğimi işte kendime gelince farkediyorum.:))
ama iki abah da spor yapmadım.
en ideal zamanlarımdı halbuki.
istanbul ile yarışıyor memlekt canım.:)
burda herkes kar diye ayılıp bayılıyor.
ayyy hiç özlememişim.(
ohhh temizliğin sana kalmış iştegünaydın kızlar.
ucuzluk hakkında hiç bir bilgim yok.
evden işe işten eve.:))
geçen hafta her gün bit yeri temizleyerek cumartesi gelecek misafirlerime son dakikaya kadar hazırlandım.
sonra kardan gelemeyeceklerini öğrendim.
temizlik hevesim söndü.(
yollukları bile yıkadım peteklerin önünde kurutmuştum.
camları da silmiştim.![]()
evet bi arada makarna istiyorduHa hay pilav üstü fasulye gece gece. Bizim çocuklar bir alem. Benimde küçük sabahın beşinde pilav makarna ister :)
Paylaşırım yine inşallah :)
Canım sirkeli su ile taharetlen
Ay ne kötü olmuş ya
evde değilim geçersem inşallahsabah sabah güldürdün beni kuzum ya,çok yaşa sen..
günaydınnn herkese,gününüz güzel olsun inşallah..havanın soğukluğunu anlatmaya kelime bulamıyorum,burnumun ucunu çıkarasım yok ofisten..
bugünün günlük ödevini bildirim topiğine yazdım kızlar,pes etmek yok,yola devam![]()
bende istiyorum o makinalardanCanım iyi olmuş aslında bu vesileyle dip köşe yapmışsın mis gibi :) bende geçen hafta yaptım iyi de geldi açıkçası. Tamam küf var duvarlar kapılar çok kirli ama napıyım eşim ihmal ediyor diye bende evimi ihmal etmek istemiyorum.
Dün çamaşır makinesi almıştık o geldi, su gider hortumu sığmadı, eşim yok adamlar kurdu gitti. O kadar stresliyim ki eşim asla bugün halletmez bir hafta sürünür en azya ben günlük iki makine açıyorum biliyor. Kurutmalı çok istedim almadı
Yani küf yüzünden çocuklar kaşınıyor, öksürüyor sinüzit oluyor![]()
Kepenkler acilir
/open.
dagci @hamra_86
![]()
Uzun suredir silinmeyen yerim yok. Her seyi cekip siliyorum.
+![]()
acaba mutfaktaki firinine zaman cekti hani su sari olan ilk aldigindabeyaz olanibu mesajı taşımasam olmazdı. Yeni gördüm![]()
![]()
![]()
acaba mutfaktaki firinine zaman cekti hani su sari olan ilk aldigindabeyaz olani![]()
neden kahkaha attigini anlamadim. Mesaji okudum acaba ne yazmisim diye gene anlamadim..bu mesajı taşımasam olmazdı. Yeni gördüm![]()
![]()
![]()
ya uyuyacaktim... geyik var dediler geldimAhahaha aranızda pinpon maçı izleyen kediye döndüm vallahi![]()
Badim utuyu nasil yapacaksin? Yeni utu mu aldin yoksa? Hatirladigim kadariyla esin en son pencereden firlattiydi. Bu evde kirisik gomlek giyiceksem, hic bir sey utulemeyeceksen, boşa yer kaplamasin diye... bu arada kirilan cami taktirdiniz mi? Kis donemi badim ya.. subyana yazik..Kimin evde utusu varbakalim hanimlar ciksin ortaya utu yapalim
.bir silkelenin kendinize gelin bakayım..bugünün ödevini yazdım bildirim topiğine,haydi canlanın biraz

dış kapıyı silebilirim canım,kaç gündür erteliyordum@MuskaM katılabilirsin tabiki..hoşgeldin..
günaydın hepinize kızlar,gününüz güzel olsun inşallah..
basit ödevler veriyorum ama katılım yine sıfır ya,bu topiğin titiz,temiz,becerikli hatunlarına ne oldu.bir silkelenin kendinize gelin bakayım..bugünün ödevini yazdım bildirim topiğine,haydi canlanın biraz
NAVLEE canım sağlıkla alsın bebeğini kucağına arkadaşın inşallah..
vakit konusunda sıkıntım olunca kendimi çok yorup,geriyorum.Canım iyi olmuş aslında bu vesileyle dip köşe yapmışsın mis gibi :) bende geçen hafta yaptım iyi de geldi açıkçası. Tamam küf var duvarlar kapılar çok kirli ama napıyım eşim ihmal ediyor diye bende evimi ihmal etmek istemiyorum.
Dün çamaşır makinesi almıştık o geldi, su gider hortumu sığmadı, eşim yok adamlar kurdu gitti. O kadar stresliyim ki eşim asla bugün halletmez bir hafta sürünür en azya ben günlük iki makine açıyorum biliyor. Kurutmalı çok istedim almadı
Yani küf yüzünden çocuklar kaşınıyor, öksürüyor sinüzit oluyor![]()
her şerde bir hayır varmş.Badim utuyu nasil yapacaksin? Yeni utu mu aldin yoksa? Hatirladigim kadariyla esin en son pencereden firlattiydi. Bu evde kirisik gomlek giyiceksem, hic bir sey utulemeyeceksen, boşa yer kaplamasin diye... bu arada kirilan cami taktirdiniz mi? Kis donemi badim ya.. subyana yazik..![]()
Allah yardımcısı olsun.Hayırlı sabahlar kızlar birazdan hastaneye gidecem çok sevdiğim arkadaşım Komşum sezeryana girecek bebeği olacak inşallah sağ salim kucağına almayı nasip eder Rabbim
Günaydın herkese. Sonunda memleketim şanına yakıştığı gibi karı gördü .
10 ocak maddelerim :
Günlük işler :
1. Ev süpürülecek
2. Yerler silinecek
3. Wc temizlenecek
4. Bir çekmece düzenlenecek
5. Halılar fırçalanacak
Manevi listem :
1. Namazlar kılınacak
2. Kuran-ı Kerim okunacak
3. 50 sayfa kitap okunacak
4. Esmalar okunacak