• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hanimlar bence artik Vol 3 zamanimiz geldi..
Dip boyasi gibi bisi..
Az once zambakta söyledi
SALLAMAK..
Sanki artik Vol 2yi biraz sallıyoruz..
Biraz mi dediimm..
Degistiriyorum..
ARTİK VOL 2 Yİ SALLİYORUZ..
Bosveriyoruz..
Bildirim yapmayiveriyoruz..
Günlerce ugramayiveriyoruz..
Buble gunlerdir uğraşıyor ama kimse orali degil..
Chentiq kac sistem degistirdi yok yine kimse orali degil..
Ben diyorum ki artik sistem degismesin..
Topik degissin..
Vol 3 olsun..
Harbiden kullerden dogalim..
Ama böyle bi topik olmasin..
Duzenli girilen bi topik..
Onem verilen bi topik..
Temizlik ve arkadadlik vadeden bi topik..
Simdi bunu okuyan sana noluyor demesin..
Ya da desin..
Bende soyle aciklayayim..
Buraya ilk katildigimda bitik durumdaydim ciddi manada toplandim..
Bana iyi gelmişti cunku sicakti..
Ama simdi her giren kapiyi pencereyi acik birakiyor..
Badim de yoruldu..
Yeni bisi olsun..
Hepimize iyi gelsin..
Yeni topigi kimler istiyor lütfen alta dogru listeyi uzatalim..
Bu mesaji her okuyan yeni topige gelmke zorunda degul..
2 gun girip 3.gun girmeyecek olanda gelmek zorunda degil..
Gerekirse topik 5 6 kisilik olsun..
Ama samimi olsun..
Paylasalim..
Herseyi paylasalim..
Sevinc..
Mutluluk..
Uzuntu..
Sikinti..
Dert..
Ne olursa..
Siz anladiniz bence..

YENİ TOPİK SAKİNLERİ

@chentiq

@kubdef

@dagci

cnntrm cnntrm
Ben de varım:KK24:

Yeni topik yokmus hanimlar ilk mesaj duzenlenecekmis..

Yeni topik yokmus hanimlar ilk mesaj duzenlenecekmis..

Bence de yeni topik açmaya gerek yok. Yani daha doğrusu değişimi yeni bir başlığın sağlayacağını düşünmüyorum. Topiği canlandırmak için gerekli olan şey katılımcıların istekli olması. Herkes istekliyse burda da başarabiliriz zaten. Pazartesi itibariyle ben de işgücü olarak da burdayım :)) chentiq chentiq ne düşünüyor bilmiyorum ama herkes formatta ne olmasını istiyorsa yazsın bence. Uygun olanlar belirlenip ilk sayfa ona göre güncellenirse yeterli olur canlanmaya diye düşünüyorum.

gecmis olsun. Sana vurma sebebim vadelilenler hakkimiz deyip beni topige otmistin ya o idi..

iyi bile dayandin. Ben yeni topik acacam. Kimseyi de almicam :KK70:

sen ve ben haric digerlerine zaman sinirlamasim biz istikrarlilardaniz canim.

daha once eflale de soylemistim. Namaz icin 2 arti kitap icin 1 arti. Boylelikle hangi artinin ne icin oldugunu anlayacagim ben. O da bir chentiq yontemi :KK70:
biliyorum daha önce söylediğini fakat niyesini anlamadım

Bence de yeni topik açmaya gerek yok. Yani daha doğrusu değişimi yeni bir başlığın sağlayacağını düşünmüyorum. Topiği canlandırmak için gerekli olan şey katılımcıların istekli olması. Herkes istekliyse burda da başarabiliriz zaten. Pazartesi itibariyle ben de işgücü olarak da burdayım :)) chentiq chentiq ne düşünüyor bilmiyorum ama herkes formatta ne olmasını istiyorsa yazsın bence. Uygun olanlar belirlenip ilk sayfa ona göre güncellenirse yeterli olur canlanmaya diye düşünüyorum.
evet haklisin. Mesela bence eski grup formatina donelim grup uyeleri grubundakileri takip etsin
Bide fotgrafli meydan okumalar geri gelsin

Ben de ayni sekilde dusunuyorum. kubdef kubdef in dediklerine katılıyorum. Sag olsun guzel yazmis. Yalniz yeni topik degil kisiler onemli senin de dedigin gibi. Canlanmasi icin yeterli. Bir de artik cok yoruldum. Hakkaten cok yorgunum. Ailemi herkesin herseyin onune koyuyorum artik. Ha eskiden oyle degil miydi. Degildi malesef. Bu topik bana cok sey ogretti cnntrmcim.

Senin ozel de attigin bir mesaj vardi kulagima kupe. Hic unutmadim. Ben cocugum atesliyken de geldim gecmis okudum cevap verdim. Kendim yatakta hasta uzanirken de.. gecenin 3 unde 4 unde gozumden uyku akarken de...

Yoruldum gercekten. Yeni topik demek yeni sorumluluk. Yeni insanlar. Her heyecanlanan gelmek katilmak isteyecek. Bana adam gibi yanimda arkamda duracak kisiler lazim. 4 kisi olsun ama saglam olsun. Oyle olursa olurum gene. Ve bu topikte cok guzel insanlar tanidim. Cok guzel insanlar kattim hayatima. Duygusal bir bagimliligim oldu. Sanki yavrumu birakacak gibi hissettim bir an. Belki komik geliyor. Ama oyle.... Ismini degistiririz. Kullerden dogduk hepimiz nasilsa.. dibimiz geldiyse boyatalim :)

biliyorum daha önce söylediğini fakat niyesini anlamadım
niyesi su sekilde.

Mesela birisi + koydu. Sorma geregi duymayayim. Acaba bu namazin artisi mi yoksa kitabin artisi mi diye

Eger tek arti varsa anlayacagim ki kitap okumus
Iki arti varsa anlayacagim ki namaz kilmis
Uc arti varsa anlayacagim ki ikisini de yapmis.

Çok zor yeni doğum yapmışsın, içinde endişeler bebeğinle ilgili. Allah yaşatmasın bir daha.
İlk doğumda yaşadım onu. Açlıktan havale geçirdi benimki. Eve geleli bir gün olmuştu, o korku o an gözümün önünden gitmiyor. Allah'ın hikmeti eldivenlerini çıkarmıştım, ellerinin kasilmasindan anlamıştım. Annemle apar topar götürmüşlerdi hastaneye, ben dikislerden tek başıma asla hareket edemiyordum. Evde ağla ağla içim çıkmıştı.
Hipoglisemi olmuş açlıktan şekeri 30 a düşmüş. 3 gün yoğun bakımda yattı, iki saatte bir emzirmek için hastaneye gittim gece gündüz. Göğsümü tutamamisti, orda hemşireler alıştırmıştı.
Öyle çok ödemim olmuştu ki, hamileyken olmamıştı hiç. Ellerim ayaklarım davul gibi olmuştu. Şiddetli baş ağrısı tutmuştu. Spinal olduğum için yatmam gerekiyordu, bende ne yatması uyuması hep ayaktaydım, sonuç omurilik sıvısı dengesizlestiģi için müthiş bir baş ağrısı. Migren ilacı vermişti doktorum mecburen.
Ahh ne günlerdi. Ondan sonra eşim değişti aşırı derecede çocuğa bağımlı pimpirikli bir adam oldu. Ben hiç lohusalık yaşayamadım, adam benden daha çok lohusaydı.
İkinci doğumda bu yüzden panik atak geçirdim doğum anında, ölücem sandım tansiyonum aşırı düştü bayılıyordum. Ama doğum sonrası dikisten yana rahattım çok şükür, tek başıma hareket edebiliyordum.
Bunda da tek böbrekli olduğu için öldük öldük dirildik.
Doğuyorlar büyüyorlar ama ne güçlükle :KK43:
offf Rabbim korusun çok zor günler geçirmişsin

Aynen oyle canim. Allah evlatlarimiza bize akil ruh beden sagligi versin.. fani dunya..
amin canım

merhaba. Seninle pek ilgilenemedim. Sakin motiveni kaybetme. Bastaki kurallara takilma su an gecerli degiller. ( vintagecupcakes vintagecupcakes :KK11:)

bildirimin gunu de degismis. Ctesi bildiren bile var. Ben de sunu dusundum. Gun sinirlamasi olmadan. Bitiren yazsa nasil olur? Mesela P pinartn 50 rekat yapmis. 50 daha yapinca yazsin.. sanki daha iyi olur gibime geldi. Tabi ama azimliler gene haftalik yapmaya devam etsin.

Bu aradaaaa gecmise bakacagim. Ben 1 senemi tamamladim biliyor musunuz..:rapci:
maşallah Rabbim babada nasip etsin inşallah

Vur anam vuuuuurrr bide sen vur :)
Benim cadi yine hastaydi ishal ve ates enfeksin varmis bagirsaklarinda yeni yeni iyilesmeye basladik ondan once de annem hastaydi 2 gun orda kaldim. Esim de grip. Bi saglam benim evde ama ne kadar saglamim ben de bilmiyorum :KK43:
çok geçmiş olsun canım

Ben de ayni sekilde dusunuyorum. kubdef kubdef in dediklerine katılıyorum. Sag olsun guzel yazmis. Yalniz yeni topik degil kisiler onemli senin de dedigin gibi. Canlanmasi icin yeterli. Bir de artik cok yoruldum. Hakkaten cok yorgunum. Ailemi herkesin herseyin onune koyuyorum artik. Ha eskiden oyle degil miydi. Degildi malesef. Bu topik bana cok sey ogretti cnntrmcim.

Senin ozel de attigin bir mesaj vardi kulagima kupe. Hic unutmadim. Ben cocugum atesliyken de geldim gecmis okudum cevap verdim. Kendim yatakta hasta uzanirken de.. gecenin 3 unde 4 unde gozumden uyku akarken de...

Yoruldum gercekten. Yeni topik demek yeni sorumluluk. Yeni insanlar. Her heyecanlanan gelmek katilmak isteyecek. Bana adam gibi yanimda arkamda duracak kisiler lazim. 4 kisi olsun ama saglam olsun. Oyle olursa olurum gene. Ve bu topikte cok guzel insanlar tanidim. Cok guzel insanlar kattim hayatima. Duygusal bir bagimliligim oldu. Sanki yavrumu birakacak gibi hissettim bir an. Belki komik geliyor. Ama oyle.... Ismini degistiririz. Kullerden dogduk hepimiz nasilsa.. dibimiz geldiyse boyatalim :)

niyesi su sekilde.

Mesela birisi + koydu. Sorma geregi duymayayim. Acaba bu namazin artisi mi yoksa kitabin artisi mi diye

Eger tek arti varsa anlayacagim ki kitap okumus
Iki arti varsa anlayacagim ki namaz kilmis
Uc arti varsa anlayacagim ki ikisini de yapmis.
ben yanındayım canım

İsim değişikliği olacakmı chentiq chentiq eğer yapacaksanız isim bulalaım mı lütfen lütfen lütfen

Ay ben yeni duzeni anlamadim ya bi ara uyeligim falan iptal oldu o sirada benim bag tamamen koptu kizlar. Namaz kitap temizlik mi oldu simdi. Ben namaz kilmiyorum kafadan full eksi bu kisim. Kitap olrak kpss calismaya calisiyorum mesela temizlik deseniz her zamanki ben iste :)

Ay ben yeni duzeni anlamadim ya bi ara uyeligim falan iptal oldu o sirada benim bag tamamen koptu kizlar. Namaz kitap temizlik mi oldu simdi. Ben namaz kilmiyorum kafadan full eksi bu kisim. Kitap olrak kpss calismaya calisiyorum mesela temizlik deseniz her zamanki ben iste :)
Benim telefon serviste oglanin aglamadigi zamanlarda girip bakabiliyorum 30 gun once gelmez demisler daha 10 gün oldu

Back
X