- 2 Aralık 2014
- 4.215
- 9.599
- 108
oyle yapma iste bir kisi fire verince herkes veriyorŞimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririm![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyle yapma iste bir kisi fire verince herkes veriyorŞimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririm![]()
Şimdiden grup üyelerinden özür dilerim kesin ben fire veririm![]()
fire vermenin tek istisnasi var. O istisna icin dualarimdasinkaybolmasin diye yazdim. Bir iki tane daha yapar 20 ye tamamlarim. 15 yapan da girer...chentiq kuzum siz en son nereyi odak noktası seçmiştiniz hatırlamıyorum ama ben malum yaklaşık 4 aydır evde iki aile olarak (annem-babam ve biz) yaşadığım için mutfak düzenim haliyle karman çorman oldu (annem öyle düşünmüyor tabi kendi düzenini kurdu çünkü :) ) Bu sebeple mutfaktan başlamak isterim.
1. Mutfak dolapları düzenlenecek
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek
3. Buzdolabı iç dış silinecek
4. Fırın temizlenecek
5. Davlumbaz temizlenecek
6. Çekmeceler düzenlenecek
7. Ocak temizlenecek
8. Avize/lamba silinecek
9. Kapısı silinecek
10. Camlar silinecek
11. Tülü/perdesi yıkanacak
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek
15. Fayanslar silinecek
16. Yeri süpürülüp silinecek
17. Masa ve sandalyeler silinecek
Eksiği fazlasıyla benden maddeler bunlar. Kaçının listeye gireceğine veya bu maddelerden kaçının yapılması gerektiğine sen karar verirsin artık. Bebek uykuya dalamadığı için mesajı kaç defada yazdım bilmiyorum. Geç oldu biraz kusura bakma..
bu haliyle bile cok guzel olmus.Günaydın bu mesajı alıntı yapmayı unutmuşum. Cevabın beni mutlu etti teşekkür ederim . Evet günün sonunda + - yapıyorum - ler hala rahatsız edici malesef onları azaltmaya umut ediyorum
ben de dun kimbilir kacta yattimGünaydınlar!!!
Size bir ce eee diyip kaçmak istedim. Gece 3.30'da yattım yatak soğumadan geri döneyim. Sonra uzuuun bir aradan sonra dönüşüm şerefine minik bir kutlama yaparız inşallah![]()
benim yerime de sokul o yataga... ahh ahh..
fire vermenin tek istisnasi var. O istisna icin dualarimdasin
kaybolmasin diye yazdim. Bir iki tane daha yapar 20 ye tamamlarim. 15 yapan da girer...
bu haliyle bile cok guzel olmus.
ben de dun kimbilir kacta yattimbenim yerime de sokul o yataga... ahh ahh..
![]()
Aliskanlik mecbur edindim. Ama haftasonu icin hala didiniyirum. Zorlaniyorum. Bir araTeşekkür ederim.. erken kalkma alışkanlığı edibebildin sanırım bunu istiyordun tebrikler. Ben de okul zamanı erken kalkarım ama son zamanlarda çocukları gönderdikten sonra 2 saat daha uyuma adetim oluştu onu değiştirmeye çalışıyorum.
Aliskanlik mecbur edindim. Ama haftasonu icin hala didiniyirum. Zorlaniyorum. Bir arawisdom01 vardi cok guzel kalkip kahve icmeye baslamistik ama uzun surmedi.. haftasonu cok zor ya...
benim de hafta sonum full temizlik diyebilirim.Ben bu topiğe yeni bi şey getirmiş gibi olmak istemiyorum ama başka türlü de aranıza katılamıyorum.
O yüzdenchentiq ve diğer uygun olanları, geleneksel haftasonu maratonuma davet ediyorum.
Benim maratonum tüm gün sürüyor. Haftaiçi yapmam gerekenleri haftasonu yapmaya çalışıyorum.
Tabi kızla ilgilenmek de bu maratona dahil. :)
Herkese iyi mutlu huzurlu haftasonları
badi konusunda gecikmeli edindim ama gerçekten dayanmadı.Su an 10 kisi goruluyir . Eflalim de vardir ama ptesi okur. Listeleri geuplari yeniden bolup de iki uc aya kalmadan tekrar dagilir diye korkuyorum.
- Gunluk odevler devam.
- Gunluk besli isteyen yazar.
cnntrm ile benim gibi yazmak istemeyen serbest.
dagci gibi badisi surekli degisen kendisine badi dayanmayan arkadaslarimiz oldugu icin
bu sistem kalkmistir. Arzu eden gönüllü olarak devam edebilir ama kimseyi zorlamam.
- 15 gunluk odak noktasi listeleri verilecektir.
- Meydan okumalar devam edecektir. @Titan_ gibi foto paylasmak istemeyenler paylasmaz. Ama genel olarak paylasilacaktir.
- Sorusu yada onerisi olan yoksa gece ilk mesaji ve topik adini bu listedekilerle beraber guncelliyorum.
benim de gozumde tutuyor. Simdiden hayal ediyorum. Gidince hangi dalobi yapacagimi kurguluyorum. Su gruplar bir belirlensin.benim de hafta sonum full temizlik diyebilirim.
ama geçtiğimiz hafta genel temizlikten sonra hafta içine yaydım bir kısmını.
badi konusunda gecikmeli edindim ama gerçekten dayanmadı.(
Nego bana uygun gibi ama badisi vardı talep etmedim.
neyse sorun kökten çözüldü.:)))
odak noktasına hemen başlayalım,hazır her yer temizken.
detaylara inerim.:))
Hakkaten nerde senin kanki?Aliskanlik mecbur edindim. Ama haftasonu icin hala didiniyirum. Zorlaniyorum. Bir arawisdom01 vardi cok guzel kalkip kahve icmeye baslamistik ama uzun surmedi.. haftasonu cok zor ya...
Saatlerini de soylemen lazim.Listeye ekleyemiyorum beceriksizligimden ama yazarsaniz sevinirim. Calisan evli 3 cocuklu
Evet buldum. Yanilmis da olabilirim kusura bakmayin. Ben zaten sahsima ozel bir ilgi beklemiyorum dedigin gibi herkesin isi basindan askin. Evet arti eksi de yapabilirim. 3 ten sonra evdeyim yani benim temizlik mesaisi o zaman basliyormerhaba. Hislerin seni yaniltmis. Burada kabul görmek yada gormemek diye bir sey yok. Sadece eskisi kadar sık girmiyorum. Topik sahipligi diye bir sey de yok. Sadece konuyu actik devam ettirdik oyle iste.
Buranin genel raconudur. Muhabbete direk dalinir. Yoksa biri gelsin de beni sorsun diye beklersen herkesin isi basindan askin.
Cok memnun oldum tanistigimiza. Unutulmasina ise aldirma. Cok gelen oldugundan bazen nickleri aklimizda tutamiyoruz. Eflal gibi sen de gunun sonunda +/- yapacaksin degil mi..
ben sana cok yazdim geldiginde. Hatta ayni memleketteyoz. Acikcasi geldim ilgilenen olmadi ben de geri gittim demen cok sasirtti. Ben seni yan topikte gorene kadar nereye kayboldugunu bile bilmiyordum. Buraya geliriz isimizi gucumuzu yazar sonra da sohbet ederiz. Eger sohbet konusu acmissan da cevap veren olmadiysa, yada herhangi bir soruna. Siteminde haklison. Ama burada arkadasliklar cok eski yeni geleni de kabul etmiyorsunuz diye bir sey yok kiml. aksine insanlar geliyor bir iki gun yazip cikiyorlar diye uzuluruz biz. Ve ben geleni genelde hatirlarim. Burada herkesin kafasinda az cok yer etmossindir. Bos yere sıkmissin guzel canini.. neyse yazmaya baslamossin ya yeniden.. o da guzel.