• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yaptiklarimi yazacak mecalim yok. Tum ev bal dok yala oldu.. yarin ayrintilari eflalvari yazarim.. bikkinlikla degil balerina cif edasiyla :D

Utu maratonu isteyen olursa gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz

Yaptiklarimi yazacak mecalim yok. Tum ev bal dok yala oldu.. yarin ayrintilari eflalvari yazarim.. bikkinlikla degil balerina cif edasiyla :KK70:

Utu maratonu isteyen olursa gecenin ilerleyen saatlerinde görüşürüz
Al benden de o kadar ama benim tüm ev değil mutfak ,oturma odası ,hol ve banyo üçlüsü film önerisi varmı kendime ödül verecem film süt ikilisiyle has bide ağrı kesici

Halilarimi yikamaya vermistim. Oyle temiz yikamislar ki mutluluktan aglayacagim nerdeyse. Bi yun halim vardi. Bayagi severek almistim aldiktan kisa sure sonra cay dokuldu ne yaptiysam bi turlu cikaramadim. Kac kere hali yikamaciya gitti ayni leke ile geldi cikaramadik diye ben de artik umidi kesmistim. Ay bugun halilari acinca leke yoktu ya nasil sevindim. Bence evde en onemli sey hali temizligi. Halilar temiz olunca sanki her yer temizmis gibi geliyor bana
neyle temizlemisler sorsaydin. Ben de bugun noyetlendim de adam benim halilari begenmedi heralde uzak dedi gelemem dedi. 3 tane hali var..

Al benden de o kadar ama benim tüm ev değil mutfak ,oturma odası ,hol ve banyo üçlüsü film önerisi varmı kendime ödül verecem film süt ikilisiyle has bide ağrı kesici
film bul da ben de odul vereyim ya. Super gider

Beni maraton degil oglan ve misafir yordu
Misafir gelecekti iş yapıyordun sonra oğlan izin vermedi onun la ve iş arasında mekik dokudun sonra misafirlerin gelmesine yakın çocuk sakinleşti sonra koştur koştur işleri bitirdin ama yorgunluktan bittin uyusan bidaha uyanmayaca gibisin .o arada misafirler geldi senin çocuk uslu uslu oynuyor ,aaaa ne akıllı çocuk bu bizimki hiç oynamaz böyleee dediler tabi sen çıldırdın içinden ve az önce oğlunun oynamak için eline aldığı oyuncakları ve biblo yada kitap her neyse misafirin çocuğu gözünüzün içine baka baka kırsın ve annesi aaa yapma bitanem aşkım desin tabi daha bitermi onlar gelecek diye saatlerce temizlediğini evi ikram etti Gin yiyeceklerle batırması yorgun dimi

zambak86 zambak86 benim de yatili misafirim geliyor. Hic mi os yapmiyorsun hep misafire mi yaptırıyorsun isleri? Camasirlarino da mi yikamiyorsun. Yoksa kirisik mi giyiyorsun. Yada nete yazacak firsatin mi olmuyir?

Misafirle bildirim yapma arasindaki bağlantıyı kuramadim cunku.. bir aciklik getir noluuurrr grupdasimmmm...

Misafir gelecekti iş yapıyordun sonra oğlan izin vermedi onun la ve iş arasında mekik dokudun sonra misafirlerin gelmesine yakın çocuk sakinleşti sonra koştur koştur işleri bitirdin ama yorgunluktan bittin uyusan bidaha uyanmayaca gibisin .o arada misafirler geldi senin çocuk uslu uslu oynuyor ,aaaa ne akıllı çocuk bu bizimki hiç oynamaz böyleee dediler tabi sen çıldırdın içinden ve az önce oğlunun oynamak için eline aldığı oyuncakları ve biblo yada kitap her neyse misafirin çocuğu gözünüzün içine baka baka kırsın ve annesi aaa yapma bitanem aşkım desin tabi daha bitermi onlar gelecek diye saatlerce temizlediğini evi ikram etti Gin yiyeceklerle batırması yorgun dimi
Misafirlerim dun geldi bugun aksam gittiler kayinlarim bizdeydi

Kizlar bana bir akil verin mutfak dolaplarinin kapaklari kırık ve cok yukarıda dolap ve az
Ev kira ev sahibi hiçbirşey yapmiyor bizimde yapacak durumumuz yok biz yaptiralim kiradan duş dedik onuda kabul etmiyor mutfak adam olmuyor artik sasirdim mutfak 3 mt 4mt halida alamadik uygun fiyatli hali fileks alsam olur mu dolap icin neler yapabilirim

Kizlar bana bir akil verin mutfak dolaplarinin kapaklari kırık ve cok yukarıda dolap ve az
Ev kira ev sahibi hiçbirşey yapmiyor bizimde yapacak durumumuz yok biz yaptiralim kiradan duş dedik onuda kabul etmiyor mutfak adam olmuyor artik sasirdim mutfak 3 mt 4mt halida alamadik uygun fiyatli hali fileks alsam olur mu dolap icin neler yapabilirim
bence dolaba karışma tehlikeli bi durum yoksa tabi ve kaydırmaz halı alabilirsin altı için güzel olur

Yatak odam da 2.70 e 4.20 ince uzun ve kullanışsız yatagi koyunca petek kapanıyor yan koyuncada bir tuhaf oldu odanin bir duvarinda 1 mt ninde kiris var sasirdim gardolabi kapinin oldugu bolume koyduk olmadi diger duvara koyduk bu defada kapagin birini yatak kapatti sasirdim ez gardolap alsam olur mu u gardolabim kirik zaten yatagin yerini degistirme sansim var mi sizce

bence dolaba karışma tehlikeli bi durum yoksa tabi ve kaydırmaz halı alabilirsin altı için güzel olur
Halifleks buldum kaymaz tabanli ama cok mu ince olur bilemedim dolap icin cozum bulmak istememin nedeni hersey karışık ve dışında tezgahin altinda dolap yok zaten

Back
X