• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IMG_20170123_012101.webp

IrResistibLe_ IrResistibLe_ kahverengi çeyizde hediye gelmişti Beyza olanını da eşimle beraber yaptık çocuk karyolasıydı eltimden getirdim TV sehpam yoktu bunu yaptık ,arkadaştan eşim elektrik li testere getirdi odanın içinde bi kış günü yaptık

IrResistibLe_ IrResistibLe_ a101'e dolaplar geliyor ya sık sık. Onu takip et 90-100₺ civarı oluyor genelde. Şimdi mutfakta kullanırsın. İlerde başka bir eve çıktığında da evin herhangi bir yerinde kullanabilirsin. Ben banyoya almıştım. Süper kalite değil ama beyaz olduğu için her yere gider. Yatak odasına da bez dolap alabilirsin.

Eklentiler

• IMG_2524.webp
    IMG_2524.webp
    22 KB · Görüntüleme: 68
  • IMG_2525.webp
    IMG_2525.webp
    14,7 KB · Görüntüleme: 55
  • IMG_2526.webp
    IMG_2526.webp
    20 KB · Görüntüleme: 59
chentiq chentiq filmi izle ben şimdi bitirdim ağlaya ağlaya bi hal oldum .çocuğun saçları aynı kızımın ki gibiydi daha fazla ağladım çok güzel bi film di kızlar izlenmeyen varsa izlesin izleyenler de niye önermediniz ki

Kalktım gecenin bir buçuğunda 2.5 tane(birinin sadece onunu) kapı sildim. Grup arkadaşlarim mahcup olmasın...
gecenin 1.5 helal olsun ya.. iste bu..

@klbk33
@pinartn
chentiq chentiq
IrResistibLe_ IrResistibLe_
kubdef kubdef
@smykmy
@zambak86
@areser
NAVLEE NAVLEE
@eflalim+
cnntrm cnntrm
@zambak86

Çok pardon da kitap okuyan arkadaşlar nerde:duduk:

200 sayfadan fazla okudum ben:21:
ben bu hafta kitap okuyunca bildirimi unutmusum haliyle. Gideyim tek artimi koyayim. Kece ile faaliyetlerini de paylas.

----@@@----
  • GÜNLÜK 5 MADDE:
  1. Dünden kalan 2 odanin tozunu almak
  2. Sandalyelerin minderi silinecek
  3. Mutfak cekmeceleri duzenlenecek
  4. Firina surulen domol silinecek
  5. Toz bezleri yikanacak

• GÜNLÜK ÖDEV:
    • Muamma

• İLK HAFTANIN ALIŞKANLIĞI AKŞAM BULAŞIK BIRAKMAMAK+

• ODAK NOKTASI MADDELERİ:
1. Mutfak dolapları düzenlenecek -
2. Mutfak dolapları iç dış silinecek -
3. Buzdolabı iç dış silinecek +
4. Fırın temizlenecek -
5. Davlumbaz temizlenecek +
6. Çekmeceler düzenlenecek -
7. Ocak temizlenecek +
8. Avize/lamba silinecek -
9. Kapısı silinecek -
10. Camlar silinecek +
11. Tülü/perdesi yıkanacak -
12. Bulaşık makinesi iç dış temizlenecek +
13. Prizler/elektrik düğmeleri silinecek +
14. Tezgah, lavabo, batarya temizlenecek +
15. Fayanslar silinecek +
16. Yeri süpürülüp silinecek +
17. Masa ve sandalyeler silinecek +

chentiq chentiq filmi izle ben şimdi bitirdim ağlaya ağlaya bi hal oldum .çocuğun saçları aynı kızımın ki gibiydi daha fazla ağladım çok güzel bi film di kızlar izlenmeyen varsa izlesin izleyenler de niye önermediniz ki
Kiz hamile misin yoksa. Verdigin tepkiler benim hamilelik tepkilerim. Sampuan reklamina bile agliyordum :D benimkinin saclari da boyle olur mu diyemm gizli dunya miydi adi

Kiz hamile misin yoksa. Verdigin tepkiler benim hamilelik tepkilerim. Sampuan reklamina bile agliyordum :KK70: benimkinin saclari da boyle olur mu diyemm gizli dunya miydi adi
Yok kız yani bence yok şimdilik
Ve film değişikti birazda kızıma benzettim çocuğun saçlarını normalde çok ağlamam şimdi şüpheye düştüm hao_O

Bu arada günaydın kızlar
Ya şu mutfak işini bitiremicem galiba dün mutfağın maddeleri yapayım dedim bugün boğazım şişti hemen Üşüttüm bura soğuk ya hiç dayanamıyorum soğuğa

Bu arada günaydın kızlar
Ya şu mutfak işini bitiremicem galiba dün mutfağın maddeleri yapayım dedim bugün boğazım şişti hemen Üşüttüm bura soğuk ya hiç dayanamıyorum soğuğa
Bahaneye bak... sizin mutfak kis bitene kadar temizlenmeyecek o zaman.

Neyse iyi haberi vereyim. Mutfakta pislikten dolayi cirit atmaya meyleden fareler size zarar veremeyecek. Cunku soguktan donmus olurlar.

Ama sen benim grupdasim degilsin ki.. dur seni gaza getirmeywcektim ben..

@vintagecupka bak etiketleyemiyorum bile. Adam gebe mahpustaa :51:

günaydın kızlar.

cuma karne fasıllarından bi hal olmuş eve zor düşmüş kanepede uyurken ablam aradı.
emekli olan arkadaşımzıın eğlencesi için araç gelmiş.
nasıl kalktım,nasıl giyindim bilmiyorum.
11 e doğru eve geldim.

bir cumartesi evdeyim diye sevinecektim ki oğlumun ara dönme programı varmış.
gidinceye kadar çamaşırları as,ütüle,yetişme telaşı...

program bitti dönüşte ve evde oğlumun kaprisleri.

pazar günü sabahtan babasıyla şehir dışına çıkacaklardı hazırlık vs.

tabi ben zihin beyin,yorgun,bitap.
ev evlikten çıkmış...

onları gönderdik.
ara ara kendimi zorlamadan evi topladım.
arada yemek vs.

gece de huzursuz uyudum eşim yok diye.

1.grup
@zambak86

Misafiri var muhtemelen giremeyecek

2.grup
buble buble

Umitliyim

3.grup

@dağcı
Hafta sonu girmiyir. Aslinda birine ozelden yazsa be güzel olur.

@hamra86
İmm acaba nerde

Hanimlar cok iyi ilerliyoruz odev cok zor olmasina ragmen hepimiz yaptik :KK70: :KK70:
Zor mu diyenler icin;
Evet zor makinaya tek tek ayirip koyuyorsun sonra asiyirsun sinra kuruyor topluyorsun utuluyosun bide yerlestiriyosun.. Zor yani..
haklısın bu hafta zihnim de bedenim de çok yorgun ve yoğundu canım.
en kısa yoldan bildirim yapmalıyım.

Canım mesajını göreli çok oldu ama ne yazacağımı bilemedim açıkçası. Ama ben senin yerinde olsam ve boşanmayacaksam düşünüp düşünüp kendimi daha çok mutsuz etmemeye gayret ederdim sanırım. İnsan sorunları düşündükçe kendi kendini dolduruşa getiriyor. Allah yardımcın olsun. Tez vakitte yüreğini ferahlatsın inşallah.

Canım insan düşünmek istemese de evdeki gerginlikten sinirleri bozuluyor ister istemez. Elimden geleni yaptığımı sanıyorum, yapıyor muyum bilemiyorum. Umarım her şey bir an önce eski haline döner. Çünkü mutsuzluk insanı her şeyden bezdiriyor. hiçbir şeyden zevk alamaz hale getiriyor.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canım yazdığını okudum,bundan çok kısa süre önce benzer durumlar yaşamış biriyim..sana tavsiyem eşinle mutsuz olmana yada onunla yaşadığın olumsuzluklara takılmadan önce kendini mutlu etmeyi öğren..sen mutlu olduğun zaman herşey değişecek emin ol.daha doğru kararlar almaya başlayacaksın,bakış açın değişecek,kendi kendinin farkına varacaksın.yani önce sen,evliliğin değil..sen değişeceksin,dünyan değişecek emin ol..

Kendimi mutlu edebilmek adına çaba gösteriyorum. Özellikle çevremden de tavsiyeler aldıkça artılar katmaya çalışıyorum kendime, ama bir yerde yanlış yapıyor olmalıyım ki durum bu hale geliyor her seferinde.

Burada yanlış anlaşılma olmasını istemiyorum. BEN SÜREKLİ HAKLIYIM demiyorum hiçbir zaman ki her insan hata yapar, yanlış davranır vs. Ama çabaların göz ardı edilmesi insanı vurdumduymaz hale sokuyor. Sadece birlikte yaşamak mecburiyetindeymişsin de o yüzden birlikteymişsin gibi bir hal alıyor durumlar.

Bir sürü kişisel gelişim kitabı alıp okuyorken, konusu açıldığında "boşuna okuma, hiçbir işe yaramıyor" cevabını alınca insan :KK57::KK57::KK57: <---- böyle oluyor. Yani ne için çaba sarfediyorum, ne için uğraşıyorum sorusunu soruyorsun bir süre sonra kendine.

CKbeautyandsheer CKbeautyandsheer canim yazdiklarini okudum sorunu bilmiyorum. Inancli bir insansan bilirsinki Allahim kuluna her daim bir imtihan verir. Bu da senin imtihanin hic uzulme daha beteri olabilecegini dusun sukret. Esimle ben de kac kere bosanmanin esigine geldik.Ta ki en kucuk kizimin zihinsel problemi olma ihtimaline kadar. O zaman anladim ki aslinda uzulunecek sey buymus. Cok sukur o ihtimal kalkti ama bana da ders oldu. Yine kavga ediyoruz huylu huyundan vazgecmez tabii. Ama o kadar takilmiyoruz artik. Bir de bana dusmez de tabii kizinin babasi varken babasiz yetim gibi buyumesine izin verme.

İnançlı bir insanım şükürler olsun. Tek sığınağımız belli. Dua edip yardım huzur istemekten başka bir şey elimizden gelmiyor zaten.
Kızın için de tekrar geçmiş olsun demek istiyorum. Allah kimseyi evlatlarıyla sınamasın.

Son cümlen için elimden gelenin fazlasını yapıyorum ama kendimin çok yıprandığını hissediyorum zaman zaman.
Ayrıca hiç "bana düşmez" falan demene gerek yok, nitekim öyle olsa burada paylaşmazdım bu konuyu.

Tavsiyeleriniz söyledikleriniz -iyi ya da kötü- benim için çok değerli.

Bazen insan tek bir kelimede bile aydınlanma yaşayıp, hayatının dönüm noktası olabiliyor.

Teşekkürler hepinize.

yaramazcık neler yapmış öyle
Ck vallaha okudum ama yazacak bişey bulamadım ya baya dertli kocadan yana

Kocamı da bi görseniz. Bi de beni görseniz.
Kocam sessiz sakin, ben cadaloz (dışarıya görünen yüzümüz)
Ama noluyo bilmiyorum en ufak şey de bile savunamıyorum kendimi :)

Senelerdir, bir şeye kızar, sorarım "nooldu, neye kızdın, canın neye sıkıldı", bir türlü söylemez.
Bi surat, kaç gün konuşmaz. ondan sonra bi tartışma. der ki "senin şuyuna kızdım" tamam kendime çeki düzen veririm. 1 ay sonra yine bi surat. yine sorarım. aynı döngü devam eder.

eee bir süre sonra sadece 1 kez sorup, bir daha sormamaya başladım. sonra "hiç umursamıyorsun beni" demeye başladı.

ay çocuk gibiler yaa.

Senelerdir, bir şeye kızar, sorarım "nooldu, neye kızdın, canın neye sıkıldı", bir türlü söylemez.
Bi surat, kaç gün konuşmaz. ondan sonra bi tartışma. der ki "senin şuyuna kızdım" tamam kendime çeki düzen veririm. 1 ay sonra yine bi surat. yine sorarım. aynı döngü devam eder.

eee bir süre sonra sadece 1 kez sorup, bir daha sormamaya başladım. sonra "hiç umursamıyorsun beni" demeye başladı.

ay çocuk gibiler yaa.
Benim kocada da böyle bi huy var bence akıllarında fazla bişey tutamıyorlar en son güzel bişey yaşanmışsa onu hatırlıyorlar ,eğer kötü bişey yaşamışsada onu hatırlıyor benim tesbitim bu

Bahaneye bak... sizin mutfak kis bitene kadar temizlenmeyecek o zaman.

Neyse iyi haberi vereyim. Mutfakta pislikten dolayi cirit atmaya meyleden fareler size zarar veremeyecek. Cunku soguktan donmus olurlar.

Ama sen benim grupdasim degilsin ki.. dur seni gaza getirmeywcektim ben..

@vintagecupka bak etiketleyemiyorum bile. Adam gebe mahpustaa :KK51:
vallaha kız

ay çocuk gibiler yaa.
boşver bence,kendi haline bırak.
hiç görme,duyma keyfini bozma.
sonra nasıl olsa düzelir.

eniştem öyleydi.
aylarca küs durabilme kapasitesi vardı

ablamın aklı başına geldi nihayet.
daha kendinden emin ve sakin cevap verdi.
kendini daha güçlü savundu.

baktı eniştem daha baskın hemen gaza gelmiyor sakin.
vazgeçti.
bir yaz tatile gittik evdeki çöpe kadar müdahil.
ablam hasta,benim küçük 1 yaşında durmuyor.
evin sağını solunu kontrol ediyor alışmış.
ben işleri yapmaya çabalıyorum o balkonda.
bir gün verdim kızımı sen bak ben de iş yapayım enişte dedim.

ablama artık çok değiştin sen diyormuş.
beklediği tepkiyi göremeyince gülüyormuş.

takılma ,senin üzerinde etken olmasına izin verme.
sinirlenmeden,ben buyum kusura bakma de.

ya da deme sen de onun gibi kendi dünyanda ol.
neşeli ,keyifli.
alıngan,hassas olduğunu bildiği için tripler yapıyor galiba.

günaydın kızlar,iyi haftalar hepinize..

günün ödevini yeni yazabildim,hafta başı yoğunluğu vardı ofiste..kolay gelsin hepinize..
Keşke büyük konuşmadan önce ödevin ne olduğuna baksaymışım:işsiz:
Neyse günlük beş madde yapayım bari belki ödev değişir

1 namaz kılmak
2 evi silmek dün süpürmüştüm
3 mutfak camını silmek
4 bulaşık makinasını iç_dış silmek
5 ödevi yapmaya çalışmak

Back
X