• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

IrResistibLe_ IrResistibLe_ kendini sıkma ağlaman gerekiyorsa ağla. Ama ağlaman bitince dimdik kalkabilmelisin ayağa. Kendini küçük bir kabuğun içine sokmuşsun çıkamıyorum diye ağlıyorsun gibi bir izlenim yarattın bende ne kadar doğru bilmiyorum. Kendinin ve gücünün farkına varman lazım önce. Sen bir kadınsın, daha da ötesi bir annesin; anneler güçlü olurlar. Sadece bunu hatırlaman lazım. Bir hikaye vardır bilirsin muhtemelen ama yine de kopyaladım. Biraz gaza getirir seni belki :KK66:

Bir gün iki kurbağa süt dolu bir küpün içine düşmüş. Kurbağalar atlamış, zıplamış, çırpınıp durmuşlar. Ama nafile… Küpün içi sırlı, kaygan olduğu için bir türlü dışına atlayamamışlar…

Kurbağalardan biri dayanamayarak “buradan kurtuluş yok” diye düşünmüş ve kendini salıvermiş sütün içinde boğulmuş.

Öbür kurbağa ise azmini yitirmeyerek “Direnmeye devam etmeliyim, zıpla malıyım belki gelip kurtaran olur.” diye düşünmüş ve başlamış sıçrayıp debelenmeye ve bağırmaya…

Uzun süre uğraşıp didinip durmuş, bakmış ki kimse gelmiyor; tam azmini, umudunu yitiriyormuş ki içinde zıpladığı süt,çalkalanmadan dolayı kaymak bağlamaya başlamış.
Direnen kurbağa da kaymağın üzerindeki yağ sayesinde üstte kalıp batmaktan kurtulmuş ve üzerine çıkarak sıçrayıp dışarı atlayıvermiş.
Allah razı olsun cok güzel bir hikaye ben 4 taraftan sıkıştım Allaha biraktim artik herseyimi

Allah razı olsun cok güzel bir hikaye ben 4 taraftan sıkıştım Allaha biraktim artik herseyimi
Screenshot_2017-01-27-01-26-48.webp
Screenshot_2017-01-27-01-25-42.webp
Screenshot_2017-01-27-01-25-42.webp
Screenshot_2017-01-27-01-26-04.webp
Screenshot_2017-01-27-01-26-19.webp

Vee kepenk acilir...

Gunaydin...

Sıkı yönetim ilan et dicem de ilk atılmaktan korkuyorum:KK17::KK70:
korkma.. just do it (sadece yap)

Ben de şimdi kahvemi içiyorum ama yalnız. Sayılır mı NAVLEE NAVLEE ? Olmaz dersen bir biberona doldurup kızımla karşılıklı içicem :KK70:
delu kadun

Ust tarafta da yazdigim girme veya kontrol etme sansim yoktu kusura bakmayin. Wireless buldugum yerde baktim ama yazamadim. Birazdan gecmisi de okurum insallah
internetin bitmeden once az kaldi diye yazsaydin keske. Yada memlekete gidecegim 2 gun sonra yazamam falan gibi. Ceza ister misin :) eskiden gruba devam etmek isteyen ama habersiz girmemis olanlara ceza verirdik.. istersen verelim. 7 tane günlük odev yapmak. Navlenin cay odevi haric :D

Zambak o guzelim artilari kucultmustu. Tekrar koydum. Titaninkini de duzelttim.

Insan onlarla motive oluyor ya hu. Yoksa odev cok zor oldugu icin (!!) Yapmis degilim. Sadece artilari begendigimden :D

Vee kepenk acilir...

Gunaydin...

delu kadun

internetin bitmeden once az kaldi diye yazsaydin keske. Yada memlekete gidecegim 2 gun sonra yazamam falan gibi. Ceza ister misin :) eskiden gruba devam etmek isteyen ama habersiz girmemis olanlara ceza verirdik.. istersen verelim. 7 tane günlük odev yapmak. Navlenin cay odevi haric :KK70:
Gunaydinlar
Tabii ki cezaya raziyim pazar insaallah geceyim eve 7 gunluk odevin hepsini pazartesi yaparim. tabii insaallah

hayırlı cumalar kızlar.
dün okudum mesajları ama klavyem ,bütün masam evrak doluydu yazamadım.

İnsanlığımdan utandığım bazı zamanlar vardır. Bugün de onlardan biriydi. Ne diyorduk? –Bir yumurta… Bakmasını bildiğinde, çok şey anlatır insana. Bizim Hanım epeydir şikayetçiydi. Dolapta hiçbir şey kalmamış; ne yemek pişirmeye ne salata hazırlamaya. Halbuki balkonda bir çuval soğan var. Yap bir soğan öldürmesi: Yemeklerin kralı. Gel de anlat bizimkine ama. Şu kadın kısmını hiç anlayamadım zaten. Kızı da anasından beter. Paçalarıma asılıyor: “Baba çikolata yok evde, baba bana lokum al.” Bayanların geleneksel diyet sezonunu açmasına daha haftalar var. Mecburen biz de düştük yollara (tabiî ki ayın 15 inden sonra!)…
Tek tek listede yazılanları aldım. En olgunundan orta boy domatesler, tatlı olduğuna garanti verilen yeşil biberler, seç beğen al patlıcanlar… Tek tek girdiler poşetlere, ağızları sıkı sıkıya bağlanarak. Pazar alışverişinden sonra sıra kasaba uğramaya geldi. Kıyma çektirdim, kuşbaşı hazırlattım, haşlamaya tavuk aldım. Kasadaki yeni yetme oğlan “Başka bir şey var mı abi?” diye sorduğunda, benim de gözüm yumurtalardaydı. “Şuradan da bir koli ekleyiver.” dedim.
Kasaptan aldıklarımı da arabaya yerleştirdim. Poşetleri özenle koltuğa, yumurtaları ise yere yerleştirdim. Geçen ay koltuğa koymuştum, ani bir frenle bir kaçı kırılmıştı maalesef. O yüzden kararlıydım bu kez tedbirli olmaya. Koyarken yumurta kolisinde biraz şişkinlik fark eder gibi oldum ama çok üstüne düşmedim.
Eve vardığımda o kadar çok yüküm vardı ki iki parti taşıdım kapıya kadar. Bu sırada elimde yumurta kolisi olduğunu unutarak biraz sertçe koyuvermişim merdiven basamağına. Eyvah diye geçirdim içimden, bu seferde koruyamadım yumurtaları… Şöyle bir poşeti aralayıverdim ki ne göreyim, kolinin yumurtaları koruyan şeffaf bandı yırtılmış, 30 tane yumurtadan sadece 3-4 ü yerli yerinde. Diğerleri ise dipdibe poşetin dibinde! Belki de zaten yırtıktı koruyucu bant diye düşünüyorum. Arabanın döşemesine koyduğumdaki şişkinliği o zaman hatırlıyorum. Aklıma hemen bıyıkları yeni terlemiş kasiyer çocuk geliyor. Acaba o mu dikkatli koymadı diyorum.
Hanım kapıyı açıyor. O sebzeleri yerleştirirken, ben de yumurtaları yerleştiriyorum. Önce kolideki 4 yumurtayı alıp, alelacele poşetin dibine göz gezdi-ri-yo-ru-m. Ellerim titremeye başlıyor, durdurmaya gücüm yetmiyor. O kadar titriyorlar ki, dolaba koymak üzere elime aldığım yumurtalardan biri kayıveriyor, yere düşüyor. Ve böylece kırılıyor 30 yumurtadan sadece biri: İlki!!! O cansız yumurtayı düşünüyorum. Ne onu satanın tecrübesine, ne satın alanın tedbirine, ne altındaki koliye, ne üzerindeki şeffaf banda yaslanıyor. Merdivene sertçe çarpmak bile umrunda değil. Çünkü onun tek dayanağı sahibi. Ol derse olacak, kırıl derse kırılacak. Ben gene zayi ettim gözüyle bakarken yumurtalara, birine bile bir şey olmaması… Son ana dek: Elimdeki yumurta, bana dersini verip kırılana dek…
ne güzel bir hikaye.
içim ısındı,gözlerim doldu.:)

nerde durmamız gerektğini hep unuturuz ya kul olarak...
26.01.2017 günlük ödevi

Güzel bi çay demleyip yada kahve kocayla başbaşa içmek

Tabi yanı kek yaparsak süper olur:kk77:
keki öğlen yapmıştm.
akşam da çay içtim ama kızlarımla eşim yok.
Bugun yaptıklarım
Odalari topladim
Süpürge tuttum
Camasirlari katladim
Bulasiklari yikadim
Yemek hazırladım ama ev yine berbat ve daginik suan :KK43:
Hiç gücüm kalmamış gibi hissediyorum esimle dün birbirimize girdik ona defalarca vurdum o da ac yatti soguk odada
Hastayim ise giremiyorum
Kres konusunu açınca kavga çıktı
Esim e bıktım dedim uzadi da uzadi kavga
Birbirimize girdik resmen ite kalka devam ediyoruz
bence psokoloğa git kendini toparlaman için.
böyle depresif hayat geçmez.

canlarım nasılsınız..bu hafta ilgilenemiyorum topikle biliyorum ama işyerinde işler inanılmaz karışık canlar..sonuda hiç iyi olmayacak gibi..sizinle paylaşıp fikir danışacağım ama haftasonu konuşuruz artık..yarının ödevinide bu akşamdan yazayım diyorum..ösledimmmmm ya sizi :KK43:..
Allah kolaylık versin canım.

Vee kepenk acilir...

Gunaydin...

delu kadun

internetin bitmeden once az kaldi diye yazsaydin keske. Yada memlekete gidecegim 2 gun sonra yazamam falan gibi. Ceza ister misin :) eskiden gruba devam etmek isteyen ama habersiz girmemis olanlara ceza verirdik.. istersen verelim. 7 tane günlük odev yapmak. Navlenin cay odevi haric :KK70:
korkma demesi kolay
Hem çay ödevimin nesi varmış mis gibi ödev di:p

Zambak o guzelim artilari kucultmustu. Tekrar koydum. Titaninkini de duzelttim.

Insan onlarla motive oluyor ya hu. Yoksa odev cok zor oldugu icin (!!) Yapmis degilim. Sadece artilari begendigimden :KK70:
o artı nasıl yapılıyorki :KK51:

ne hoş olmuş mutfak evcilik seti gibi olmuş,demek ki sadece lüks dolaplarla mutfak güzel olmuyormuş
Aynen kadın türk değil bide
hayırlı cumalar kızlar.
dün okudum mesajları ama klavyem ,bütün masam evrak doluydu yazamadım.

ne güzel bir hikaye.
içim ısındı,gözlerim doldu.:)

nerde durmamız gerektğini hep unuturuz ya kul olarak...

keki öğlen yapmıştm.
akşam da çay içtim ama kızlarımla eşim yok.

bence psokoloğa git kendini toparlaman için.
böyle depresif hayat geçmez.

Allah kolaylık versin canım.
olsun kızlarla çay birazda çene çalmak ooo harika

dagci dagci

Gittim canım dr u sevmedim dinlemedi bile 2 tabe hap verip gönderdi anksiyite bozukluk ve sosywl fobi dedi ama haplari atmadim kilo alırım diye korkuyorum

Kahvaltimi yaptım bir abdest alıp ayet i ezberleyecegim
Mutfak toplanacak
Çamaşır lar asilacak
Bulaşık yikanacak
Oda toplanacak
Süpürge yapılacak

dagci dagci

Gittim canım dr u sevmedim dinlemedi bile 2 tabe hap verip gönderdi anksiyite bozukluk ve sosywl fobi dedi ama haplari atmadim kilo alırım diye korkuyorum
ciddi sıkıntılar.
bence zaman kaybetme başka doktora git ve kullan ilaçları.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.

[QUOTE="dagci, post: 49880493, member: 169916özeldeddi sıkıntılar.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.[/QUOTE]
Devlette ki dr lar hep böyle dinlemiyorlar özelde cok pahalı ne yapacağım bilmiyorum

Kız Nego Nego bi türlü bulamıyoruz ki, sürekli bir yerlerde. kısmetim mi yoktur nedir bilmiyorum. Şimdi sordurdum, ailecek kaplıcalara gidiyorlarmış 10 gün :kızgın::kızgın::kızgın::kızgın::kızgın:
Bulunca bana da söyle :)
Vee kepenk acilir...

Gunaydin...

delu kadun

Sanki gidicem diye yazdı diye hatırlıyorum ben Four lights Four lights

dagci dagci

Yanlış düşünüyorsun, bende ilaç kullanıyorum yam tersi iştahım kesildi kilo verdim. Uyku da yapmadı. Sırf ilaç kullanabilmek için küçüğü sütten kestim.
Sen şimdi o kuyununun içinde olduğun için farkında değilsin ama dışardan bakan biri olarak çok karamsar düşünen biri olduğunu söylemek istiyorum, kendine inan güven. Kreş için tutturmayı bırak bende o konuda çok savaştım ve geçen sene gönderdiģim için çok pişmanım. Sübyan kreş ı istiyorsun değil mi ? Oralar ücretli maddi durumunu yazmıştın eşin bu yüzden istemiyordur.
Çocuğunla birlikte olmaktan keyif almalısın, kreşe gidince düzelir sanma, sen düzelmeden düzelmez canım.
Ben çok çok kötü şeyler yaşadım inan bana dagci dagci şahidim destekcim, ona sor, buna rağmen inan mücadeleden vazgeçmedim, en kötü günümde bile savaştım.
Daha yazıcam sana. Ödev bildirimi yapmam lazım şimdi.

[QUOTE="dagci, post: 49880493, member: 169916özeldeddi sıkıntılar.

bedeninin şişmanatmaktan korkuyorsun ama ruhun patlamak üzere.
Devlette ki dr lar hep böyle dinlemiyorlar özelde cok pahalı ne yapacağım bilmiyorum[/QUOTE] ne yapacagim bilmiyorum.

Bu lafi o kadar cok duydum ki senden. Alip ilaclari kullanacaksin bu kadar. Doktoru sevmen gerekmiyor. Sana teshis koymus tedavi onermis. Bu sıkıntılar buyuklu kucuklu herkesin dünyasında olan seyler. Baska devlet hastanesine git. Kendini paraladigina yazik

Back
X