• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

selam canlarım..çok şükür haftasonu geldi.işyerinde hem beynen hem bedenen hem psikolojik olarak aşırı yıprandığım bir 5 gün geçirdim..hüngür hüngür ağladım öfke nöbetleri geçirdim.stresten sıkıntıdan 3 gündür mide ayarlarım bozuldu,sızım sızım sızlıyor.ve bukadar sinirin stresin sıkıntının içinde ben bu durumu evime hiç taşımadım,bu konuda kendimle cidden gurur duydum.aferim bana :sampiyon: yarın mutfakla ilgili kalan son işleride bitireceğim inşallah..hepinize iyi geceler:KK36:

Sağol canım şimdi daha iyiler şükür. Ateş bitti en azından

Alintilar gittu gecmis olsun dileklerinz icincok teşekkürlr Allah razi olsun. İyilestik cok şükür viral bisiydi galiba dr flnda gitmedik.

Bu arada @chentiq nerdeyse ay sinu geldi bn hala memleketteyim odak nokt maddelri bitiremedim. Burda kv gun icin temizlik yapmıştık kabul edersen bildirim yapicam.

Bence sayılır canım. Evde olmadığımız zamanlarda nerdeysek orda yaptığımız işleri kabul ediyorduk ;)

selam canlarım..çok şükür haftasonu geldi.işyerinde hem beynen hem bedenen hem psikolojik olarak aşırı yıprandığım bir 5 gün geçirdim..hüngür hüngür ağladım öfke nöbetleri geçirdim.stresten sıkıntıdan 3 gündür mide ayarlarım bozuldu,sızım sızım sızlıyor.ve bukadar sinirin stresin sıkıntının içinde ben bu durumu evime hiç taşımadım,bu konuda kendimle cidden gurur duydum.aferim bana :sampiyon: yarın mutfakla ilgili kalan son işleride bitireceğim inşallah..hepinize iyi geceler:KK36:

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bu hafta normal iş tempona geri döneceksin değil mi?

kızlar bir haftadır evde fazla iş yapmıyorum.
çocukları germemek için.
sadece toplama ,yıkama.

pazar eşimle oğlum dönüyor.
yarın küçük kızımla evdeyiz.
temizlikle geçirirsem çok sıkılacak.

ben de hem iş yapma şevkim artsın,hem kızım sıkılmasın diye onun kreşten arkadaşını davet ettim.

cumayı dört gözle bekledim ama zorunluluk olmazsa iş yapasım yok.
ruh halim tatilde.:)

kafamda plan yapıyorum.
bir yandan da yaparsın yaparsın diye kendimi motive etmeye çalışıyorum.

kendimi neden zora sokuyorum bilmiyorum ama durum böyle.:KK64:
Düzen değişince bende öyle oluyorum, alışmışız yapmayınca geriliyoruz. Mesela daha rahat olucam ev işi konusunda dediğim zaman hep huzursuz oluyorum hala yenemedim bu duyguyu.
Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordum :confused:
Bide ben den pis olanlara gidip mutlu oluyordum temizim diye:KK70:
İlahi güldürdün beni :) ben pislere gidince ciddi anlamda kötü oluyorum ruhum yıpranıyor çok geriliyorum, o evi dip köşe temizlemek düzenlemek istiyorum.
kaynım eşimi aramış akşam size gelecegiz diye hem yemekli hem yatılı 2 kaynım gelecek ve hazırlıgım yok alışvwerişe çıkcak vaktimde eşime neden kabul ettin desem yine tartışacagız artık bıktım daha 6 gün önce yine yatılıydılar bizde
Bak canım niye kendini yıpratıyorsun. Davetsiz gelen misafir önüne konulan yemeğe razı olur. Bunun için yıpranma ama yatılı gelme kısımları beni de sinir etti. Sebep ne?

Harikasın canım, gerçekten değişim süper sende ki ;)

Düzen değişince bende öyle oluyorum, alışmışız yapmayınca geriliyoruz. Mesela daha rahat olucam ev işi konusunda dediğim zaman hep huzursuz oluyorum hala yenemedim bu duyguyu.

İlahi güldürdün beni :) ben pislere gidince ciddi anlamda kötü oluyorum ruhum yıpranıyor çok geriliyorum, o evi dip köşe temizlemek düzenlemek istiyorum.

Bak canım niye kendini yıpratıyorsun. Davetsiz gelen misafir önüne konulan yemeğe razı olur. Bunun için yıpranma ama yatılı gelme kısımları beni de sinir etti. Sebep ne?

Harikasın canım, gerçekten değişim süper sende ki :KK66:
annem öyle bi kaç yer var gittiğimiz keşke bıraksalar temizlerim der

ödevi dün gece yaptımkine süt kaynatırken o arada düzelttim cnm

Al benden de o kadar bura olmasa hiç iş yapmayacağım .dağcı ben bi ara iş yapamadığım zaman iş yapan kişilerin evine oturmaya gidiyordum sonra orda tırnaklarımı yiyip eve gelip iş yapıyordum :confused:
Bide ben den pis olanlara gidip mutlu oluyordum temizim diye:KK70:
:KK70:o bende de oluyor,titiz birinin evine gidince eve döner dönmez çılgınca ev temizleme isteği geliyor

Hastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.

Bugun gun boyu yataktaydim. 6 civarlarinda kalkip acile gittik artik. Simdi igneden dolayi iyi hissediyorum.

Ama hic temizlik namina bir sey yapamadim. Sag olsun yemegi falan esim yapti. Kv de yardimci oldu. Ama buralarda olmayacagim yani.

Beni ozleyin ve cok ama cok sevin :D :D bir de dua edin.. bildirim gününe yetiseyim

Hastalik beni de vurdu sonunda. Uzak durabildigim olcude girmemeye calisacagim kizlar bilginize.

Bugun gun boyu yataktaydim. 6 civarlarinda kalkip acile gittik artik. Simdi igneden dolayi iyi hissediyorum.

Ama hic temizlik namina bir sey yapamadim. Sag olsun yemegi falan esim yapti. Kv de yardimci oldu. Ama buralarda olmayacagim yani.

Beni ozleyin ve cok ama cok sevin :KK70: :KK70: bir de dua edin.. bildirim gününe yetiseyim
Allah şifa versin canım özledik bile

Sağol canım şimdi daha iyiler şükür. Ateş bitti en azından

Bence sayılır canım. Evde olmadığımız zamanlarda nerdeysek orda yaptığımız işleri kabul ediyorduk :KK66:

Geçmiş olsun canım gözün aydın. Bu hafta normal iş tempona geri döneceksin değil mi?

normal iş tempoma geçmeyi bıraktım işte daha ne kadar kalırım o belli değil zaten canım..gemileri yaktım desem yeridir.çünkü kendimi gerçekten kullanılmış ve sömürülmüş hissediyorum..

Back
X