• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ha hay ay yok yok en azından önümüzdeki 5 sene düşünmüyorum :)) ev alırsak biz eski günlere dönersek belli bir ihtimal diyorum.
Cidden eşimle geçen hafta büyük bir dönüm noktası yaşadık, o da nazik artık o kadar diyeyim. Bilmiyorum inşallah artık mutlu günler bize de yakındır. Birde kp ile ciddi bir konuşma yaptım içimi epey döktüm. Sen torun seveceksin çocuklarım dizimin dibinde olsun diye bizim yuvamız yıkılıyor farkındamısın dedim. Kuş gibi hafifledim. Araya yine aile dostunu soktum ve eşim yönünden olumlu yorum yaptı abi, ona istinaden bende eşime birbirimizi bu kadar severken gurur yüzünden acı çektiriyoruz birbirimize dedim o da haklısın dedi ki asla demezdi.
ay coksevindim simdi :) Allah mutlulugunuzu daim etsin artirsin.

cnntrm cnntrm Çok geçmiş olsun canım
Ateş düşmesiyle pek ilgilenmiyoruz yani çok kurcalamıyoruz
Aslında çıkmasıyla da ilgilenmiyoruz ama sizin durumu özel varsayarsak dolven değilde başka ilaç veriyorduk, günde rutin bir şekilde onu kullanıyurduk havale istemiyorsak

Dr a göre havale zararsız ama havaleden korkup bilmem kaç tane ilaç kullanmaktan vede akabinde bir sürü tahlil emar vs çekdirmektense o ilacı kullanıp önlemeyi tercih ediyor yani sırf aıleyı rahatlatmak ve çocuğa gereksiz müdahaleyi önlemek için

Biliyorsun benimkide havale geçirdi 1 yıl olacak mart da, ondan beri başka grip olmadı ateşi çıkmadı insan çok korkuyor biliyorum ama havale nin zararsız olduğuna inanırsan doktorlar böyle diyor biliyorsun daha az stres yapıp yanlış müdahaleyi önlryebilirsin

Maralım teşekkür ederim taa nerelerden gelip açıklama yapmışsın :)) Geçen yıl 37.5 olunca veriyorduk ateş düşürücüyü (havalelerden dolayı doktor o şekilde önerdiği için) bu yıl vücudu ateşi daha rahat kontol ediyor o yüzden 38.5 olmadan vermiyorum zaten o konuda sıkıntı yok Allaha şükür. Beni endişelendiren ateşin 35.0 olması. Hatta dün gece uykudayken 34.9'u bile gördüm. Yüksek ateş en fazla havale yapar ama düşük ateş hayati risk taşıyormuş..

hadi ya gargara yapıp yutunmu azda olsa çokmu bulandı çok geçmiş olsun

Çok güzel şeyler bunlar sahada iyi olacak cnm inşallah
inşallah bişey çıkmaz canım

kimler gelmiş kimler ,nasılsın maral
normalde elma sirkesini seviyorum. Arada da icerdim. Hatta bayagi bir sure bir su bardagina bir ck koyarak bayila bayila iciyordum. Ama dun ac karnina ictim. Bir de basim cok agriyordu. Gargara yaptim onu tuttum. Sonra biraz daha yaptim onu da yuttum. Sonra 3. Seferini de yuttum. Sonra kendimi kotu hissettigimden yattimm cok fena midem bulandi. Simdi kokusuna bile dayanamiyorum...

Ya o kadar guzel gecti maratonum. Hasta halimle bile evi duzelttim ya masallah kendime allaha sukur... tozlar kaldi ama saglik olsun napalim... mutfaktan kalanlari da yapabilirsem yaparim yapamazsam yaptıklarımla bildirim yaparim.

normalde elma sirkesini seviyorum. Arada da icerdim. Hatta bayagi bir sure bir su bardagina bir ck koyarak bayila bayila iciyordum. Ama dun ac karnina ictim. Bir de basim cok agriyordu. Gargara yaptim onu tuttum. Sonra biraz daha yaptim onu da yuttum. Sonra 3. Seferini de yuttum. Sonra kendimi kotu hissettigimden yattimm cok fena midem bulandi. Simdi kokusuna bile dayanamiyorum...
hadi ya kötü olmuş vallaha bende ilk yapişta fark edilir derecede düzelme yaptı inşallah sanada iyi gelmiştir

Ya o kadar guzel gecti maratonum. Hasta halimle bile evi duzelttim ya masallah kendime allaha sukur... tozlar kaldi ama saglik olsun napalim... mutfaktan kalanlari da yapabilirsem yaparim yapamazsam yaptıklarımla bildirim yaparim.
maşallah sana ,ben bi maratona girdimki belin koptu resmen .kızı yıkadım heva soğuk diye kaçgündür erteledim baktım olmuyor bugün kocişi çarşıya yolladım büyük leğen aldırdım içerde kızı yıkadım tabi saçları çok ama çok uğraştırdı resmen bilenlerin ağrıdı ,o kadar saç açıcı siprey sıkıp taramışım ki baya yordu bide ince telli ve kıvırcık ölesim geldi resmen :kızgın:az daha makasa baş vuracaktım zor tuttum kendimi:sopa:

misafirler yeni gitti ev yeniden dagıldı hap dan mı bilmiyorum kafamkazan gibi :/

hamur yogurdum 3 tepsi börek yaptım yorgunum :( şimdi mutfak toplanmay bekliyor

Tecrübeli anneler size bir sorum var. Oğlum 4,5 yaşında. Hemen hemen bir hafta önce grip oldu 2-3 gün ateşliydi. Daha önce 2 defa ateşli havale geçirdiği için ateşi 38.5 olduğu an dolven verdim öyle geçti. Ateşli faslımız bittiğinden beri(bugece 4. gece) uyuduktan 1-2 saat sonra yoğun bir terle titremeye başlıyor. Ateş ani yükselirken de titremesi olurdu o yüzden hemen ateşini kontrol ettim. Ateşi 35.4-35.5 çıkıyor. Bu gece 35.0'a kadar düştü. Kucağıma yatırdım benim sıcağımla ısınsın diye. Biraz yükselir gibi oldu sonra yine 35.3'e düştü. Şuan babasıyla yatıyorlar yine baktım 35.1. Kafayı yiyeceğim internette de tatmin edici bir cevap bulamadım. Dün gece kızı emzirmeye kalktığımda kendi ateşime de baktım 35.3 çıktı. Bu durumda oğlum için normaldir deyip geçmeli mi sizce? 35 ve altı hipotermiye giriyormuş ve çok tehlikeliymiş..
Canim cok gecmis olsun inşaallah korktugun birşey çikmaz

ha hay ay yok yok en azından önümüzdeki 5 sene düşünmüyorum :)) ev alırsak biz eski günlere dönersek belli bir ihtimal diyorum.
Cidden eşimle geçen hafta büyük bir dönüm noktası yaşadık, o da nazik artık o kadar diyeyim. Bilmiyorum inşallah artık mutlu günler bize de yakındır. Birde kp ile ciddi bir konuşma yaptım içimi epey döktüm. Sen torun seveceksin çocuklarım dizimin dibinde olsun diye bizim yuvamız yıkılıyor farkındamısın dedim. Kuş gibi hafifledim. Araya yine aile dostunu soktum ve eşim yönünden olumlu yorum yaptı abi, ona istinaden bende eşime birbirimizi bu kadar severken gurur yüzünden acı çektiriyoruz birbirimize dedim o da haklısın dedi ki asla demezdi.
En guzeli icinde tutmamak. Kalip dert olacagima soyleyeceksin. Insallah bundan sonra hersey gonlunce olur

Çok geçmiş olsun acil şifa diliyorum. Cuma akşamından beri eşim hasta hem de çok fena üç kere acile gitti hala kötü birde sınavları var dün birine giremedi, antibiyotik iğne verdi doktor sabah akşam. Haliyle ben hasta bakan bahtsız kadın hem de erkek hasta bakan bahtsız kadın :KK70: tam sa eşimle gururu kenara bırakıp yeniden aşk yaşamaya başlamıştık hastalık vurdu:confused:

Başınız sağolsun canım

Ateş konusunda bugüne kadar hiç normal zamanda ölçtün mü normal vücut ısısı ne? Ben ateş ölçme yöntemi ile hamile kaldım, bu sitede sayfası var orda herkesin ortalama 36 lardayken vücut ısısı benimki 35 lerde idi, yumurtlama dönemi 36 ya zor çıkardı, normalde 37 falan olması lazım. Demem o ki bazı insanların vücut ısısı az oluyor, mesela büyük oğlum da öyle. Ateşi 37 olunca yüksek ateş oluyor oğlum da yanıyor.
Yumurtlama döneminde vűcut ısısı artmıyormuydu:KK64:

günaydın kızlar,iyi haftalar olsun hepinize..
chentiq chentiq canım çok geçmiş olsun..işle ilgili birşeyler yazmışsın ama cidden gemileri yaktım,çünkü gerçekten kullanıldım..şubede geçen hafta izinde denilen kız şubede çıktı..yani orada olduğu halde işler bana yığıldı..patronla birbirimize girdik..hani artık dünya yansa umrumda değil işle ilgili..gün dolduruyorum..2003 ekim ayından beri çalışıyorum burda ve titana demişsin ya akrabayla iş olmaz eşin iyi düşünsün diye..benim patronum öz ve öz amcam canım..sence ne yapayım söyle..

@MuskaM başınız sağolsun canım..

cnntrm cnntrm canım oğluşuna geçmiş olsun,hiç duymadığım bir konu olduğu için fikir yürütemedim ama doktora götürdükten sonra burdan bizide aydınlatırsan sevinirim..

yoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektim :D kac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum :D :D

günaydın kızlar,iyi haftalar olsun hepinize..
chentiq chentiq canım çok geçmiş olsun..işle ilgili birşeyler yazmışsın ama cidden gemileri yaktım,çünkü gerçekten kullanıldım..şubede geçen hafta izinde denilen kız şubede çıktı..yani orada olduğu halde işler bana yığıldı..patronla birbirimize girdik..hani artık dünya yansa umrumda değil işle ilgili..gün dolduruyorum..2003 ekim ayından beri çalışıyorum burda ve titana demişsin ya akrabayla iş olmaz eşin iyi düşünsün diye..benim patronum öz ve öz amcam canım..sence ne yapayım söyle..

@MuskaM başınız sağolsun canım..

cnntrm cnntrm canım oğluşuna geçmiş olsun,hiç duymadığım bir konu olduğu için fikir yürütemedim ama doktora götürdükten sonra burdan bizide aydınlatırsan sevinirim..
akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.

Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..

Back
X