• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ay coksevindim simdi :) Allah mutlulugunuzu daim etsin artirsin.
Amin canım sağol
Canim cok gecmis olsun inşaallah korktugun birşey çikmaz

En guzeli icinde tutmamak. Kalip dert olacagima soyleyeceksin. Insallah bundan sonra hersey gonlunce olur
Amin canım sağol
Yumurtlama döneminde vűcut ısısı artmıyormuydu:KK64:
Artıyor tabi ki. Benimki 36 larda oluyor amw
Kilo vermek isteyip de takim arayanlari 3. Takima bekliyorum.

@wisdom01 seni etiketledim de geri donus yapmadiydin. Nerelere gittin habersiz. Komsu topiklerde yakaladim hep seni :KK70:

Kilo vermem lazım ama hiç veresim yok :KK70:

chentiq chentiq gecmis olsun canim sabah okuyunca demekki atlamisim uyku sersemliginden.
Yaptiklarima gelince
  • Oturma odasi toplandi supuruldu silindi
  • Yatak odasi toplandi silindi
  • 2 makine camasir serildi

yoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektim :KK70: kac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum :KK70: :KK70:

akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.

Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..
bi kerem ben dombili değilim:KK11:
ama tabiki fazlalığım var 8-10 kilo kadar:KK23:
şuan 66 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum hatta 55 olsam süper olur
ama ben 8. takımdayım ordan atılırsam gelirim ama:KK70:

bi kerem ben dombili değilim:KK11:
ama tabiki fazlalığım var 8-10 kilo kadar:KK23:
şuan 66 kiloyum 58 kilo olmak istiyorum hatta 55 olsam süper olur
ama ben 8. takımdayım ordan atılırsam gelirim ama:KK70:
Dombili degilsen isimize yaramazsin :D :D yuzde arttiracak kisilet ariyorum :D

selamlar
bugunki yapılacaklar
oturma odası toplanacak
mutfak toplanacak
yatak odası toplanacak
bulaşıklar yıkanacak
süpürge tutulacak
wc lavabosu ovulacak
kuruyan çamaşırlar katlanacak
ütü gerekenler ütülenecek
yemek yapılacak

Kızlar selam benim hiç iş yapasım yok ne olacak bu halim bilmiyorum belimin ağrısı ve fazla kiloda buna etken tabi uyuşuklaştım iyice. Toparlanmam lazım ama odak noktalarının süresi bitti galiba dimi cnntrm cnntrm

Kızlar selam benim hiç iş yapasım yok ne olacak bu halim bilmiyorum belimin ağrısı ve fazla kiloda buna etken tabi uyuşuklaştım iyice. Toparlanmam lazım ama odak noktalarının süresi bitti galiba dimi cnntrm cnntrm
Odal noktasi bildirimi ayin 31 inde bitiyor. Hatta ayin 1 i sabah 12 ye kadar.

Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.:KK11::KK4::KK4:

Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de :D :D :D :D

Nasil cananimterimim balim bitanem. Iyi motive ettim mi grup arkidisini:KK8:

IMG_2527.webp

Eger bildirim yapamazsan topikten.. daha dogrusu yarisma topikinden atiliyorsun.:KK11::KK4::KK4:

Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Süpersin :) Beni de motive etsene 1 Aralık saat 12.00'a kadar :KK70:

Odak noktasi neydi ki kizlar ya ben her yeri temizlemiztim memlekete gitmeden. Belki bilmeden bitirdim odak noktasini

Odak noktası mutfak canım. 17 madde paylaşmıştım en az 10 tanesi yapılacaktı ekran resmini almıştım maddelerin ;)

Maralım teşekkür ederim taa nerelerden gelip açıklama yapmışsın :)) Geçen yıl 37.5 olunca veriyorduk ateş düşürücüyü (havalelerden dolayı doktor o şekilde önerdiği için) bu yıl vücudu ateşi daha rahat kontol ediyor o yüzden 38.5 olmadan vermiyorum zaten o konuda sıkıntı yok Allaha şükür. Beni endişelendiren ateşin 35.0 olması. Hatta dün gece uykudayken 34.9'u bile gördüm. Yüksek ateş en fazla havale yapar ama düşük ateş hayati risk taşıyormuş..
Az kalmış iki sene daha sık dişini

Dr a sordunmu ateş düşmryi
İnternet de yazana bakma, baş ağrısı yazsan beynin de ur var der Allah korusun
Hep en kötüsünü yazarlar nedense

Az kalmış iki sene daha sık dişini

Dr a sordunmu ateş düşmryi
İnternet de yazana bakma, baş ağrısı yazsan beynin de ur var der Allah korusun
Hep en kötüsünü yazarlar nedense

Doktora Çarşamba gününe randevu bulabildik canım. O zaman sorucam inşallah. Aynen öyle internet felaket tellalı:(

Umarim bu motivebi yerine getiriri. Ve is yapma hevesini de :KK70: :KK70: :KK70: :KK70:

Odak noktası görevi devam ediyor mu?

cnntrm cnntrm sagol canim yarin insallah odagi da bitiririm.yaptiklarim:
  • Tuvalet yikandi
  • Banyo ve lavabosu temizlendi
  • Kizlarin odasi toplandi
  • B. Makinesi bosaltildi.

kızlar haftalık ödev listesi bildirim topiğinde..bilginize,.
ya pazar bildirimini yapmayı unuttum

yoklama yapiyordum. Gozumun gormedigine gönlümü vermeyecektim :KK70: kac kilo fazlan var zambak. Takimim batmak uzere dombili bayan ariyorum :KK70: :KK70:

akrabalardan benim de cooookk ama bir cok sahit oldugum olay oldu. Ondan oyle diyorum. Bizzat yasadim yani. Allah korkusu olan insanlarla karsilasmamizi temenni ederim.

Amcana kizmaktansa sor bakalim neden isleri sana vermis izinli kisi burdayken. Senin daha mi ozenli yapacagini dusunmus. Bunun karsiliginda sana bir muddet ucretli izin versin. Madem patron. Calisma hayatindan ayrilman senin sıkıntılarıni cogaltabilir belki. Fevri karar verme derim..

Kilo vermek isteyip de takim arayanlari 3. Takima bekliyorum.

@wisdom01 seni etiketledim de geri donus yapmadiydin. Nerelere gittin habersiz. Komsu topiklerde yakaladim hep seni :KK70:

Dombili degilsen isimize yaramazsin :KK70: :KK70: yuzde arttiracak kisilet ariyorum :KK70:
Biri dombili mi dedi :KK76:
Ne yapılacak cnm ya ben geleyim belki veririm bi kaç gram
cnntrm cnntrm evet karatayin kahvesi cok super beni kendime getiriyor leptini de bozmuyor @MuskaM a da oneriyorum bu kahveyi ic bunu canim uyusukluk muyusukluk kalmaz
oney canım ve şu karatay diyeti nasıl oluyor biri bana açıklasın

Back
X