- 19 Ekim 2016
- 2.761
- 3.459
- 48
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Disim agridikca cektirdim hep agzimda dis kalmicak yakinda,hissedilmiyosa ,ozamamn kanal tedavisi yaptirim sagol canim..korlacak biaey yok canim bisi hissetmiyosun zaten. Bence kanal tedavisi yaptir boau boşuna dışınden olma yarin bir gun 0 dan dis yaptircam diye daha cok uğraşırsın
Gecmis olsun.DİŞ AGRISINDAN ÖLÜYORUM![]()
Sagol canimGecmis olsun.
Gecmis olsun.
Yapacak isim yokkk :)3 gunden sonra allah izin verirse gercek kahve maratonu yapiyorum.
Gelen gelsin 9.30
Ben çay maratonu yapıcam canım:)3 gunden sonra allah izin verirse gercek kahve maratonu yapiyorum.
Gelen gelsin 9.30
Nereye kadar eğrilmiycez peki. Diğer yanağı uzatmak gibi bu. O iradeyi kendimde göremiyorum, insanlar arsız yüzsüz olmuş, onları kendi silahıyla vurmadan anlamıyorlar bazen. Misal ben nasıl canım yandıysa aynı yerden aynı şekilde canları yansın istiyorum beni yakanların, bunu gerçekten tüm kalbimle istiyorum, bu beni kötü mü yapar evet yapar, artık iyi olmak istiyormuyum bilmiyorum. Sınavı kaybediyorum evet... Artık hakedene hakettiği muameleyi gösteriyorum, annem babam dahil buna. Canımı yakan herkes dahil.
Eşimle iyiyiz demiştim ya yine beni hayal kırıklığına uğrattı ve ben gerçekten çok ama çok yoruldum.
Şükretmek için kendimden daha kötü olanların hayatına bakıyorum bu bile beni kötü insan yapıyor aslında, başkalarının acısını görüp kendi adına mutlu olmak sa çok insancıl değil ki.
Bilmiyorum bilmiyorum karma karışığım.
İlacım bitti doktora yarın gidicem daha bir melankoliğim. ..
Iyiyiz ikimizde. Dikislerimin iyilesmesini bekliyorum. Seninki ne kadar zamanda iyilesmisti? Esim dikisler icin kontrole git diyor. Bense korkuyorum.Nasıl oldunuz canım? Bebiş de sen de toparladınız mı biraz?
çatlamadım,çünkü çıktım evden okuyamadım msj ini :))))))NAVLEE gitme bir yerlere bir yazi daha paylasacagim. Yaziya cidden asik oldum.
Ciktisini alip cuzdanima koymam. Arada size bir seyler dertlesmeye gelecegim zaman once onu acip okumam lazim.
Meraktan catla emi... 5 dk sonra koyacagim![]()
![]()
![]()
maşallah bize ozamanah ah ne yaptin gorusmeyeli. Bebekler buyumustur... ugrasana gene.. hem de su tarifini yazarsin :)
bir dilegim daha gerceklesti. Ve 3333. Sayfada da sizlerle birlikte oldum. Darisi 4444 lere kizcelerim
ya su azmi evde de gosterecegim gunler yakin mi acaba.. 1000 sayfa gittim![]()
![]()
Masallah.m yazilarin ikisini de okudun mu? Yorum yap bakiimçatlamadım,çünkü çıktım evden okuyamadım msj ini :))))))
maşallah bize ozaman![]()
hmmm şimdi okuyacağım çünkü gıcık bi gün geçirdim rahatsız olduğum Bi insanla bi kaç saatin geçti bence gereksiz insanlarla bir dk bile bulunmak hayatıma büyük kayıp çok şükür geçen sene bi karar almıştım ama şimdi iyikide almışım o kararı diyorum bu dört gün içinde anladımMasallah.m yazilarin ikisini de okudun mu? Yorum yap bakiim
Kahveler icildi şükür.. ohh dunya varmia. Saat 10. Ve bayilmayan bir chentiq var. Eski formuma kkavusurum umarim
bilmiyorum ikincisi beni etkiledi galiba hatta çık oturduPeki ilk yaziya neden yorumun yok.
Ne yaşarsan yaşa
Iyiyiz ikimizde. Dikislerimin iyilesmesini bekliyorum. Seninki ne kadar zamanda iyilesmisti? Esim dikisler icin kontrole git diyor. Bense korkuyorum.