• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bende tasarruf diyirum ama yaptığım aylik alisverisin icinde de gereksiz aldığım bircok urun var. Kafada bitirmek gerekiyor bence ilk önce kendimize ihtiyacindan fazla alma desek sorun ortadan kalkacak aslinda ama bakalim zamanla.
Hiç birşey almasan meyve sebze alınması lazım. O çok harcama bizde de var, ben de hep 1ay bişey almayalım diyorum ama ayın ortasında ya misafir geliyor ya bişey bitiyor ya eşim alıp geliyor, ben dikkat etsem o etmiyor o etse ben etmiyorum derken bir kısır döngü içindeyiz bizde, bir türlü birikim yapamıyoruz bir türlü

Hiç birşey almasan meyve sebze alınması lazım. O çok harcama bizde de var, ben de hep 1ay bişey almayalım diyorum ama ayın ortasında ya misafir geliyor ya bişey bitiyor ya eşim alıp geliyor, ben dikkat etsem o etmiyor o etse ben etmiyorum derken bir kısır döngü içindeyiz bizde, bir türlü birikim yapamıyoruz bir türlü
onlar icin pazara gitmeye karar verdik zaten 2 haftada 1 kere gidince bize yetiyor maşallah benim buzdolabi guzel muhafaza ediyor. Ama market farkli iste mutlaka bisi aliyoruZ bide öZellikle tek gidince durduranda olmuyor. Bakalim nasil olacak bi denemek lazim :)

Gelip begenip kaçıyorsunuz. Yazmadan olmaz ama.. kizim sana söylüyorum gelinim IrResistibLe_ IrResistibLe_ P pinartn sen anla :)

2 gun sonra odak noktasi- oturma odasi bildirim gunu kizlar. Biliyorsunuz degil mi...
Canim takip etmek adina bakiyorum ama cok sıkıntılarimiz var bu aralar. Ben geldigimde de pek kimse olmuyor. Begenip kaciyorum o yuzden.

chentiq chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum
Canim hastanede yatma sebebin ne, kanaman mi var? Rabbim yardimcin olsun. Insallah duyarsiniz bir an once.

Gelip begenip kaçıyorsunuz. Yazmadan olmaz ama.. kizim sana söylüyorum gelinim IrResistibLe_ IrResistibLe_ P pinartn sen anla :)

2 gun sonra odak noktasi- oturma odasi bildirim gunu kizlar. Biliyorsunuz degil mi...

Tamamdır patron ;)

chentiq chentiq beni listeden çikar canim. Biraz sorunlu geciyor hamilelik. 2 gundur hastanede yatiyorum. Bebegimin kalp atisi da henuz duyulmadi. Biraz daha beklenip sonlandirilmasi gibi bir durum var. Dualarinizi bekliyorum

Canım hakkınızda hayırlısı neyse o olsun elbette ama inşallah duyarsınız kalp atışını bir an önce. Rabbim yardımcınız olsun inşallah

Merhaba hanimlar cok giremiyorum o yuzden yazdiklarinizi cok okuyamiyorum hepiniz iyisinizdir insallah..

Yeni kurallar koyduk evde bunlardan birisi cocuk uyanikken telefonu elimize almamak.. Ay bizim kizinda uyumayacagi tuttu kac gunlerdir ya gecenin ilk yarisinda ya da gecenin son yarisinda ayakta oluyoruz.

Bi diger kuralda tasarrufla ilgili.. Devasa bi alisveris listesi yaptım marketi evimize tasidik. Amac mart 15 kadar asla markete gitmemek. Yani 1 ay boyunca evde ne varsa onunla idare edicez sonra mart 15 de tekrar alisveris yapip nisan 15 ekadat hic alisveris yapmıcaz. İsraftan kacinip yasarruf edicez. Cunki esimi ekmek almaya yolluyorum elinde limon sikacagiyla geliyor kendim bebek bezi almaya gidiyorum bi poset abur cuburla dönüyorum. Her gidisimizde gereksiz harcamalar yapıyoruz hemde vakot kaybediyoruz. Yok cars soka ne gelmis pers a101 re ne gelmis yok su kadar moneyimiz birikmis. İnşallah basarili oluruz bakalim sonuclari bildiririm insallah.

Ne güzel kararlar. İnşallah muvaffak olursunuz canım. Çocuk uyanıkken telefon almama kararına bayıldım ama biz yapamayız heralde. Eşim işteki hareketleri takip etmek üçün sürekli WhatsApp kullanıyor :(

@3kizannesi/USER]
[USER=296077]@chentiq

zambak86 zambak86

@eflalim
buble buble
@NAVLEE
yesilkubbe yesilkubbe
P pinartn

@dagci
cnntrm cnntrm
IrResistibLe_ IrResistibLe_ [/USER]

hanimlar gunluk odevleri neden yapmiyosunuz kac kere etiket yapiyoruz cok basit odevler gercekten hadi biraz canlanin yahu..

Goz ardi etmeyin mesaji tek tek etiketleyipte sorarim :sopa:
chentiq chentiq cevap ver.

Ben çoğunlukla kız uyumadığı için yapamıyorum.. O uyuduğunda da çok geç oluyor. Ya yorgun oluyorum ya da ses çıkartmadan yapılacak bir ödev olmadığı için yapamıyorum maalesef

@3kizannesi/USER]
[USER=296077]@chentiq

zambak86 zambak86

@eflalim
buble buble
@NAVLEE
yesilkubbe yesilkubbe
P pinartn

@dagci
cnntrm cnntrm
IrResistibLe_ IrResistibLe_ [/USER]

hanimlar gunluk odevleri neden yapmiyosunuz kac kere etiket yapiyoruz cok basit odevler gercekten hadi biraz canlanin yahu..

Goz ardi etmeyin mesaji tek tek etiketleyipte sorarim :sopa:
chentiq chentiq cevap ver.
ses veriyorum. Acilen transfer sureci baslatalim bence

chentiq chentiq
şimdi grubun işleyişi nasıl?

günlük ödev veriyorsunuz.
günlük ödevi 1 hafta eksiksiz yapan listeye mi giriyor?

Listeye girenler de günlük ödevlerin yanı sıra 15 günlük sürelerde belirtilen odak noktası temizliği mi yapıyor?
transfer edilmek ister misin :)

Canim takip etmek adina bakiyorum ama cok sıkıntılarimiz var bu aralar. Ben geldigimde de pek kimse olmuyor. Begenip kaciyorum o yuzden.
tamamdir. Selam ver oyle kac. Ha ber alalim . Ses de, ben anlarim :) hala dualardasin

Maratona gelmek isteyen var mi

Ben sabahtan beri istiyorum da tek yapabildiğim nevresim değiştirip yatak odasını toparlamak ve dün kuruyan çamaşırları makineden çıkartmak ve yine dün yıkanan çamaşırları da kurutmaya atmak oldu. Şu anda kucağımda uyuyor böcek daldı gibi bir 5dk sonra yerine yatırırım. Uyanmazsa maraton ;) Uyanırsa da bebek bakım maratonu :D

Et bakalım. Belki hallederim bu sefer.
Ne yapacağımı da yaz ama...
daha yeni odak noktasini belirlemedik. cnntrm cnntrm e göre belirliyoruz. Mutfak bitti. Oturma odasi bitti. Simdi sirada ne var bilmiyoruz. Bir de gunluk odevler var o kadar. Carsamba baslarsin sen. Ayin 15 inde...

daha yeni odak noktasini belirlemedik. cnntrm cnntrm e göre belirliyoruz. Mutfak bitti. Oturma odasi bitti. Simdi sirada ne var bilmiyoruz. Bir de gunluk odevler var o kadar. Carsamba baslarsin sen. Ayin 15 inde...

tamam günlük ödev yapıp bildirim yapıyorum.
15-30 Şubat arası belirlenen odak noktasını yapıyorum. bu kadar...

inşallah yapabilirim ya, hiç ümidim yok.

bu arada ben bu hafta annemdeyim. bu akşam kendi evime gidip, yarın akşam tekrar annemde olacağım.
günlük ödevleri yapmış olmak için annemde yapmaya çalışacağım.

odak noktasına 20 şubatta başlayacağım.

Back
X